רוזוול

(: liat

New member
רוזוול

אני רואה רוזוול אבל פיספסתי את הפרק הראשון. חשבתי שאני אוכל להשלים לעצמי, אבל אני לא מבינה חלק מהדברים...בעקרון את הקטע של החייזרים...הבנתי שמקס, מייקל והשלישית (לא זוכרת איך קוראים לה) הם חייזרים והם נחתו בשנות החמישים ברוזוול...אז איך הם צעירים? ולמה רק מקס והבת הם אחים ומייקל לא? אז מי שיוכל לספר לי בערך זה יהיה נחמד... תודה :)

A.L (boy)

New member
אז ככה...../images/Emo96.gif

רוזוול, סידרת נעורים וחייזרים (כבר נשמע מעניין)! מקס (ג´ייסון בר) ושני ידידיו הם חוצנים שנשארו על כדוה"א אחרי התרסקות עב"מ ברוזוול, ניו-מקסיקו, ב- 1947. בכדי לשרוד הם מתחזים לתלמידי תיכוןומנסים להמנע מלמשוך תשומת לב, ובסביבה בה כ"כ הרבה נערים מרגישים אאוטסיידרים זה לא ממש קשה, אבל אלה, בניגוד לעמיתיהם לכיתה, מוטרדים לא רק ממבחנים ומאהבות ראשונות, אלא גם ממזימות הממשלה, חיים על כוכבים אחרים, והשאלה הבנאלית משהו: האם לא נוכל לחיות כולנו בשלום? יוצר הסדרה הוא ג´ייסון קטימס (יוצר "אלו הם חיי") שירי אפלבי היא קתרין, מלצרית שמגלה את זהותו האמיתית של מקס ונדלקת עליו. נשמע נחמד?! תשפטו בעצמכם...

New member
תודה :)

תודה על התגובה אבל עדיין לא הבנתי משהו, איך אף אחד לא שם לב שהם לא מתבגרים\גדלים? וגם עוד שאלה- כל השלושה אומצו ע"י אותם הורים?

זה לא העניין

הם לא יודעים איפה הם היו עד גיל 6, ובגיל 6 (או לפחות כשהם נראו בגיל 6) הם פתאום הופיעו, ומאז הם התבגרו בקצב הרגיל.

New member
../images/Emo13.gif

אה...יופי...עכשיו אני מבינה...תודה. למרות שעדיין לא אמרתם לי אם כולם מאומצים ע"י אותם הורים, לפי מה שהבנתי מקס והבת כאילו "אחים"...אז מה עם מייקל?

החיים התאכזרו

אל מייקל והאב האומן שלו ממש מגעיל. ההורים של מקס ואיזבל מקסימים אליהם, והם ממש אוהבים אותם ואת הסבים האנושיים שלהם וכו´. ראו פעם את מייקל מסתכל על מקס ואיזבל משחקים כדורסל עם ההורים שלהם. הוא נראה כזה אומלל. הוא גם דיבר עם מקס על זה ואמר שיש לזה יתרון והוא שהוא יוכל הרבה יותר בקלות פשוט לעזוב את החיים שלו ברוזוול כי הם לא משהו, לעומת מקס ואיזבל שנקשרו מאד לחיים שלהם שם.

talytal

New member
תשובה

רוזוול משודרת כל יום חמישי בסטאר וורלד, יש שלושה מועדי שידור במהלך היום: 14:00, 17:30 ו- 20:30. מומלץ בחום!

למעלה