רוזוול

Gal-Mo0D

New member
רוזוול

אני לא יודע כמה אנשים שמעו על הסדרה הזאת (שמתחילה את עונתה השלישית אחרי שעברה ל UPN ביחד עם באפי) אבל הסדרה היא גאונית (הורדתי אותה מהאינטרנט). הבעיה היחידה היא שאין לסדרה רייטינג ממש גבוה אבל ערוץ 3 עדיין לא מביא אותה (למרות שהיא כבר מתחילה עונה שלישית) וממשיכה להביא לנו סדרות שלא שורדות עונה אחת (בט, אמריקנים צעירים...). אתם חושבים שצריך לעשות משהו בקשר לזה ?

tvfreak

New member
* בתקווה לא להישמע יומני *

אני גם מסכים שזו סידרה מעולה, והינה כתבה שאנוכי כתב עליה, אז זה בטח יספק לך עוד כמה פרטים.

talytal

New member
כבר שנתיים אני מחכה לה!

שמעתי על הסידרה הזו כשהיא רק התחילה בארה"ב, וגם ראיתי קטעים ממנה (אבל לא פרקים מלאים) ואני באמת חושבת שצריך לעשות משהו ולגרום לה להגיע לארץ. יש גבול! כמה סדרות רעות אפשר לשדר בו זמנית בלי להביא משהו אחד טוב? (מישהו טרח להסתכל על "מה קורה עם ג´ואן?" בושה, בושה לאינטיליגנציה)

~*~gaL

New member
אני באמת לא מבינה

למה לא לשדר סדרות כמו רוזוול או באפי שאנשים אוהבים, ולשדר סדרות שלא הצליחו בכלל והן עם עונה אחת. הם יכולים לפחות לנסות להביא את הסדרות האלו, הרי אנשים רוצים לראות מה שהם אוהבים..

Yaniv-DC

New member
UPN

סדרות המשודרות ב-UPN יש לך סיבה. לסיבה קוראים כישלון. לסיבה קוראים סדרות בלי רייטינג, גם אם היה להן כזה בעבר (כמו מקרה באפי). מסכים עם כך שערוץ 3 שווה בערך לתחת ולא מסוגל להביא כלום מים הסדרות המשובחות החדשות המציפות את הטלוויזיה (דארק אנג´ל, בוסטון פאבליק, עוד עונה של ויל וגרייס שמתחילה עוד עונה ביום חמישי אם לא יעשו פה עוד פיגוע ועוד רבות וטובות.

talytal

New member
עם כל הכבוד...

לתרבות הרייטינג הנפלאה (כן, בטח) ששולטת בארה"ב, העובדה שסידרה היא פופולרית לא בהכרח הופך אותה לסדרה טובה, ולהיפך. אני יכולה לציין כמה וכמה סדרות מצוינות שלא זוכות לרייטינג עצום, ואפילו מבוטלות (כמו אוז ורצח מאדום לשחור). ובכל אופן אי אפשר לטעון שזאת הסיבה שלא מביאים את באפי ורוזוול לארץ, כי ערוץ שלוש לא מראה שום התחשבות במידת ההצלחה של סדרות בארה"ב, אלא מביא לעתים כשלונות עצומים שלא הצליחו לגמור עונה אחת.

Yaniv-DC

New member
קיציס היה אומר "רוצה לומר"...?

לא העברתי ביקורת כי אם כתבתי מהו ערוץ UPNץ בית קברות לסדרות אם תרצו. לא אמרתי אם בצדק או לא. לגבי ערוץ 3 כתבת במילים אחרות את מה שאני כתבתי...

טי-הי זה עולה בסטאר וורלד!!!!

כשבאפי נגמרת (עוד שבוע) ככה אמרו לי בכל אופן!!! וויייייייייייייייייייייייייייייייי!

טי-הי זה עולה בסטאר וורלד!!!!

כשבאפי נגמרת (עוד שבוע) ככה אמרו לי בכל אופן!!! וויייייייייייייייייייייייייייייייי!

למעלה