"רוזוול" ו"מכושפות"

"רוזוול" ו"מכושפות"

מה אומר חוץ מזה שעושה רושם שיום חמישי הולך להיות יום חביב עלי?

BRAIDS

New member
ראית את הפרק הראשון??? ../images/Emo35.gif

איזה פרק יפה!!!!! ואיזה כיף לראות פרקים שאני לא יודעת מה יקרה בסוף... כי כל הפרקים שראיתי בזמן האחרון(חודשיים שלושה...) הם פרקים מוקלטים שאני יודעת בעל-פה... ואיזה כיף שליאו ופייפר מתחתנים... ושפיבי סוף סוף מצאה מישהו... ורק אני שמתי לב לזה או שפייפר שמנה בצורה מפחידה
אם את מאוד מכורה את מוזמנת לכתוב אלי לאי-מייל: [email protected] ביי

ריקו`

New member
מכושפות

בהחלט אחת החביבות עלי מהיום :) וכן, פייפר שמנה למרות שלא יצא לי לראות הרבה פרקים לפני זה, אבל כן וזה רק נדמה לי או שבלונד לא כל כך מתאים לאליסה מילאנו?..

-TaintedLove-

New member
בלונד אכן לא מחמיא לך כל כך...

ואם כבר, אז גם פיבי שמנה, לא רק פייפר.. ופרו עדיין נראית טוב...

סליחה, אבל זה שהן לא מיישרות קו

עם המודל המלאכותי ליופי נשי לא הוך אותן ל"שמנות". כמובן שכשאתם אמשתם שמנה ישר התכוונתם לכך בקונוטציה שלילית, כאילו עודף משקל הוא דבר נורא ואיום. אני דווקא שמחה כשאני רואה בטלווזיה נשים שלא מיישרות קו עם אותו מודל סקסיסטי נורא. כל הכבוד להולי מארי קומבס! סוזן

ריקו`

New member
סליחה, לא אמרתי ש

שזה מכער אותה אמרתי שהיא שמנה קצת ביג דיל היא יפה בכל מקרה זה לא משנה קומאנדר! (אם היה סימן של הצדעה הייתי שם אותו, אבל אין) אחח..איפה הימים שבבילון 5 הייתה משודרת יום יום בערוץ 3..

BRAIDS

New member
גם אני לא התכוונתי לזה ככה...

אני גם לא חושבת שזה שפייפר שמנה הופך אותה לטובה פחות או יפה פחות... היא עדיין האחות המועדפת עליי... תמיד תהיה... וכן, גם אני שמתי לב לזה שפיבי שמנה... אבל פחות מפייפר... ופרו לא סתם "נראית טוב" אלא נראית מעולה!!!!!!! מצטערת אם מישהו לקח את הדברים שלי בצורה פוגעת...

למעלה