רוזאן כנס בנימההה....

שאייאן

New member
רוזאן כנס בנימההה....

תעשה שמירת קובצ בשם..שמור לדסקטופ שלך ותעשה זומ על התמונה...ניסיתי להשאיר אותה גדולה מספיק בשביל שתראה את העבודה ... ובתמונה הקטנה עם הכרטיס על הגלשן יש תמידות... אגב קיבלתי 500 על הגלשן של מוסא מלפני ארבע שנים הירוק לבן....אהבלים פה באימא שלי... יאללה תפנן נשמה שלי.

שאייאן

New member
מידות

סתכל תעובי..2 ושלוש שמיניות..על 6 ארבע אמור לתת ציפה של עוד איזה 20 פאונד..עושה הבדל של 30 אחוז לתפוס תגל לפני שארבע אחרים תופסים אותו...גם ה2'6 עם ה2 ורבע אינטש עובי היה עובד טוב במים אבל עם ה4'6 נשאר לך כוח לעוד איזה 8 גלים אחר כך...

שאייאן

New member
קיצר הוא שמן אבל שמנים נותנים יותר!

דיווח על איך הוא עובד במים תוך כמה ימים ואני הולך לחפש חברה לשים על האפ. עלאמאק.

b m x

New member
אני טס לשם ב27 לחודש.

ואם כבר הנושא- משהו יודע איפה יש שם גלים?

רiזיA

New member
קנה ספא או פוף לשם קמצן..

שיהיה נחמד לשבת..תביא שולחנון חמוד שים מאפרה מדליקה..

שאייאן

New member
יא בן זונה הוצאתי אותם משם בשביל

לצלם תתמונות ... הכסאות הורודים בצד זה מה ששייך לשם אימא... יא פולני בדם....

b m x

New member
../images/Emo6.gif

גלשן סוף הדרך, אבל מה זה התיק הכתום הזה שם על הכסא?! חוץ מזה אחלה נוף!

שאייאן

New member
טוב שלא סתכלת על הכתמים בספה אמא

איזה אחלה נופ חרא נופ..יום מכוער....רוצה נופ...קבל אותה זוית יום יותר נחמד..

רiזיA

New member
איך אתה לא מזהה דפוק! זה כווית..

נסיכות האמירויות מכיר?! אלוהים אנשים צרי אופקים.. בנזונע זה חתיכת בנזונע של גלשן פפ.. אבל ה4'6 לא קשור לציפה הסברתי לך התקדמו קצת מאז הבאנגים בביטון יא סתום.. גובה אקסטרה רק מקשה שמדובר בשורטבורד של השנים האחרונות התחתית ועוד של אריקארקוואה עושה הכל הגובה נותן יותר יצביבות בהעברת משקל לכבדי גוף ואתה עם הפיסוק שלך לא הייתי מבייש שום זונת כביש ככה שזה רק לרעה אבל בקטנה הגלשן כזה איכותי שזה כמולתת לחובבן לנהוג על פורמלה 1 בלי הילוך חמישי הוא עדיין יעשה חיים אחושרמוטע.. ומה זה הנוזגארד יא מתרומם מזכיר לי ת'ילדי אמא קנתה לי גלשן אבל ציפתה אותי בקצף קשיח שלא יקרה לי כלום וגם קנתה לי מציל פרטי..ברר...

b m x

New member
מי שמדבר!

אתה בחיים לא היית מזהה את המקום,אם הוא לא היה אומר לך היית שובר תראש יטמבל!

למעלה