רווקות יקרות

Dolphinea

New member
../images/Emo13.gif רציתי רק לתקן משהו ...

יצא לי להכיר הרבה מאוד גברים שנמשכים לנשים ששיחקו בהם וגרמו להם הרבה צער וכאב וכשהיו מולם נשים "נחמדות" אז הם היו נוטשים בתוך כמה ימים את הקשר במשפט בסגנון: "היא טובה מדי..." כך שאת הנושא של משיכה לסוג אנשים כזה קים גם אצל נשים וגם לגברים. וכשרשמתי על נושא של דו-פרצופיות רשמתי על קשרים שנמשכים יותר משבוע אפילו חודשיים... ולי באופן אישי מעולם לא יצא לצאת עם גבר נשוי או פרוד או בהליכי גירושין. בכל אופן כשיהיה לך זמן באמת יהיה נחמד אם תספר לנו קצת יותר על עצמך

נשים

בן אדם לא יודע מי יושב מולו. מעביד לא יודע אם העובד שקלט הוא טרבל מייקר או משקיען, רמאי או ישר כמו סרגל. זה מתברר כעבור זמן. אותו הדבר בדייטים. את לא יודעת אם הבחור שמולך רק רוצה לזי... אותך או רוצה עוד דברים (יש בחורים כאלו? כן. אני מכיר אישית אחד! ). השאלה שלי היא אבל למה "נשים טובות" נמשכות לבחורים שבעליל נראים רע? שכל חברה שלהן היתה אומרת לה "תזהרי, הוא לא עושה עלי רושם הגון.."?

Barvazoom

New member
ומאיפה לחברה שלה לדעת את זה?../images/Emo8.gif

מבין אותי? לא תמיד אנחנו קולטים ולא תמיד מבינים. אם קורה אז מקווים ללמוד מהטעות...

מי יודע?

תמיד ל"חברה שלה" יהיו תחושה של קצות האצבעות המזהה גברים עם אופי נצלני, דון ז'ואנים ואנשים אינפנטיליים

extream

New member
נכון בדיוק!!! כי....

כי מי שנמצא בתוך המערכת ולא משנה גבר או אישה במצב הזה היה נקראה פעם "מסונוור/ת" או "אהבה מעוורת" וזה מצב שעד שלא קורה משהו נורא הכל ורוד ולא מסתכלים ולא מקשיבים הכל תמים ונאיבי ואין פה כל כוונה רעה כי מי שנמצא שם יש לו את התחושה הכי נפלאה בעולם שלפעמים מישהו מהצד יכול לחשוב פעמיים אם ביכלל לומר משהו כי שם נמצא כל הכייף ובהחלט עלול לקרות מצב שבן בת הזוג ינצלו את המצב לרעה ויפגעו

למעלה