רווקות יקרות

nimrod232

New member
רווקות יקרות

אחת הסיבות שיש ריבוי רווקים נחמדים הוא מפני שהמין היפה משום מה מעדיף את המין החזק-רע ו"מניאק", אתן נמשכות לגברים הקשוחים, המניאקים, אלו שיעשו לכן (באופן ודאי) את החיים קשים. ואז כמו כולן אוהבות לבכות כשהם זורקים אתכן או בוגדים בכן (ולא מבינים מה הסיפור שלכן). הרי אתן אלה שמתלוננות שמגיע החורף ואין חבר, אין עם מי להתכרבל מתחת לשמיכה וכל השיט שאתן תמיד מדברות עליו עם החברות האחרות או ה"ידידים"... תבינו מתוקות! הרווקים הטובים מוצאים עצמם ה"ידידים" שלכן ש"מבינים" אתכן. למה לא תעשו סוויץ' במוח ותתחילו לבדוק את הגברים הנחמדים... ואולי אם תשנו את התפיסה הזו, הפורום הזה יהיה נחלת העבר של כל הכותבים בו... אגב, אני מודה, גם אני כמו הרבה גברים אחרים-אוהבים אתכן רעות, אוהבים שאתן עושות לנו ת'מוות כשאנו מתחילים איתכן... מה הסיפור של שני המחנות? מה הסיפור למצוא אהבה? אנשים, אני מבקש (דורש) פתרונות ומהר! רווק תל-אביבי מיוסר...

טל205

New member
אוהב נשים רעות?

אני לא חושב כמוך בכלל! חושבני שכל אחת כאן מחפשת את האביר על הסוס הלבן ולא כהגדרתך בחורים רעים.. רק מה לעשות שהאביר עוד לא הגיע? לכן יש כזה דבר שנקרא סבלנות! מי שמחפשת שהפורום יהיה לה נחלת העבר כמה שיותר מהר, אזי יכולה ליפול כהגדרתך עם בחורים רעים. לא הכל מגיע מהר בחיים. לכל דבר יש זמן ועת. לא מתחתנים כדי לספק יצרים! שיהיה לך בהצלחה ואל תתייסר לנו,חבל,החיים יפים.

Barvazoom

New member
רווק מיוסר ויקר... ../images/Emo13.gif

צהריים טובים לך איש, אז ככה, הכללות בדרך כלל לא תופסות ואפילו נופלות וההוכחה לכך תמצא בעיקר במדע (דוגמא אחת כמובן...) לכן איןטעם בהכללות ומלחמת המינים שאתה מתאר אותה היא נחלת מעטים/ות וזה חוצה את גבול הבנות אל עבר הבנים... אפילו אתה מודה שאתה מחפש אותן רעות אז בעצם איפה זה שם אותך?
אני אומרת שהמלחמה לא באמת קיימת בין המינים. צריך להפנים שחוויה אחת או אפילו כמה אין הם נחלת הכלל. אם תפתח את העיניים, תהיה נחמד ובעצם תהיה אתה בעצמך, תראה שתמצא אותך מישהי שתתאים לך בלי להיות רעה. בהצלחה בחור.

extream

New member
אני בחלק מהמקרים מבין את רווק מיוסר

הוא תאר את זה קצת בקיצוניות אבל פה לא מדובר על משהו מכוון ומתוכנן זה בתת מודע רוב הנשים נמשכות למאצ'ו שכהגדרה זה גבר השובר לבבות אבל התיכנות הנשי אם כמה שתתנגדו לו הוא לכבוש את אותו הגבר ולרסן אותו אני לא מיוסר אני מבין ולא רוצה לבחור בדרך אחרת טוב לי בדרכי

Barvazoom

New member
אני לא מבינה למה להכליל ולמה להכנס

לכל הרעיונות האלו? איך זה נשמע לך כשמכלילים את כ ל הגברים בתור מניאקים שכל מה שהם רוצים ממך זה לזיין אותך ולזרוק אותך בעדיפות באותו הלילה כדי שחס וחלילה לא תתעוררי לידם בבוקר...? (אני ל א חושבת ככה תודה לאל אגב) לא נעים לשמוע הכללה לכל כיוון . דבר שני, המיוסר היה לנימרוד שכתב את ההודעה הראשית, אם טוב לך איפה שאתה אז אשריך בחור יקר. תהנה מחייך עם כל ההכללות שאתה עושה. כנראה מצאת נוסחא מנצחת. אני לעומת זאת יודעת, לא חושבת אלא יודעת שמי שמכניס לעצמו שטויות לראש יגיע למקום שבו כל השטויות האלו אכן יתקיימו. הסבר: אם אתה באמת חושב ש"רב" הנשים רוצות מניאק (אגב, זה שם אותן בתור הסתומות שמחכות שמישהו יפגע בהן...לא?) אז כנראה שאתה נכנס בול לקטגוריה של מניאק. לא כך? אני כותבת לא מתוך כעס אלא מתוך תחושה שאתה אולי לא כל כך מבין למה התכוון המשורר (ניסית לראות בן כמה אתה אבל הכרטיס שלך לא עלה משום מה). אז תקח בקלות מה שרשמתי ואולי תסביר לי אם הבנתי לא נכון את מה שכתבת בתגובה למעלה...

בחורים טובים ורעים

שלום. נכנסתי לכאן בטעות - אני מחפש קשר וזה כנראה לא המקום - אבל כשראיתי את הויכוח רציתי גם לומר משהו: גם אני משתגע מבחורות ( 35-40) משכילות שאני פוגש ( בדייט או בחיים) ולמחרת אני מוצא אותן בזרועות של ערס. מה זה מלמד? אולי שהכותב צדק. נשים נורמליות, אקדמאיות, שבנו עצמן נמשכות דווקא אל בחורים שכאלו. למה? לא יודע

Barvazoom

New member
יש לך ידידות/חברות טובות?

אז בוא נעשה יחד סקר קצרצר: כמה מהן בוכות לך שהן "נתקלות" בגברים מניאקים או ערסים כמו שאתה קראת להם? כמה מהן נשים בטוחות בעצמן, שבנו את עצמן (שוב, הגדרה שלך) ושמוכנות לקשר "נורמלי"? ומה אתה אומר להן בהתחשב שלשאלה מס' אחד ענית שרוב הידידות שלך בוכות על זה...? מה שאני מנסה להוכיח הוא שהרעיון שרוב הנשים הן כאלו הוא פשוט לא נכון בדיוק כמו שההכללה שהגברים כולם מניאקים. אתה נכלל במניאקים למשל? אז למה שלא נניח שגם לא כל מי שעומדת מולך היא הבלה שמחפשת גברים שיעשו לה רע?

העכביש2

New member
אווו בר...

מגנה על כבודן של הבנות?? או יוצאת נגד הכללות?? האמת שאני מסכים איתך, למרות שיש משהו במה ששני בחורינו כאן למעלה אמרו...

Barvazoom

New member
וודאי שיש משהו בכל דבר שאנחנו

אומרים כאן... יש נסיון לכאן ולכאן. יהיו בנות שישחקו בבנים "טובים" ויהיו בנים "רעים" שיעשו את המוות לבנות... אבל לא אוהבת שמכריזים על מלחמה ועל הכללה בגלל "יצר חייתי" כלשהו. לא נועדנו ולא הושמנו פה על פני האדמה כדי לסבול ומי שלא משכיל ללמוד מהנסיון וממה שקורה בסביבה אז נודע לכשלונות עד שיימצא/תמצא האיש/ה הנכונ/ה... :)

העכביש2

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

"ולמחרת אני מוצא אותן בזרועות של ערס" חחחחחחחחחח אתה מצחיק בן אדם...סחטיין עלייך
יש משהו במה שאתה אומר...

העכביש2

New member
אני חייב לציין...

שההודעה שלך ממש מצויינת. היתה לנו שיחה על עיניין ה"מחנות" בויעדת המסנג'ר השבוע (שבוע שעבר?) וזה בהחלט לא מובן... תאמינו לי, הכל נהיה כאן מסחרה!!!
כמו בבורסה, כמו בשוק -- ככה גם מערכות יחסים, אהבות ופרידות!! מ ס ח ר ה אחת גדולה!!!!

Dolphinea

New member
מה קורה לתפוז היום? המשך לתגובה שלי

קודם כל אני באופן אישי נגד הכללות
דבר שני איפה נמצאים כל הרווקים הנחמדים שאתה מדבר עליהם? אני באופן אישי כבר המון זמן לא נתקלתי ביותר מדי כאלה בעיקר לא בת"א ואני רושמת בתור תל-אביבית... זה נכון שיש נשים שנמשכות לגברים מניאקים שעושים להן את החיים קשים אבל לעומת זאת יש הרבה נשים שמחפשות דווקא גברים חמודים שהן יוכלו לבנות איתם קשר נורמאלי ובריא ולא ממש מוצאות. כל שוק הבשר שיש היום לא ממש מאפשר הכרות נורמאלית והכייפית עם בני המין השני. יש גם עוד קטע שלא ממש ציינת שיש בחורים שמתנהגים כאילו הם מאוד מעוניינים וחמודים ואחרי שמתפתח קשר מתברר שכל מה שמעניין אותם זה דבר מאוד מסויים... ומשאירים בחורה פגועה מאחור שפשוט חיפשה משהו אמיתי וגילתה שיש מולה אדם דו-פרצופי. עוד דבר כשאתה מבקש שנעשה סוויץ' במוח אני חושבת שאחרי שציינת שאתה אוהב אותן רעות קודם תעשה אתה את הסוויץ' ואז תוכל לבקש את זה מאחרים... בהצלחה

extream

New member
יופי אז עם כל ההתנגדות להכללות אני

מסכים אבל כאן גם את אישרת את התאוריה לא נכליל אבל קורים פעמים לא מעטות שנשים הולכות בעיקבות הלב או המשיכה הראשונית והוא מטע כי כל גבר יכול בהתחלה וזה בדיוק אופן הכיבוש והחיזור הוא ישחק מעוניין ורוצה ויתן הכל עד שיכבוש ואז הכל יעבור אז נשים לפחות הפגועות שבינכן למה לא לבדוק יותר לעומק ולהכיר יותר לפני כי מי שבאמת רוצה יחכה ומי שלא ימשיך למשימה הבאה מיד וכך לא תגלו אחרי שבוע שהוא ביכלל נשויי ואז הוא יגיד שהוא בעצם בתהליך גרושים רק לא מצא הזדמנות בייננו כמה מכן כבר נתקלו בזה ????? ולא אני לא תוקף או מאשים אותכן הבנות אני אומר שיש פה איזה שהו יצר חייתי וכאן אני נאלץ די להכליל אם כי יש לזכור כי לכל כלל יש יוצא מן הכלל

extream

New member
ועוד הוספת התנצלות

אני לא בדקתי אם הכרטיס שלי מעודכן ואיך אבל אני ממהר כרגע אני מבטיח להכנס ולהוסיף פרטים ולהציג עצמי בפורום ואם תרצו גם להחקר בידי השב"כ פה שראיתי שהוא די קטלני

Barvazoom

New member
לא הגזמת קצת?

הכל פה נעשה בנימה חברית ואם אתה לא רואה את זה כך או אם אני קשורה להרגשת חקירות השב"כ אז קבל סליחה. אתה כותב משהו וסותר את עצמך, אתה נאלץ לעשות הכללה אבל לכל כלל יש יוצא מהכלל.... :) אז אולי נעביר את הדיון למה שבאמת מפריע לפי מה שכתבת וזה היחס של גברים לנשים שמוכנות לתת הכל רק כדי לראות אם הוא האחד... לא? זה לא קורה גם הפוך?

extream

New member
התגובה שלי היתה ...

בהומור ולא לכוונה רעה דווקא היה נחמד ומפולפל מה שהיה שם, לדעתי כל הצדדים נהנו זו דווקא דרך יותר קלה מלנדב מידע אני אפילו לא יודע מה לכתוב מה מעניין ומה לא אני ילכו לכתוב קורות חיים בשני עמודים שכולם יתלשו סערות מהרגליים מרוב שיעמום או מתומצט וקונקרטי עד שתחשבו שמי יודע מה יש לי להסתיר בקיצור שלום אני extream הניק לא מעיד כלום על הרמת האנדרנלין שלי כי אני ממש ההפך אני מהגליל העליון וזה קצת מעיד לדעתי על אופי גיל פיזי 36 ללא שום קשר למציאות לא נמצא שם ביכלל עובד בבאר מקומי קטן וכרגע נמלט מהקטיושות מה עוד לא יודע לא מרשים מה ? אני לא ממש טוב בזה אני כאן וזה כל מה יש והכל, כל כך פשוט

למעלה