רווקה...

Natalila

New member
רווקה... ../images/Emo10.gif

שלום אני חדשה.. אפשר להצטרף
אממ.. כבר 4 שנים אני לא יודעת מה זה להיות רווקה. שנה וחצי של קשר הזוי שנגמר בזה שהוא הלך עם החברה הכי טובה שלי ועוד שנתיים וחצי של קשר נהדר ויפה שפשוט נגמר לפני שבוע כי כנראה הו מיצה את עצמו
עד עכשיו אני כנראה לא קולטת... מנסה לעצור את הדמעות בפנים אבל בלילה בשקט בשקט בוכה לתוך הכרית שלי
אני אוהבת אותו, אני יודעת את זה אבל "בחיים הכל עובר..". קשה לי לשמוע עליו, לראות אותו, לדבר איתו... קשה לי לחשוב עליו קשה לי לקום בבוקר ולא לראות אותו ישן לצידי, ללטף אותו, לנשק אותו נשיקת בוקר טוב קשה לי לא להתקשר אליו ולהגיד לו כמה אני אוהבת אותו
, קשה לא לשלוח הודעה סתם ככה באמצע היום... קשה לא לאכול איתו ארוחות צהריים, לא ללכת לישון איתו, לא לנשק אותו קשה לי... מצטערת שנפלתי עליכם ככה יום נעים שיהיה לכולם

Barvazoom

New member
נטליה, קודם כל ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

דבר שני, הגעת למקום הנכון... יש פה מכל וכל והכי חשוב כולנו עברנו/עוברים כאלו דברים כמו שתארת. הכל נשמע הגיוני ונורמלי לחלוטין. פרידות הן אף פעם לא צעד קל או נעים. אבל אל תשכחי שזה עובר, בוודאות אני מוכנה לחתום לך על זה...
אז קחי חיבוק, נשיקה והרבה כח להמשיך ולחייך ולקום בבוקר ומותר לבכות רק לא להפוך את זה למשהו שגוזל את כל היום.

Natalila

New member
../images/Emo201.gif תודה..

אממ.. אני יודעת שזה יעבור בסוף.. רק שיגיע הסוף כבר

Barvazoom

New member
לקח לי כמעט חודשיים לצאת מהתחושה

שזה בחיים לא יקרה הרגע הזה...יודעת למה? כי הייתי עסוקה בלחשוב: "נו, די לבכות. די להתגעגע. די לחשוב כל היום, יום יום עליו!" ועוד ועוד... עד שהבנתי שיש דברים אחרים, חזרתי לקרוא המון ספרים, נפגשתי עם חברים וחברות, התחלתי להנות מהדברים הפשוטים... מקווה שיעבור לך מהר באמת מכל הלב. :)

טל205

New member
ברוש,את פשוט מדהימה

וכיף לנו שיש לנו אותך בפורום. את אנושית!! את מפתיעה כל פעם מחדש.

Barvazoom

New member
אופס...סליחה! ../images/Emo9.gif

נטלי נטלי נטלי נטלי נטלי נטלי נטלי נטלי נטלי עכשיו אני לא אשכח....

טל205

New member
אנחנו כאן תמיד לצידך!!

אוי, כמה קשה לשמוע אותך, לחוש את אותן תחושות שכל אחד מאיתנו עבר,זה גיהנום עלי אדמות!! קשה,קשה, העניים לא מפסיקות לדמוע,המחשבות תופסות אותך כל היום, כשקמים בבוקר וכשהולכים לישון. ליבי איתך. אך אומר לך דבר אחד קטנטן, כל יום שעובר כך הפצע מגליד.. אין לזה תקנה אחרת. מאחל לך הסתגלות קלה... אני איתך.טל.

בlדד

New member
אסור להישבר!

צריך להיסתכל קדימה נכון זה קל להגיד אך חובה ליישם, רק כך זה ייחשל אותך.. ברוכה הבאה.

למעלה