** רווקה וגרוש **

מלי2013

New member
** רווקה וגרוש **

שלום,

אני בת 32 הכרתי גבר בין 34 גרוש + 1 ,

בתחילת הקשר הוא ציין שהוא עדיין לא בשל לזוגיות רצינית ,ואני שבכלל לא "נדלקתי" עליו - קיבלתי את זה בצורה קלילה ומובנת ,
מאחר והוא לא היה ניראה לי ה"טעם" שלי כל כך אז לא ציפיתי שמצב יוביל לאן שהוביל .....

הזמן עבר מהר ועשה את שלו , עברה כמעט שנה ... התאהבנו ,נקשרנו,יש בנינו כימיה ותקשורת מעולם , מצאנו המון דברים שמשותפים לנו , וכייף לנו ביחד ברמה שבכל פעם שאנחנו מתראים
הזמן עובר בשנייה וזה אף פעם לא מספיק לנו - ממש הרגשה של להיות בעננים והלב יוצא החוצה מאהבה ,

הכרנו את המשפחה/החברים אחד של השני , ישנתי אצלו והוא אצלי - ממש כמו זוג לכל דבר!

אז הכל טוב ויפה, ולא , לא מפריע לי שהוא גרוש - אני לא שוללת וגם לא זה שיש לו ילד חמוד,

העניין הוא שלפניי חודש זרקתי לו יציאה על המצב בינינו כדי לראות שהציפיות מתואמות ואז הוא אמר לי :

"אני אוהב אותך " , "כייף לי איתך " , " את חשובה ויקרה לי " אבל אני עדיין לא מרגיש שאני בנוי כרגע לזוגיות ( למרות שהוא מתנהל איתי בדרך של זוגיות ).

זה היה לפניי חודש ואני חשבתי שתהייה לי סבלנות בשבילו ,העניין שהוא שכרגע ההרגשה והמחשבה שלי השתנתה, אין לי כבר סבלנות לחכות עד שיחליט להגדיר אותנו כזוג ,אני מאוד רוצה אותו כבן זוגי ,

אשמח לקבל את עצותיכם/ן בעניין , (במיוחד מהגרושים שלא מבינים למה בחורות שומעות גרוש ומתרחקות .
)

מצוטטת

New member
ובכן

אני מנטרלת את כל הניואנסים הצידה, הם כבר
לא רלוונטים מהרגע ש....

המחשבה וההרגשה שלך השתנתה
נגמרה הסבלנות לחכות ש...הוא יחליט להגדיר....

אז מה השאלה בעצם?
טוב, אולי גרוש ממין זכר ישכיל אותך יותר
לזה כאן תיזקקי להרבה , אבל המון הרבה סבלנות [אגב].

פיקסון

New member
רווקה וגרוש

מניסיון אישי
בתחילה אני יתנגדתי לשמוע על רווקות אך אחת כן הצליחה לשכנע אותי להפגש עימה היום אחרי 6 שנים אנו עדין יחד ועם ילדה משותפת
יש לי 3 ילדים המאקסית (לא התחתנו)

השאלה הנשאלת כמה זמן הוא חי בנפרד ומי יזם את הפרידה
כי גבר גרוש עם ילדים עושה גם חשבון של האםם רוצים עוד ילדים וכמה זה עלול לעלות במידה ולא יסתדר (מי שנכווה בחמים נזהר בפושרים )
כך שאת צריכה לקחת זאת בחשבון

בהצלחה בבחירה הנכונה עבורך

איריקה2

New member
כמה זמן הוא גרוש?

זה חשוב ..כי אולי באמת הוא לא רוצה משפחתיות כרגע שלא לדבר על ילדים.. את -תהיי מוכנה לחיות עם גבר שאת אוהבת שיש לו שק על הגב וזה ייקח שנים..(אני מדבר על הכל- חברתית,הכי חשוב-כלכלית..ועוד כהנה..)
אם את מוכנה לקחת-מאהבה כמובן- את הנטל הזה בנוסף לזוגיות ביניכם,אזי את צריכה לשבת איתו ולתת לו פרק זמן מסויים שאת מוכנה להיות במצב הנוכחי.. מעבר לפרק הזמן הזה תבהירי לו שתצטרכו להיפרד גם במחיר כאב (שלך)כי- הזמן..לא מחכה..

מצוטטת

New member
לא

מאמינה באולטימטומים ובטח לא כש....

המחשבה וההרגשה שלה השתנתה

זה בדרך כלל עושה פעולה הפוכה

~לדעתי~

גבר זה לא יין

הוא לא צריך זמן להתיישן ולהבשיל בחבית
אם אחרי שנה שכללה את כל מה שתיארת כאן הוא עדיין לא רוצה זוגיות אז הוא גם לא ירצה מחר וגם לא בעוד שנה
הסיפור יסתיים ביום בו הוא יתקל במישהי שאיתה הוא כן יחוש בשל לזוגיות
זהירות, זה יכאב מאוד

ye44

New member
אני אוהב אותך כייף לי איתך את חשובה ויקרה

ועוד חפירה אחת על זוגיות מלאה ואני קופץ ל
הבאה

צאי מהסרט כי הוא יעשה לך סרט

משום מה יש לי הרגשה שלו רק בגלל שקיבלת ממנו

את התשובה המתחמקת התחיל שעון העצר לרוץ ותוך חודש איבדת את הסבלנות.......

אז מה יש לנו כאן???????

1. בחור שלא מעוניין כרגע בזוגיות מחייבת רשמית כלשהי ומעדיף להמשיך כפי שהיה עד עכשיו.
2. בחורה שעד שלא שמעה "לא עכשיו" לא הייתה מוטרדת ועכשיו כבר קשה לה עם המצב הקיים.

בואי נחזיר רגע את השעון לאחור עד לפני הרגע ששאלת אותו. היית מרושרת, נכון? קצת הטריד אותך מיסוד היחסים אבל לא יותר.
שניה אחרי את כבר הרבה פחות מאושרת.

עצה שלי כאשה אל אשה היא שקחי לעצמך פרק זמן נניח חצי שנה או שנה שלאחריו תקבעי שאת שואלת אותו שוב ובינתיים קחי את התושבה שלו כתשובה רגעית שיכולה בהחלט להשתנות לאחר פרק זמן זה.

אם היה לך טוב, חבל לפספס הזדמנות. ראי דוגמא נהדרת: בהתחלת הקשר אפילו לא עשה לך את זה ועכשיו את מאוהבת...... לא צריכה לספר לך מה אהבה יכולה לחולל ולשני הכיוונים.....

אז תני עוד צ'אנס בלי ללחוץ עליו ובלי הסכמות איתו. פשוט צעד שכולו שלך. את מחליטה לבד חצי שנה עד שנה ואח"כ מנסה שוב.

בהצלחה

ערסlight

New member
חיה בסרט

אז... הבנאדם כבר היה נשוי. יש לו ילד וכעת הגיע זמן להיהנות מהחיים.
מה רע בלנהל רומן לשם שינוי? ככה בשביל הנפש ובלי כל המחויבויות?
ויש גם נקבה שכמו כולן מחזיקה בפצצה [ביולוגית] מתקתקת ורצה להתמסד, ללדת ילדים וכל החבילה. אצלה כבר נגמרה החגיגה.
והבחור רק השתחרר...

בקיצור... יש פה בעיקר ניגוד אינטרסים [אם כבר מדברים על תיאום ציפיות.]
יגמר בבכי.

מלי2013

New member
היי

מה שאתה לא מבין זה שכל המילים שלו נוגדות את המעשים ,

זאת אומרת שהוא אומנם לא מוכן להגדיר אבל הוא מתנהג כאילו אני בת זוג שלו :

מדברים כל יום כמה פעמים , ישנים ביחד כמעט בכל יום ,מכירים את המשפחות אחד של השני, יוצאים ביחד,
ואחרי יציאה שלו עם חברים הוא תמיד בא אליי!

הוא מחכה רק לחבק אותי וכל הזמן שהוא איתי הוא אומר לי שממש כייף לו איתי .

הניגוד שלא מובן לי זה לא האינטרסים שלנו זה המילים שלו מול המעשים שלו , הרי אם אני הייתי גבר גרוש
אז הייתי מזיין כל לילה מישהי אחרת ובלי כל הכאב ראש הזה של להיות עם מישהי אחת שיכול להוביל לרגש ומחויבות.

ערסlight

New member
מסחר באופציות

אני מבין שהוא לא רוצה לזיין כל לילה מישהי אחרת. [זו אמונה תפלה לחשוב שזה מה שהגברים רוצים.]
הוא רוצה רומן איתך.
העניין שהוא רוצה רומן מבלי לשלם את החשבון המופקע שאת מגישה לו ומתמרן ככל יכולתו להוזיל את המחיר ועדיין שיהיה מספיק משתלם לך שתשארי.
השאלה מבחינתך היא... האם יש מצב שתגיעו להסדר או שיש לך מחיר פיקס?

זה נשמע

שהבחור אוהב אותך, כיף לו איתך, את חשובה לו, חשוב לו גם שהסביבה הקרובה שלו תכיר אותך,
רק קשה לו להוציא מהפה את המילה "זוגיות" שהיא כביכול מילה מחייבת,
עד לפני חודש הכל היה נפלא נכון?
לפי דעתי תניחי את ההגדרות בצד.

מלי2013

New member
היי

זה מה שעשיתי כל הזמן הזה שמתי בצד את ההגדה , אבל בא לי כבר להגיד שיש לי בן זוג - וזה הוא .

אני לא מצליחה להבין איך הוא מתקשה כל כך לקרוא לנו זוג אבל בהתנהלות שלו הוא הכי בן זוג שלי .

אני מתה עליו! , הכל מושלם כשהוא איתי ויש בינינו רגש עצום וכימיה מעולה -כייף אדיר ,

אבל כמה ואיך אני אמורה להמשיך להיות איתו מבלי להגדיר...

מסכימה איתך ככלל ובאופן אישי לגמרי

לפי מה שהיא מספרת לנו כאן
הם מתנהלים לגמרי כמו זוג לכל דבר וענין + משפחה + ילדים + כל החבילה
הוא רק מסרב לקרוא לזה זוגיות
והיא רוצה שהוא יקרא לזה זוגיות

אני מאמינה שישנם גברים שעצם המילה הזו מאוד מפחידה אותם,
כל עוד הם לא צריכים באמת להוציא את זה מהפה, הם יכולים להמשיך ולהתנהל כמו בני זוג לכל דבר וענין לאורך שנים מאוד מאוד רבות, מבלי שהם יודעים שהם בזוגיות :))
מהסיבה הפשוטה, שהוא כל בוקר בוחר בה מחדש ולא בגלל שהם מוגדרים ב"זוגיות".

מלי2013

New member
:)

יש משהו בדבריך ! תיארת את זה כמו שאני חושבת : הוא כאילו מפחד להוציא את המילה זוגיות מהפה.. אבל מתנהל איתי כבת זוג לכל דבר .

בולשיט

הוא לא משתמש במילה זוגיות כי הוא לא רוצה להשתמש בה. הוא לא מפחד ולא נעליים. ולא, הוא לא בוחר בה כל יום מחדש.

הוא פשוט לא בוחר בה בכלל.

הוא משאיר את הדלת פתוחה לאופציות אחרות והיא לא תוכל לטעון כלפיו שהוא היה לא הגון כלפי או שהוליך אותה שולל. הוא רוצה להיות בחור אמיתי - והוא באמת בחור אמיתי. הוא לא משקר ולא מטעה. הוא אומר חד וחלק - את לא בת הזוג שלי (באמת שלא משנה מה הסיבה).

נשים... אומרים להן ברור וחזק, אבל הן שומעות את מה שהן רוצות לשמוע.

די עם התירוצים.

תאמיני לו. את לא בת זוג שלו. זהו. נקודה.

אז או שתסכימי להיות ה - "לא בת זוג שלו" - ותביני שהקשר הזה - זה מה יש וזה לא ישתנה.

או שתטרקי חזק את הדלת ולכי לחפש לך בן זוג. כזה שישמח לספר לכולם שאת בת הזוג שלו. בלי עניינים ובלי בטיח.

למעלה