רווח לי.............

שקדי

New member
רווח לי.............../images/Emo13.gif

שתי בנותיי הבכירות שמייד איך ששמעו על הפיגוע במגידו החליטו שזה הזמן הנכון לצאת למסע קניות בקיריון חזרו הביתה בשלום זה עתה.......... נכון שהרגשתם במתח באויר?????????????

תעברו לקניות דרך הרשת

נדמה לי שזה יותר בטוח (תלוי מי מביא את המשלוח, כמובן) ובבטחון יכולה לומר שזה יותר זול מילא שהלכו וסיכנו את עצמן כמה הן הוציאו? נשאר משהו לגיל פנסיה?

זה מה יש

New member
יש אנשים שזה עדיין קשה להם

להתרגל לקנות דרך הרשת. וזאת משתי סיבות עיקריות האחת - הם נימנים על אותם אנשים שממש חייבים למזמז לפחות 3 ככרות לחם עד שמחליטים את מה לוקחים סוף סוף הבייתה וזה רק דוגמית
האחרת - והיא חשובה לא פחות... יש אנשים שאצלם, קניה שלא מהחנות מתחברת להם לקניה מחנויות "סקס-סטיל". אותן חנויות שלא נכנסים אליהם אבל לגמרי במפתיע לכולם יש את המוצרים בבית. אולי גם את זה מביאה החסידה?
אבל זה כבר ממש נוסטלגיה
[יש משהו במה שכתבתי? נדמה לי שלא! אבל מאחר שכבר כתבתי, אני אשאיר את זה. ירצו יאכלו וכו´ וגומר.] "זהוש"

אז ככה

אם כבר כתבת וכבר חשבתי על זה אז גם אני אגיב לחם אני מעדיפה ארוז בשקית בלי שאף אחד נגע בו אבל לא כך מוכרים אותו בדרך כלל לצערי ואת הדברים האחרים מעדיפה ללכת לחנות ולמשש רק אם ירגיש לי כיף אקנה אחרת - שיקנו האחרים ומה נוסטלגיה? החסידה או הכרוב?

magy

New member
בצומת קרית אתא היה הבוקר פיצוץ

מפעל למילוי מיכלי חמצן.... על יד השוק המפורסם.....לא רחוק מחוות הגז..... מול ההיפרכל.....עורק תחבורה ראשי.... שני הרוגים ולפחות תריסר פצועים...... חיים על חבית חומר נפץ

שקדי

New member
מה לעשות...............

הילדות עקשניות כמו אבא שלהן...........

magy

New member
נו קומנט - עדיף

ואל תעביר להם כלום........... אני עליתי על 259 אתרים בנושא.... כן......יש ...... למה לך ? מחפשים אותך בסיבוב.....אז אתה תספק להם עוד בנזין??????? אם יימצאו לבד, שיבושם להם.......אבל אם לא....... יש שם שמות של אנשים....עיסוקים.....ענפי מסחר , חקלאות, ומה לא? זה הבית הפרטי שלך.........ומי נותן לאנשים זרים את פרטי הבית?????? מי ישמור עלייך כשאני אמות???????????

magy

New member
דווקא זה היה מורסלסס

יענו, לא מורס.... לא ברייל.....אבל הבן אדם הזה....צריך השגחה צמודה... הוא לא יודע איפה הוא חי.. לא סיפרו לו כשהיה קטן, שהעולם מסוכן....

magy

New member
זוכרת שפעם מחקתי לו את מספר הזהות

מאיזה תעודה? משהו כזה , במקום אחר..... טוב ששאל לדעתי.......לפני ששוב חשף משהו יותר גדול..... זה יפה שאנשים מתייעצים עם אחרים לפעמים........ יופי שקדי, ילד טוב......... רוצה להיות הבן שלי??????? לא.........אל תסחף......אני כבר לא מניקה.......החלב נגמר.......

magy

New member
את התמונה יישלח אחרי הדיאטה...

הצחקת אותי............ עם הפרטים המזהים.........
PPP

magy

New member
כל התכנונים שהיו לי

וכל הסידורים........גוועו עם הפיגוע הבוקר כלום לא עשיתי מכל מה שתכננתי....... כסססססססססססססססססס אמאקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

magy

New member
ולא נעים להגיד........אולי לא שמתם

לב......אבל את הסידרה "סקס והעיר הגדולה" , רואים רק פעם בחודש....בקושי. בכל פעם,,,,,זה זה נופל על פיגוע.... מחרבשים לנו את כל החיים וכל הסדר ..... וזוהי רק ההתחלה לה לה לה לה לה לה ......לצערינו........

למעלה