רווח כפול

cwazi

New member
רווח כפול

אתמול בשעה 21:30 התחילה אחת ההופעות היותר מוצלחות בראיתי בזמן האחרון(וזו כבר הפעם שניה), "רווח כפול" והחברה האלה מוכשרים. למי שלא מכיר מדובר על שלושה חברה שנים על קלידים (בעיקר אבל גם על גיטרה, בס וחליל) ואחד על כלי הקשה (מצטער שאני לא זוכר שמות) שמלחינים שירה יהודית(עמיחי, לאה גולדברג, דן פגיס וכו') בצורה מאוד מקורית ומאוד משעשעת, ברוח הפרוגרסיב, ולצד זה קטעים אינסטומנטליים פרוגרסיבים למהדרין. אני מאוד ממליץ למי שיש הזדמנות לראות לא לפספס.

tz6

New member
נשמע מעניין

יש לך מקום שבו נוכל לקבל יותר פרטים (אתר אינטרנט, פרסומים בבמה חדשה, הופעות..)??

שמעתי אותם

בצוללת כשהם הופיעו יחד עם סוסיתא, ולמרות שאכן הם עוסקים במוסיקה מתקדמת זה לא ממש פרוג. אני לא מסוגל להיזכר בהם באופן מושלם כרגע אבל אני זוכר שהשירים שלהם נעו בין נפלא לסתמי ביותר... בכל מקרה הם די ממולצים לחובבי מוסיקה מתקדמת שאינה פרוג.

cwazi

New member
חידודים

אין לי כרגע פרטים אליהם, נרשמתי לרשימת דיוור שלהם ואני מקווה שהפעם הם באמת ישלחו לי דברים. גם אני הייתי באותה ההופעה בצוללת, ההופעה אתמול הייתה יותר מוצלחת, אמת רוב המוסיקה שלהם איננה פרוג אך היא מאוד מעניינת ומתקדמת, אבל מלבד זאת יש להם שני שלושה קטעים אינסטרומנטליים(מודוס בלסמי, התפוז השבוז) שהם באמת פרוג, ומאוד ניכר בהם ההשפעות והלהקות הגדולות(קרימזון, מיק אולדפילד ושות')

למעלה