רווחי הבנקים

רווחי הבנקים

לאחר פרסום רווחי הבנקים שעושים בעיקר כסף מהציבור ריביות ועוד. לא נכון היה שהבנק יהיה ממשלתי ואז כל הרווח היה חוזר לאזרח הקטן והיה מושקע בתוכניות פיתוח ועוד.

Ruy Lopez

New member
במדינה אצלנו ממש לא

האם אתה רואה שהמיסים שאתה משלם חוזרים אליך בסופו של דבר?

haji34

New member
עמלות מוזלות לכולם

העמלות הזולות ביותר לניהול תיק השקעות עצמאי בבורסה כל המעוניין להתחיל להרוויח יותר, בלי לשלם עמלות בנקים מיותרת כגון: פטור מדמי ניהול חשבון ומעמלות שורה פטור מדמי משמרת על ניירות ערך פטור מעמלות מינימום פטור מעמלות אי ביצוע פטור מעמלות ביטול הוראה פטור מעמלות שינוי מחיר (לימיט) זיכוי אוטומטי בריבית גבוהה על כל יתרת זכות בחשבון מוזמן לצור קשר באתר

האיש שאין לו מדינה אחרת ../images/Emo163.gif

המיסים חוזרים לביטחון אין כסף לפיתוח ולתרופות אני מאמין שיש בירורת בממשלה לאן הולך כל התקציב. וגם אם אתה צודק איפה הכלכלה בארצנו תראה לאיזה מצב הגענו בארצנו הביטחון נהפך להיות דבר "שולי" ומה שמשנה לאנשים זה פנסיה ומפלגות סעד (אני הצבעתי פתק לבן אישית) אבל כנראה שבאמת יש בעיות כלכליות בארצנו . כמה אנשים אין להם מה לאכול כמה אנשים יש להם חובות אם אנשי הבנקים היו מבטחים לי שכל הרווחים מושקעים אך ורק לפיתוח ארצנו אז לא היה לי בעיה אם זה אבל אני בטוח שהרבה כסף שלנו זורם להשקעות מחוץ למדינה וזו הבעיה. גם בלי לעשות קורס בכלכלה כל אחד יודע זאת שלהוציא כסף זה רע למדינה להכניס זה טוב שלך האיש שאין לו מדינה אחרת

טרה10

New member
העלאת מחיר הדלק=העלאת מסים

לו היו מעלים לפני הבחירות-קדימה היתה מקבלת מנדט אחד פחות לפחות.

ברוב המקרים...

כשבנק מנוהל על-ידי המדינה, הוא לא מגיע לאותם רווחים כמו שיד פרטית מצליחה לייצר. לא ממש ניתן להשוות את שתי החלופות, אך בכל מקרה אם האוריינטציה הפוליטית היא לעבור למשק קפיטליסטי שיאפשר לכוחות השוק לקבוע כמעט הכל, אחד מהצעדים הנדרשים הוא יציאה של המדינה מאחזקה וניהול חברות עיסקיות שברשותה (הפרטה).

הרי אף אחד לא מצביע להם בקלפי

" הוא לא מגיע לאותם רווחים כמו שיד פרטית מצליחה לייצר" האם זה בגלל הריבות הגבוהות שהם יכולים לקחת מהאזרח ומהמשקעים! הרי אף אחד לא מצביע להם בקלפי. וכמו כן הרביות עולות בכל הבנקים ביחד אז לא ניתן לטעון לא טוב לך בבנק אחד אז תעבור לשני. האם אין זה מונפול של 3 חברות! האם אין זה נכון לחוקק חוק שהכסף אשר מרווחים הבנקים ישאר במדינה שלנו ויושקע רק בפיתוח ובעסקים בארץ ? ואז אולי גם הבורסה תהיה קצת יותר יציבה ולא תסמוך רק על משקעים מבחוץ.

טרה10

New member
היד הפרטית האחרונה-שהרוויחה היא

ידם של קוני חברת אל על בכספי קלאבמרקט.

u 1000

New member
הצרכן מטומטם ולכן הצרכן ישלם

מדינה ככלל אינה צריכה לנהל עסקים מכל סוג שהוא. היא עושה את זה פחות טוב ובעלויות גבוהות יותר (שמגולגלות כך או אחרת על אזרחיה). כמו לכל כלל יש יוצאים מן הכלל אבל בנקים לא נכללים ביוצא מן הכלל הזה. כאשר בארץ תהיה מודעות צרכנית אז גם ישלמו פחות על הרבה מאוד מוצרים ושירותים ביניהם עמלות, ריביות ושאר ירקות לבנקים.

meitush123

New member
זה מיתוס

האם הפרטת אל על הורידה את שכר הבכירים שם? חד משמעית לא האם הפרטת אל על הורידה את מחירי הטיסות? לא ממש בטח תגידו לי, שהפרטת אל על הגדילה את הרווחים, השאלה היא במה זה טוב, כאשר המדינה לא מרוויחה מזה שום דבר, וזה בא על חשבון האזרחים. וכל זה בלי להזכיר שאל על נמכרה במחיר של שני מטוסים(!!) כאשר היא היתה כבר חברה מרוויחה עם מוניטין מצוין. נשאלת השאלה למה...

u 1000

New member
עובדתית המדינה מנהלת פחות טוב

וזה הוכח אפילו בהיסטוריה הקצרה מאוד של מדינת ישראל (גרעונות התעשיות הביטחוניות הן הדוגמא העדכנית ביותר וגם הגיבנת של אל על במשך עשרות שנים קל מאוד כנראה לשכוח). אפילו אין צורך ללכת לדוגמאות קיצוניות יותר ולחקור בהצלחתה הכבירה של השיטה הקומוניסטית. בין זה שנעשתה מכירה שאתה מגדיר כרשלנית (אין לי שום מושג אם אכן כך) של אל-על לבין הכשלונות המצטברים של המדינה לנהל עסקים אין ולא כלום בוודאי לא למה שטענתי. במקום להאשים את הממשלה, את בעלי ההון ואת כל מי שמזדמן בסביבה הגיע הזמן שהצרכן הישראלי ינהג בתבונה.

למעלה