רווחה ועוד

רווחה ועוד

זקוקה לקצת עזרה. שני דברים: אני צריכה סייעת אישית. כלומר איפה מפרסמים, איך מוצאים, איך יודעים שמצאתי את הבחורה הנכונה. וזה בגלל שאנחנו עולים על הגל ועוברים אוטוטו לשילוב יחידני. (אני נורא גאה בקטנה שלי היא מדהימה ועשתה קפיצה ענקית בשנתיים החולפות).והנה הגיעה ההצעה לשילוב יחידני. ועכשיו נעבור לפחות שמח: הכרה דרך מח' הרווחה ביחידה לאוטיזם. הם מטרפים לי את המוח. התיק שלי תקוע שם כבר 3 שנים ללא התקדמות. אני מתחרפנת כבר המצאתי להם 3 פעמים את כל המסמכים שיש לי ואני כבר לא יודעת מה עוד לעשות כדי שיסיימו כבר ואפשר יהיה לזוז לפרק ב'. הוא לא התחלה של תהליך המעבר להוסטל כפי שמבקשת האמצעית שלי כל יום כמעט. אוף. ותודה למי שהגיע עד הסוף. ברגע זה אני יושבת ומחכה לטלפון מהרווחה לראות מתי קובעים שם פגישה.

מרב געש

New member
מניסיוני - חיפוש סייעת....

אם אתם חדשים, כדאוי שהסייעת לא תהייה חדשה. אם כולם חדשים יש יותר מקום לאי הבנות, ופחות מקצועיות. - אני בזמנו פרסמתי בשתיל ובמקומות בהן סטודנטיות לחינוך וטיפול לומדות. - חיפשתי קודם כל בחורה שמהבטן נראתה לי. - אני אוהבת לשמוע סיפורים אמיתיים על החיים שלהם (מקרים שהיא גאה בהם, בעיות שהיא התמודדה איתם) סיפורים כאלו לדעתי נותנים את התמונה הכי אמיתית למי היא. - אם יש מנחת שילוב - חשוב שגם היא תאשר אותה. - בכל מקרה מכיון שעל משלבת להסתדר עם המורות, אני בעד אדם שמשדר עדינות ולא כח. משלבת צריכה להיות מסוגלת להפוך לבלתי נראית ומורגשת כאשר אין בה צורך. - אם משלימים לה הכנסה חשוב לתאם ציפיות קודם. יש המון מקומות ליפול - האם משלימים לה לפי הברוטו, הנטו, מה עם חופשים, מחלה, הפרשות מעביד ועוד ועוד. מקווה שעזרתי.

imash

New member

imash

New member
רווחה

את צריכה אותה למשהן ספציפי? כי תכלס אין מההכרה שם מי-יודע-מה, יש סייע 26 שעות חודשיות ואם אתם מרוויחים משכורות ממוצעות תידרשו להוסיף כסף - אני לא ניצלתי. יש השמה לחופשות, שזה טוב יש מדי פעם קבוצות/הרצאות - לנו שום דבר לא היה רלוונטי לגיל, בד"כ זה לגדולים ולבעלי תפקוד גבוה (לפחות ממה שאני נתקלתי אולי בערים אחרות יש יותר היצע). בכל מקרה אם זה חשוב לך או שאת צרכיה את ההכרה, שבי לעו"סית על הזנב, ותשאלי אותה למה זה מתעכב.

כן. ההכרה היא ליציאה להוסטל וזה כנראה קצת

הרבה דחוף לבית הספר של הבת. התהליך כולו לוקח בין שנה לשנתים תלוי איפה יש מקום באזור תל אביב רבתי.

למעלה