רוד סטיוארט!

רוד סטיוארט!

שלום, הורדתי אתמול שיר של רוד סטיוארט שנקרא maggie may, שיר ענק! בכל מקרה, יש לכם אולי עוד שירים שלו להמליץ לי עליהם? תודה.

melancholy man

New member
המייג'ור צחק קצת

ולדעתי זה בגלל שכתבת שהורדת שיר, אנחנו לא מדברים כאן על הורדות.

melancholy man

New member
נו

כדאי לקרוא את התקנון. ובלי קשר קשה לי להאמין שתמצא פה חובבי רוד סטיוארד גדולים. אישית להוציא את התקופה שלו בג'ף בק גרופ, אני מתקשה לחשוב על משהו שהוא עשה ולא יגרום לי לברוח כשאני שומע את זה.

מממ

עכשיו הורדתי עוד כמה שירים שלו (מצטער), והוא באמת מאכזב קצת. זה בכלל לא אותו הסגנון של מגי מיי. מה זה כל הסינטיסייזרים האלה? מעצבן... אבל לא נורא אני אמשיך לנסות.

תרגיל בחיבור

נסה לנסח מחדש את המשפט בלי לכתוב את המילה "הורדתי", כמה מילים לעזרה: "השגתי" "הגיע לרשותי" "קיבלתי" "שמתי את ידי על...". בהצלחה.

melancholy man

New member
במקום הודעה של Jflyaway

נסה לשמוע את.... 1) THE FACES ובעיקר האוסף שלהם: "GOOD BOYS.... WHEN THEYRE ASLEEP" (הוצאת RHINO) יש מצב שמאווווד תאהב! מאוד ברוח הג'ף בק ההם, רק יותר פרוע 2) אלבום הסולו: "AN OLD RAINCOAT WONT EVER LET YOU DOWN" (הוצאת רפרטואר) אלבום תחילת קריירת הסולו - אבל עדיין טוב. 3) אנטולוגיה 1964-1969 ROD STEWART (דיסק כפול של PILOT) - המון R&B ישן. ו J שלחתי לך מייל עם הסבר לגבי סיבת המחיקה.

melancholy man

New member
זה נראה כאילו אני מדבר עם עצמי

מצד שני אם אתה (אני) משתגע, לפחות תיהיה מודע לעצמך... בקשר ל Faces, אני בהחלט מכיר ומאוד מחבב, העניין הוא, שלהקת המודס החביבה עלי ואחת הלהקות החביבות עלי בכלל הם ה Small faces ואני מקשיב למוסיקה בין השאר (אם להיות כן עם עצמי אז בעיקר) מסיבות סנטימנטליות שדומות לאלו של אוהב כדורגל והבעיה שלי עם ה Faces היא שהם לא...איך נאמר, קטנים מספיק, אבל כן בהחלט פרוע ועושה טוב על הנשמה. ובאשר לקרירת הסולו של STEWART בעוד בג'ף בק גרופ ובפאסיס, הוא הצליח בעזרת המון כריזמה ויכולת הגשה מצוינת (ולחנים מצוינים ובחירת חומר טובה מאוד של מישהו אחר) לכסות על הבעיה המרכזית שלו (העדר כישרון) באלבומי הסולו, גם הטובים שבהם (ואלה שהזכרת הם בהחלט הטובים שבהם) הבעיה הזו בולטת במיוחד.

Jflyaway

New member
מסכים איתך

אולי סטיורט היה טוב כשהיה "מופעל" ולא כל כך כעצמאי..? ואולי הבחור בגד בכשרונו בשלב כלשהו, ואכן גם לגבי הפייסס. לא משתווה לקטנים. אין על סטיב מאריוט כפרה...עם הפנים המתוקות והקול הגדול. וזה רעיון טוב לשרשור...מה אתם אומרים? אמנים (והרכבים) שבגדו בכשרונם...

melancholy man

New member
זה מזכיר לי משהו על ג'ף בק דווקא

באחת השיחות המופרוכות שלי עם הליידי (מופרכות בכך שזה מה ששני אנשים מבוגרים מדברים עליו...), עלתה בי המחשבה, שההבדל בין בק, שהוא אולי ההחמצה הכי גדולה בתולדות הרוק ומי שפעם כתבו עליו כאן שהוא האיוב של עולם הרוק, לבין חבריו ליארדבירדס, קלפטון ופייג', שזכו לתהילת עולם ויותר מזה, הוא העדר זמר מוביל טוב שילווה אותו לאורך הקריריה, אם לבק היה את פלאנט, או את ג'ק ברוס, או אפילו את סטוארט לאורך זמן רב יותר, אין לי ספק שהוא היה זוכה להצלחה גדולה לפחות כמו של שני חבריו וענקי גיטרה אחרים דוגמת בלקמור, הנדריקס ואחרים.

Jflyaway

New member
גם

וגם זה שבק ממש ממש לא איש עסקים טוב (כמו קלפטון ופייג') אלמנט הביזנס/שיווק וניהול תדמיתי - היה תמיד חלש אצלו.

Jflyaway

New member
וכשאני חושב על זה

יש עוד משהו הפרסונה של ג'ף בק... פייג' היה טיפוס אניגמטי קלפטון היה אדם כריזמטי עם הילה טראגית שניהם היו אנשים שהאמירה המוסיקלית שלהם היתה אישית, נפשית... ג'ף בק? היה גיטריסט. לא היו לו את נתוני האשיות של מוסיקאי ואדם שיכול היה (אפילו אם היו לו סןלנים גדולים) להשאיר חותם אישי אמיתי.

melancholy man

New member
יש בזה משהו (הרבה אפילו)

לכן בגלל העדר האישיות היה צריך בק מישהו כריזמטי לצידו (או הרכב שיחפה על זה) העדרם של כל אלה גרמו לקרירה שלו להראות ככה

MajorWinters

New member
אגב../images/Emo19.gif

אם אתה בקאזה מוריד, תנסה להוריד וידאו בשם Cnn Special Report ורק תגיד לי באיזה שפה מדברים... תודה.

למעלה