רודסטר

מהרשימה- בוקסטר!

בלי לחשוב פעמיים- בדיוק היום בלילה עמדתי איזה 5 דקות ליד בוקסטר צהובה ובכיתי עמוק בפנים!
חוצמזה איך אפשר להשוות יפנית לפורש?? אני, לפחות, לא יכול! שלא לדבר על פרארי! 360 ו-S2000 באותו משפט?? תועבה! ואם בפרארי עסקינן, אז תהיתי. אם אני לא טועה החליטו להביא את ה-550 לתקינה, השאלה היא למה לא את ה-360? שנראית לי על פניה, עדיפה לארצנו הקטנה. לגבי "דג-חרב"- אכן ה-TVR הצליחה להעלות חיוך רחב ( מאוד!!) על פני! ואם כבר הרסנו את הסרט- אז איך תמיד דוחפים את ישראל לכל דבר??
אייל

Fat Cat

New member
היפנית היחידה שאני מצליח

לחשוב עליה שעדיפה לפי דעתי על הבוקסטר היא ה- NSX

sronis

New member
(מי שלא ראה את הסרט - לא לקרוא!!)

אין לך מושג כמה נקרעתי כשהם אמרו שג´ון טרבולטה הוא סוכן מוסד לשעבר... כן, בטח, טרבולטה ישראלי... ברור, אלא מה, זה כל כך הגיוני, הרי תיכף הוא יפצח בהורה ובריקודי עם...
רוני

umop apisdn

New member
ממתי לבוקסטר יש טורבו?!?

לא לבוקסטר, ולא לבוקסטר-S אין מגדש טורבו!

ac cobra

New member
פעם קראתי

שיש למכירה "בוקסטר טורבו " מיוחד במינו (כן בטח) שנת 99 ואין לי מושג מה זה

ac cobra

New member
פעם קראתי

שיש למכירה "בוקסטר טורבו " מיוחד במינו (כן בטח) שנת 99 ואין לי מושג מה זה

Bugatti

New member
הדגם הזה נקרא Modena 360 ולא

F360. תלך לאתר של פרארי ותבדוק בעצמך... אני רק יכול להסכים איתכם - זו באמת אחת המכוניות היותר יפות שיש היום על הכביש (לא בארץ).

big_foot

New member
SLK - מי עוד נראת ככה וניתנת לנהיגה

גם חזקה וגם רגועה ואם אפשר COMPRESSOR אדרבה

ac cobra

New member
סתם שאלה

למה דווקא קומפרסור?? זה כולה 163 כ"ס ומנוע של 2 ליטר !!! אבל תמיד אפשר לבקש את ה3.2 AC AMG/////// אחת בבקשה ארוזה לבית

red cars

New member
היום ראיתי בוקסטר צהובה בחיפה

ליד מלון מרידיאן (מגדלי חוף הכרמל) יש גם אחת כסופה וקאררה קבריולט שחורה שהאחרונה פעם נתקע מאחורי (לנסר 1.5 92´) בעלייה לביתי ולא יכל לעקוף ונצמד אלי אורות בלאגן אז דווקא לא נסעתי יותר מהר כי אין כסף לאחת

למעלה