רודן

ye44

New member
את לא צריכה להעלב

זאת המציאות של גברים שהלבידו שלהם בשמיים אז במקום לחפור לעצמו ולנו יש פתרונות יותר יצירתיים וטוב שכך
"גמני רוצה להיות רודן, תראי, מה לא יתאים לי להיות קים ג'ונג אייבורי ? מה אני לא יכול לשעבד עם בתנאי עבדות ולזיין את כל הנשים שלהם" זה לא מעליב אותך
די עם ההתיפיפות זאת דרכו של ה"פנוי"

Rtitan

New member
פעם, מזמן - לפני שהגעת הנה...

היה פיצוץ גדול על הקטע של אמונתו של YE ש"רוסיות = זונות"... זה היה אחרי שYE ניסה להסביר למה כושים הם נחותים מיסודם בגלל כמה מיקרון של ריכוז גבוה יחסית של מלאנין בשכבת הדרמיס של העור... את מבזבזת אנרגיות לריק - הוא לא יבין.

WinWin8

New member
אתה כל כך מרוכז בעצמך ובשטויות שאתה

מפיץ לכל עבר עד שאתה לא קורא בכלל מה כותבים לך. המתולתלת לא נעלבה בשם עצמה אלא מעצם העובדה שאתה משתמש בהכללות כאילו כל הרוסיות זונות .{ "קח לך איזה לודמילה"] בעוד שאתה נשוי לרוסיה בעצמך [סווטה שמה בישראל, אם אינני טועה] וכפועל יוצא היא נעלבה בשם רעייתך. תולתול... תקני אותי אם אני טועה.. ושלא יעבדו עליכם..

WinWin8

New member
עזבי אותך משטויות...

הפוסל במומו פוסל.קל וחומר שמדובר על גזענות לישמה של דת, צבע, מוצא, ומין.

WinWin8

New member
סוג השיער הוא פונקציה של המוצא

את יודעת איפה לנשים יש שיער מסולסל [לא מתולתל]... נכון... באפריקה.

WinWin8

New member
איזה גזורה.. זו הייתה בדיחה.. תקראי שוב

או שיערית תסביר לך..

Rtitan

New member
סוג השיער (מתולתל או חלק...)

הוא פונקציה של ריכוז הגפרית בסיבי השיער של אותו אדם... יותר גפרית - יותר קשרים מוצלבים ולכן - יותר תלתלים.

WinWin8

New member
ועצוב עצוב עצוב שאבא שלך

צריך ללמד אותך במדינה שלנו, את מה שהוריו לימדו אותו בגולה. זה אומר הרבה בעיקר עלינו, הצברים.

ye44

New member
טוב בסדר

אז על הכרטיס יהיה כתוב גוש חלב יואב הכללות שמכללות אתה יודע שאתה חתיכת מתיפיף כמו כמה הזויים שנמצאים כאן שבחיים לא יאמרו את האמת
עכשיו לעניני נערות הליווי מה לעשות רובן הגיעו מ"מאמא רוסיה " ופעם הם עלו ממרוקו , קיבוץ גלויות
תולתול תחליפי ליואבי חיתול אני חצי רוסי אישתי ממוצא רוסי אבל בארץ עוד שהיית במצב נוזלי אצל אבא שלך או באיזה מבחנה ובטח לא קוראים לה סווטה. וסווטה זה הדבר הבא שאתה הולך לייבא עדיף על.......

גזען זה אתה

בזה הרגע השמצת את כל העם של זו לה אתה סו קולד נשוי באושר... קח מתנה ממני,נראה לי שתזדקק לה היום ...

ye44

New member
את כרגע בסדר

ה
עוזר לך את עדיין בשליטה מצויין נראה מה יהיה בהמשך

אייבורי

New member
כפרוני

מה היה לא ברור כשאמרתי שאינני מוכן לעולם לשתף פעולה עם תעשיית המין

למעלה