רודן

אייבורי

New member
רודן

גמני רוצה להיות רודן, תראי, מה לא יתאים לי להיות קים ג'ונג אייבורי ? מה אני לא יכול לשעבד עם בתנאי עבדות ולזיין את כל הנשים שלהם הרי כלכך הרבה חתולים וכלכך מעט מתכונים. ורוזי, החתולה השעירה שאמצה אותי לאחרונה, במקום לאכול מעדיפה להתחכך לי ברגל כי כתומות, כתומות מזדיינות הכי טוב. ולי בכלל בא שלישיה, את כל העדר אני הולך לדפוק פה. זהירות מפיל ורוד.

עוקצני

New member
פטריק קים

מזל שלא היו גרושות בתקופתו, אילולא כך היה רעב גדול שורר בארץ. גם יוסף לא היה מצליח להבין בין הפסים. קח לך עוגייה, העדר בעקבותיך

אייבורי

New member
פטריק סוויזי

לא הפסיק להזיע נו לא פלא, חם היה לו בארון עם אקורדיון. ויסוף דופק שטיחים כל היום. ככה זה עם פסים.

עוקצני

New member
הוא היה

מלך השטיחים. כל בני ברק הריעה לו בזמנו. מעניין מה יוסף היה עושה במושב האחורי של האוטובוס היום. מקסימום היה נגמר בפשרה ושישה חודשי עבודות שירות. ככה זה עם פרסים.

אייבורי

New member
הוא לגמרי היה

סקפטי. בני ברק אוהדים את הפועל, כי בני ציון חרוצים תלוי בכיוון הרוח לפעמים הם קצת בצרה. פרסים לגמרי מגיע לעירקים

Prince315

New member
ג'יימס בונד

סתם כי המבטא הבריטי עושה לי את זה... בעיקר בספירה לאחור...
תגיד, כל גיבורי העל כאלה כובשים? ותשאל את יוסף, אם גם בסופגניה זה עובד?

עוקצני

New member
נערי את הטיח אחמד

אך אל תערבבי גיבורי העל עם הגלימות חולפים עם הרוח אבל סר לנסלוט (הבריטי) ואבירי השולחן העגול על חרבותיהם ושריוניהם היו עושים לך את זה 16 פעם בכל ספירה שהיא. בגלל זה הסופגניה עגולה וזה לא היה עובד כי לכובע 3 פינות בלבד וזה לחם חוקי.

Prince315

New member
16 מלאו לנער

שמש בשערה, בכל זאת 16 פעם!! עזוב אותך מכובעים זה הורס את התלתלים הרכים... לפי המלך ארתור, הלחם חוקי רק אם נאפה ע"י נסיכות. ורק הספירה לאחור עובדת!!!

אייבורי

New member
חשוב

שיהיו מגניבות ללא חור בבוהן שמת לב, לגברים יש גרבי ספורט מעפנות ולנשים, אחחחח איזה כיף של גרביים אני דורש גרבי פו הדוב לגברים

ye44

New member
אני מבין

שהלבידו שלך הגיע לשמיים
סע לת"א תחנה ותוך שתי דקות ישימו לך על החלון כרטיס ביקור של איזה לודמילה פצצתית, תתקשר זה יעלה לך איזה 200 ש"ח לשעה תתפרק
רמת הסרטונין שלך התאזן והכל יחזור על מקומו בשלום מדוע לסבול ?

וזה רק כי אתה לא מכבד את האישה שאתך אני לגמרי נעלבת בשבילה מהתגובות שלך לפעמים

למעלה