רודן ברשות המשפט

אורוש 11

New member
הצרה שלכם שלא רק אני סובר כך.

רבים וטובים בעם הזה סוברים ששינוי הינה מפלגה גזענית.

omerlich

New member
אם אנחנו גזעניים

אז מה אתה? אם יש לך תלונות תשמור אותם לעצמך אנחנו(חברי הפורום) לא חייבים לך שום הסברים על הדעות שלנו(למרות שניסיתי אז שויין).. אתה בא ישר ומשמיץ אז מקומך הוא לא פה! אל תצפה שנגיב לך לעניין על השטויות שאתה כותב

eitangn

New member
זה לא פוטר את חוצפתך

אז רבים בעם נסחפו אחרי דמגוגיה, so what? מעשך חוצפני ממדרגה ראשונה, לקרוא לאנשים גזענים, אצלם בפורום. וזה גם לא מוכיח הבנה והתעמקות יתרה...

אורוש 11

New member
די מספיק עם הדמגוגיה

מי שהתחיל עם כל דברי הנאצה זה היה אדון ויני חבירכם לפורום. הוא קרא לי :מוסוליני, נאצי, גזעני, פאשיסט. וכל זאת ללא התגרות מצידי. ואם אני בתגובה אומר שאתם גזעניים , אז שומו שמים, איזה סיפור אתם עושים. אם זו לא דמגוגיה זולה אז מהי דמגוגיה?

אשרת

New member
לקרוא לנו גזענים מבלי להוכיח זאת

וההודעה שבה ויני כינה אותך נאצי, נמחקה מהפורום, לידיעתך. אל תהיה בבקשה תמים. כולנו קראנו את ההודעה שלמעשה מצדיקה את היותך פשיסט.

אורוש 11

New member
אשרת- אל תקראי לי-פאשיסט

תדברי על עצמך - פאשיסטית. ובכלל איזו הודעה לא מצאה חן בעינייך?

אשרת

New member
האר את עיני בבקשה

כיצד אני פשיסטית? האם אני איימתי עליך בכלא במידה ולא תתיישר לפי רצוני?

אורוש 11

New member
אשרת מספיק עם הדמגוגיההזו.

אני איימתי?! ויני טען שמרזל יהרוג שמאלנים אם יגיע לשלטון. ואני הסברתי לו שהוא לא יהרוג שום שמאלני, מקסימום הוא(ויני) ישלח לכלא אם לא יישר קו.(אליבא מרזל).

אשרת

New member
מומלץ שתקרא את את ההודעה שלך

שלך שוב. אתה והאלוהים שלך , מרזל, יוצאים פשיסטים קטנים. מש"ל.

eitangn

New member
הוויכוח עם ויני? אל תשמיץ אחרים

ויני סתם כותב בפורום, ואינו בעל תפקיד בפורום או בשינוי. לאיש אין אחריות על דבריו. תתוכח איתו, אל תשמיץ אחרים. עדיין ממתין להתנצלותך...

אורוש 11

New member
כל הכבוד איתן!

לפחות אתה יודע , למתוח ביקורת גם על אנשים אחרים ולא רק עליי.

vinney

Well-known member
מעניין לעניין על אותו עניין

אתה מוכן בבקשה להראות לי ולו ביטוי אחד לדעות גזעניות שלי כביכול?

אורוש 11

New member
בהחלט!,

כתבת עליי נאצי, מוסוליני, גזעני, פאשיסט. אם זו לא גזענות לשמה, מהי גזענות?

vinney

Well-known member
למה, אתה גזע נפרד מהעולם?

קצת מגלומני מצדך, אבל לא מפתיע

אורוש 11

New member
בקיצור אני לא אוהב לריב!

תפסיקו מיד עם המילים של גזענות , פאשיזם ועוד. ברגע שתפסיקו גם אני אפסיק להשתמש במילה גזענות כאן.

vinney

Well-known member
מי רב? רק אתה...

בניגוד אלייך, שמשתמש ב"גזענות" רק להקניט ולעשות דווקא, בלי שתהיה לכך שום הצדקה, אני קורא לך פאשיסט בצדק. זה מה שאתה, זה משתמע מההודעות שאתה כותב, והסברתי לך מדוע. אם אתה מתבייש בדעותייך - אל תביע אותן בפומבי. אם אתה לא מתבייש - אל תעלב מזה שיקראו לך פאשיסט, תהיה גאה, כי זה מה שאתה.

asafz8

New member
מחיקת הודעה

מחקתי פה מספר הודעות בהן השתמש הכותב אורוש11 בביטויים גועליים ובהעלבה אישית כלפי וויני. השוואת אנשי שינוי לנאציזם וגזענות לא יתקבלו בפורום הזה! יום נפלא

vinney

Well-known member
למה? תן לו. הוא לא יוצא מזה בטוב

לא משנה מה הוא יגיד.

אורוש 11

New member
עוד צבוע -והפעם אסף

אז מה אם אתה מנהל? מי שמנבל את הפה זה ויני ולא אני. אני הצבעתי מרזל ואני גאה על כך! וכן, שינוי היא מפלגה גזענית , ותומכיה כנ"ל.

vinney

Well-known member
יופי, סוף סוף אתה גאה

זה כבר התקדמות. עכשיו נשאר רק שתסביר מה גזעני בשינוי (חוץ מהרצון העז שלך להחזיר לי על זה שהוכחתי לך עובדתית שאתה פאשיסט), ואחרון חביב - תסביר מה אתה עושה בפורום הזה אם אנחנו כולנו כאלה גזעניים. כי אל תשכח, אתה אורח פה, ויוצא בהתקפה חריפה ולא מוצדקת נגד המארחים שלך (ואני לא מתכוון אליי, אני מתכוון לחברי שינוי בכלל, שאני לא נמנה עליהם, ומנהלי הפורום הזה בפרט, שמשום מה סובלים את ההתקפות האלה שלך).

למעלה