רוג'ר ווטרס בשנגחאי

Mei11

New member
רוג'ר ווטרס בשנגחאי

השנגחאיסטים מדווחים על ההופעה שהיתה אתמול בלילה בשנגחאי. בניגוד להופעות אחרות שנערכו ברפובליקה העממית, ווטרס לא נדרש לצנזר דבר. אני מחכה לדיווחים ולתמונות שהבטיחו לי!

yaelisam

New member
מורידה את התמונות מהמצלמה

אל דאגה- לא שכחתי

yaelisam

New member
הנה אחת בתור התחלה

טוב ברור שזה נורא קטן וחשוך- אבל מה לעשות - לא היו לי כרטיסים קרובים מאד לבמה, בשנחאי יש הבדלי מעמדות לפי כסף- לא כמו כל מקום נורמלי אחר שבו כולם קונים כרטיס בערך באותו מחיר- ולמי שזה באמת חשוב- הוא בא קודם ותופס מקום טוב. כאן קונים כרטיס במחיר מסויים- יותר קרוב לבמה- יותר יקר. וגם זה נורא מוזר לי לשבת לשמוע מופע - בלי יכולת לעמוד ולרקוד לשירים

Mei11

New member
טוב, ברור שיש הבדלי מעמדות

את במדינה קומוניסטית... אבל חוץ מזה - נהניתם? היו בכלל סינים בקהל?

yaelisam

New member
היו ממש לא מעט סינים

אבל נהנתי מאד
היתה הופעה ממש טובה, ולומר את האמת השנחאיסט די הוציא לי את המילים מהפה... אני תכף אשים פה איזה פליקס קטן... להנאתך!

yaelisam

New member
תמונות נוספות אפשר למצוא

בבלוג שלי, לחיצה קטנה על הלינק בחתימה, ואתם שם...

renjintso

New member
תודה

החזיר הצחיק אותי. גיליתי היום משהו שאני רוצה לחלוק איתכם (כי מי עוד יבין...) - אפשר לחוות BCD גם כשלא נמצאים בכלל בסין. שלא לדבר על Bad Israel Day

renjintso

New member
גם, אבל לא זאת הבעיה

בעיקר אובר-דוז של מאמרים מהתקשורת האמריקאית על סין, מהתקשורת הסינית על אמריקה, ואובר דוז מהתקשורת בכללי.

yaelisam

New member
אובר דוז מתקשורת זה תמיד רע

אני בעד ההתנתקות! מהתקשורת!!! ואומרת את זה בוגרת החוג לתקשורת באוניברסיטת חיפה- הדברים הכי חשובים שלמדתי שם הם- לא להאמין לתקשורת, ובכלל להשתדל להמנע ממנה...

kopfschmerzen

New member
שלום יעל, גם את כאן??

יש לך הסבר, מדוע רוג'ר הדוגל בזכויות אדם, מחליט פתאום להופיע במדינה שבה סוחרים חופשי באברים?? או אולי הוא החליט להילחם בדבר הנוראי הזה כפי וביקר את ממשלת סין כפי שביקר את ממשלת ישראל שגורמת לחורבן ומדכאת באכזריות את העם הפלסטינאי הכבוש בארצו לטענתו. אולי הפגנת יחיד אל מול החומה הסינית תועיל
הוא מופיע גם בגרמניה גם שם הוא יכול לארגן הפגנה קרובה לבית אל מול חומת ברלין
ולשאול מדוע גרמניה היא עדיין אחת מיצרניות הנשק הגדולות בעולם אותו נשק שמגיע לעולם השלישי שבו נהרגים הרבה יותר אנשים מאשר בקונפליקט הקטן במזרח-התיכון.

רוג'ר ווטרס בהונג קונג

באמת הייתה אחלה הופעה. זה התחיל רע. אני בחוכמתי הרבה נסעתי לASIA ARENA EXPO, ליד השדה (לא יודע למה החלטתי שההופעה שם), ואיכשהו עוד הצלחתי להגיע להופעה שהייתה בHONG KONG CONVENTION AND EXEBITION CENTER... קצת טרחן (ושמאלן לא קטן) הרוג'ר הזה, היה לו שם איזה שיר על משפחה לבנונית שפעם נתנה לו טרמפ, ולא הבנתי מה בדיוק הוא רוצה להגיד. במקום לבלבל את השכל שיעשה שימוש טוב בכסף שלו, אני בטוח שזה יעזור יותר. כמובן ששירי פינק פלויד היו מעולים. והיו עוד כמה שאף אחד לא הכיר. ביצועים מWISH, THE WALL, וכל DARK SIDE. תמונות אני אשים בהמשך.

Mei11

New member
אחלה, תודה גם לך!

"שמאלני" זה דרך טובה לתאר אותו
אולי בגלל זה לא מצנזרים אותו בסין? אותה שאלה ששאלתי את יעל - היו שם גם סינים או רק "זרים"?

היו דיי הרבה סינים

אולם אני לא בטוח שכולם ידעו לאן הם הגיעו. כמובן שהם מאוד אהבו את האפקטים החזותיים. רק יצא החזיר המעופף כולם היו מרוכזים בו, מצלמים מכל זוית אפשרית, פעורי פה ונדהמים. בסוף, לקראת ההדרן, הם התחילו לצעוק שמות של שירים, לא כולם קשורים בדרך זו או אחרת לפינק פלויד, או רוג'ר ווטרס...

Mei11

New member
החזיר הזה מייצג יופי את פער התרבות

עבור הסינים זו בטח נראית כמו מחווה יפה לכבוד השנה החדשה... צריך להיות מעריץ מושבע של פינק פלויד או להכיר את הדימוי השלילי של החזיר בתרבות המערבית כדי להבין מה ווטרס רוצה מהקהל שלו.

kopfschmerzen

New member
מה קרה פתאום לרוג'ר??

לאיזה שמאל את מתכוונת?הקומוניזם לדעתי מת כבר מזמן בסין. אני מגדיר את זה קקפיטליזם טוטאליטארי. מה קרה פתאום לרוג'ר?? הרי הוא דוגל בזכויות אדם. איך הוא יכול להופיע במדינה שבה יש סחר באברים?? האם ביקר את ממשלת סין על כך?? כמו שביקר את ממשלת ישראל הגורמת המדכאת את העם הפלסטינאי לטענתו?? אינני מבין מה מוצאים בזקן השותה והצבוע הזה הוא אינו שוחר שלום אלא שוחר כסף ופופולאריות. לעולם לא שמעתי אותו מזכיר משהו על רצח העם בדארפור או מבקר את ממשלתו על הוזלת ידה.

למעלה