רוב שלומות

רפרם

New member
רוב שלומות

אשמח אם תגידו לי מה אתם חושבים/חושבות על הדף הראשי החדש. השקעתי בו כמעט 10 דקות (ועוד מברלין) ואף מילה טובה, טפיחה על השכם לא קיבלתי.

גופמן

New member
סימנים

אתה רוצה טפיחות על השכם, לך לפורומים אחרים. שמעתי, ומידע אישי, שלמשל פורום אחר שמתאים לך עכשיו (משהו כמו ישראלים בגולה או בגלות או משהו דומה) נורא אוהבים לתת טפיחות על השכם וחיזוקים חיובים. היית אמור להסתפק בכך שלא אמרנו מילה רעה. ולא אמרנו. ותאמין לי שהיה לנו קשה לא להגיד מילה רעה. מה שכן, דומני ששאלתי, ועכשיו השאלה היא האם אתה בחרת לשים את הפורומים על טרשת נפוצה ופנטזיות מיניות כקישורים בדף הפורום ומה זה אומר על הפורום. (תשובה: כלום!) אגב כמו כל דבר בעידן שלנו, אנו מצפים מהדף להשתנות כל נקודה שלש יחידות זמן בריבוע. אגב הדבר החיובי המצוין שם זה מספור מספר ההודעות לשרשור. 115 הודעות לשרשור אחד זה די מרשים. כמו גם שיש כבר שלושה דפים שלמים. לחלופין, גם פורום זה, כמו רבים וגדולים לפניו, מרק טוין אחד, נקבר לפני שמת באמת.

רפרם

New member
אני בוש ונכלם

וחשבתי שהדף שלי הוא די מדהים מכל בחינה. אני אגב לא חושב שצריכה להיות אמירה רצינית לפורום הזה, הוא צריך בעיקר לשמש כמפלט איזוטרי וכן, פוסט מודרני מהחיים האמיתיים (ובמקרה זה, הפורומים האחרים). אגב, אני לא חושב שהדף יתעדכן בקרוב, לא לפני שאחזור מהגלות שזה בערך באמצע ספטמבר.

גופמן

New member
כשבגרוש היה חור

יש דברים שעדיפים היו בעבר. שמנהלים היו עריצים ולא היו צריכים את המשובים החיוביים מנתינהם. אאח הם לא ישובו לא לא. אני גם שונא הערות אגב. למרות שמשתמשים בהם די הרבה. המינוח להערות גאגב בשפתינו הוא side sequqnce. האדם האחרון, אגב, שהאשים אותי ברצינות קבור עמוק עמוק. ונקודה שלוש יחידת זמן בריבוע היא יחידת זמן שאני לפחות לא יודע מהי, רק יודע שהיא מואצת בקצב מטורף. או לא.

למעלה