רוב הישראלים הם

cxczevik

New member
רוב הישראלים הם

Lamers וגם אלו הרוצים להיקרא האקרים הם לא מי יודע....ודרך אגב כמה חברה באמתץ מבוקשים בעולם ה-אף בי איי המשטרה הגרמנית נעצרו בחודש שעבר לאחר 7 שנות מצוד....על 6-7 חבר`ה שפרצו למרכזיית אי בי אמ בגרמניה (ודרך אגב יש שם מצוד מזה מספר שנים)... החבר`ה החליפו כל 3-4 חודשים דירה...ובמקרה כשאחד כן הלך לשלם את חשבון הטלפון שלו ...הט כמה מוזר עלו עליו בדואר או משהו כזה וקראו לאנשי הביטחון....אחד מהם הוא גם קראקר של תוכנות מאוד מפורסם כך..שהם עלו ותפסו 2 ציפורים או 3...חבר`ה האקרים ואחד מהם שהוא גם קראקר וראש אחת מקבוצות הפריצה המפורסמות בעולם....ומהותיקות למחשבי PC מוזר..מוזר...איך פרסטיג`ה של כמה שנים ניגמרת כשאתה רוצה ``להיות`` אדם ``חוקי`` היה מצחיק לא? חוק מרפי פעל גם עליו דרך אגד חדשות אלו מעולם השתיקה של האקרים שו שו שה אזור לספר על ש הפאק של אותו האקר-קראקר ביי

S-G-T

New member
....

מה אני יכול להגיד ? - כודם כל אנ ילא מבין למה כתבת את ההודעה הזאת - אני ממש לא מבין ! אחרכך ``רוב הישראלים`` - מי אמר שכל מי שבפורום ישראלי ?! אני די בטוח שיש פה נוצרים פרוטסטנטים בפורום הזה :) --> לא יודע למה ניראלי אבל פשוט ניראלי :) אח``כ - ההודעה אמורה לפגוע או משהו ? כאילו כי אם כן תגיד שאני אבין יש לך משהו נגד האקרים ישראלים ?????? - יש את הקבוצה ihf שהם ממש חברה טובים כל פעם שיש פיגוע הם פורצים ל אתרי חיזבלה - כלומר אל מלחמת המדיה של הערבים אנחנו בערך עונים אם מלחמה כיברנטיט ! אז מה יש ??!? אני בטח גלשתי מהנושא - כי אני לא ממש צלול כרגע :) למי שמבין :)

Termin-X

New member
בלי קשר לנושא

נוצרים שגרים בישראל נחשבים ישראלים כל מי שחי בישראל הוא ישראלי בלי קשר לדת זה נשמע די הגיוני

למעלה