רוב אזרחי המדינה מימין משמאל ומהמרכז נגד שחרור החטופים בכל מחיר

סטילהוק1

Well-known member
רוב ברור ומוצק של יותר מ 94% מאזרחי ישראל מימין משמאל ומהמרכז נגד שחרור החטופים בכל מחיר, מה שבוגדי קפלן מהשמאל הרדיקאלי בשירות קטאר הנאצית קוראים "כולם תמורת כולם". כמו כן, רוב אזרחי המדינה נגד מסירת רצועת עזה לידי הרשות הפלסטינאצית כמו שעשו בתוכנית ההתנתקות האסונית וראינו מה קרה עם זה זמן קצר אחר כך, ולהקמת מדינה פלסטינאצית שתונהג ע"י חמאס ותהפוך את כל מדינת ישראל לעוטף חמאסטן, ועוד אחרי הטבח הכי גדול מחריד ואכזרי בתולדות מדינת ישראל והעם היהודי כולו מאז השואה, כפרס לטרור ולמרצחים הנפשעים חביבי השמאל הרדיקאלי הבזוי והנאלח.

The Real Big Joe

Well-known member
רוב ברור ומוצק של יותר מ 94% מאזרחי ישראל מימין משמאל ומהמרכז נגד שחרור החטופים בכל מחיר, מה שבוגדי קפלן מהשמאל הרדיקאלי בשירות קטאר הנאצית קוראים "כולם תמורת כולם". כמו כן, רוב אזרחי המדינה נגד מסירת רצועת עזה לידי הרשות הפלסטינאצית כמו שעשו בתוכנית ההתנתקות האסונית וראינו מה קרה עם זה זמן קצר אחר כך, ולהקמת מדינה פלסטינאצית שתונהג ע"י חמאס ותהפוך את כל מדינת ישראל לעוטף חמאסטן, ועוד אחרי הטבח הכי גדול מחריד ואכזרי בתולדות מדינת ישראל והעם היהודי כולו מאז השואה, כפרס לטרור ולמרצחים הנפשעים חביבי השמאל הרדיקאלי הבזוי והנאלח.
מקור?!

סטילהוק1

Well-known member
התבקשת לתת מקור, לא לחלק ציונים לדבריך.
לא להאמין איך אתה משקר בלי בושה. סקר דנעשה בקבוצת וצאפ ימנית, ואפילו בו אין 94% שכתבת בלי למצמץ...
אויל משריש, ממתי כאן חדשות זה ימין? הסמים דפקו לך את המוח חזק, מומלץ להוריד את המינון. וזו רק דוגמא אחת, יש עוד...

Henry0

Well-known member
נגד שחרור החטופים בכל מחיר,
ערימה של שטויות.

מה זה "כל מחיר"?
- 50 פצצות אטום על העולם זה מספיק בשביל כל מחיר?
- 1 פצצת אטום זה מספיק בשביל כל מחיר?
- מיליון הרוגים זה מספיק בשביל כל מחיר?

בסקרים תקבל תשובות שונות,
כולן חסרות כל ערך,
כי כל אדם מתייחס למחיר אחר של "כל מחיר".

קודם עליך להגדיר מהו המחיר של "כל מחיר",
לפני שאדם הגיוני יוכל בכלל להתייחס למה שאתה כותב.

ואל תעתיק מביבי מילים סתמיות כמו "ניצחון מוחלט",
את זה ביבי אומר לבייס שלו, שהם אספסוף של אידיוטים, שלא מסגלים להבין שזו דמגוגיה ביביסטית סטנדרטית.

נערך לאחרונה ב:

Harrington

Well-known member
מנהל
ואל תעתיק מביבי מילים סתמיות כמו "ניצחון מוחלט",
את זה ביבי אומר לבייס שלו, שהם אספסוף של אידיוטים, שלא מסגלים להבין שזו דמגוגיה ביביסטית סטנדרטית.
כל ישראלי ולמעשה כל בוגר בר דעת, יודע להבין את המילים "נצחון מוחלט" מצוין. ודאי כך אם הוא מכיר את ההקשר בו נאמרו, קרי לא לוותר על סילוק החמאס גם מרפיח ומהמקומות האחרים/אחרונים מהם עוד נותר לעשות זאת ברצועת עזה, כך שבסופו של המערכה החמאס לא יהיה עוד בשלטון ברצועה בשום צורה. באמת לא כל כך מסובך להבנה. זה שיש את עולם הרל"ב והתשקורת שמבקש לעשות צחוק מאמירה כל כך מובנת מאליה (שלא היה ככה"נ מצביא בהיסטוריה של האומות שלא דיבר עליה במהלך מערכה צבאית מקיפה), ממש לא משנה זאת.

וסתם למקרה שתהית, לא, גם לכנות קבוצה גדולה מאוד של אנשים "אספסוף של אידיוטים" רק בגלל שיש להם דעה שונה מזו שלך (או בגלל שבכוחם להראות שדבריך מגוחכים וחסרי כל ביסוס), לא הופך אף אחד לא לאספסוף ולא לאידיוט. טוב, בעצם אולי "אף אחד" זה מוגזם. בהחלט יתכן שמי שמנסה להגדיר את כל העולם זולת עצמו ככזה דווקא ראוי לתארים האלה :). אבל אשאיר את זה בצריך עיון לפי שעה :).

ולא, זה גם לא הופך את האמירה עצמה לדמגוגית או ביביסטית בדרך מיוחדת. כאמור, מצביאים גדולים מנתניהו השתמשו במונח הזה לאורך השנים בשלל מערכות צבאיות עליהן פיקדו. איש לא ראה בזה פסול אז וכמובן שזולת בעיני השונאים הפבלוביים שלא מסוגלים שלא לתקוף, אין בזה שום פסול גם היום. לא, גם לא אם ראש ממשלת ישראל הנבחר מר בנימין נתניהו היה זה שביטא הפעם את המושג.

The Real Big Joe

Well-known member
לא להאמין איך אתה משקר בלי בושה. סקר דנעשה בקבוצת וצאפ ימנית, ואפילו בו אין 94% שכתבת בלי למצמץ...
עובדה זו לא תמנע מהתשקורת להציג תמונה הפוכה מתוך עמדתה האישית ועמדתם האישית של המציגים בה.
רק שזאת לא עובדה מוכחת

סטילהוק1

Well-known member
לאלו מתוכנו שחיים בקרב עמם, לא לגמרי מנותקים ולא צווחים ׳מקור מקור׳ כל אימת שמתחשק להם להימנע מדיון ענייני והם מחפשים דרך אלגנטית להסתיר את בעייתם לעשות זאת, זה דווקא די כן :).
המקור שלו זו קטאר.

נערך לאחרונה ב:

The Real Big Joe

Well-known member
לאלו מתוכנו שחיים בקרב עמם, לא לגמרי מנותקים ולא צווחים ׳מקור מקור׳ כל אימת שמתחשק להם להימנע מדיון ענייני והם מחפשים דרך אלגנטית להסתיר את בעייתם לעשות זאת, זה דווקא די כן :).
מתאים לך לפחות אתה מודה שאתה לא נשען על מהימנות מידע, ומגבש דעה על פי השכנים ועובדי הסןפרמרט. ("בתוך עמי אני יושב").

סטילהוק1

Well-known member
מתאים לך לפחות אתה מודה שאתה לא נשען על מהימנות מידע, ומגבש דעה על פי השכנים ועובדי הסןפרמרט. ("בתוך עמי אני יושב").
ואתה אויל משריש על איזה מהימנות מידע אתה בדיוק נשען? על דף המסרים שמעבירים לך הקטארים או האיראנים?

The Real Big Joe

Well-known member
ואתה אויל משריש על איזה מהימנות מידע אתה בדיוק נשען? על דף המסרים שמעבירים לך הקטארים או האיראנים?
אתה באמת בדיחה. אין לך מושג מה זה מקור מהימן. אתה משקר באוטומט כנראה בתום לב...

סטילהוק1

Well-known member

אתה באמת בדיחה. אין לך מושג מה זה מקור מהימן. אתה משקר באוטומט כנראה בתום לב...
ולך יש אויל משריש על סמים: קטאר.

Harrington

Well-known member
מנהל
עמי קצת יותר גדול משכני ועובדי הסופרמרקט, יקרים ככל שכל אלו יהיו :).

יקירי, יש מחוץ לבועה שלך עולם שלם. הוא נקרא מציאות. נסה להתחבר אליו מעת לעת. האמן לי, רק תרוויח.

לגופו של עניין, אני לא נכנס לאחוזים ולא יודע לאמת מספרים. אני כן יודע שעל-פי כל הסימנים והסקרים, רוב הציבור לא נמצא בצד של הצווחנים (נחש לבד לאיזו קבוצה אני מתכוון). אלא שכאמור מעלה, בניגוד למה שהצווחנים והתשקורת מנסים לעשות מזה, זה ממש לא אומר שאותו רוב נגד שחרור החטופים חו"ח. זה רק אומר שיש להם עמדה אחרת לגבי הדרך הנכונה ו/או היעילה ביותר לעשות זאת. הא ותו לא. לכן כל הדיון סביב הנושא הוא בעיני דיון סרק. לכולם אותה שאיפה, אותן מטרות, ואותה רמת אכפתיות מהחטופים וכן, גם מבני משפחותיהם וכאבם. זה שיש להם דעות שונות לא הופך אף צד בסיפור הזה לרע. חבל רק, מאוד, שיש צד אחד שבכל זאת מתעקש לנסות להוציא את הצד האחר ככזה על לא עוול בכפו. אז חלקם עושה זאת מתוך כאב אמיתי, משולב עם בורות וקושי (טבעי לחלוטין בתקופה זו) להקשיב. חלק אחר (לרבות התשקורת כמובן) עושה זאת נטו מתוך רוע, רצון ליצור כאוס ופילוג, וקידום אג'נדה.

למעלה