רוברט קוביצה

lb22

New member
שנה שעברה פיסקו ניצח מירוצים..

שנה שעברה הוא היה הרבה על הפודיום ... השנה הוא מגרד את הנקודות בכל מירוץ....המכונית שלהם פשוט לא טובה.

tomerol

New member
עם כל הכבוד לאלונסו

אני לא מאמין שהעזיבה שלו גרמה לפיסיקלה להתדרדר ממקומות של 1-5 למצב שהוא בקושי מגרד את הנקודות. יש הרבה מאוד דברים שהשתנו (כמו צמיגים) מהעונה שעברה שלא כל כך עזרה לרנו.

man31

New member
אוי נכון שחכתי את זה

טוב כנראה שאתם צודקים אבל עדיין לפי דעתי מי שצריך לקבל מקום בקבוצה גדולה זה טאקו מא סטו

NYMets Man

New member
ומאידך

אתה יכול לשאול מה היה קורה אם קוביצה היה נוהג על המכונית של המילטון או של רייקונן

lb22

New member
רנו לא נופלת מסאובר?

אתה עושה צחוק .... ממכונית של אליפות עולם הם בקושי מגרדים את המקום ה4..... (לפניהם סאובר) כמעט בכל המירוצים השנה מכוניות הסאובר הקדימו את מכוניות הרנו , הדייפלד הקדים את פיסקו וקוביצה הקדים את קובי אז להגיד שרנו וסאובר שוות...לא יודע לא כ"כ נכון.. מבחינת פוטנציאל לקובי ו-ווטל ורוזברג יש יותר מאשר הפולני...השאלה את מי מהם יקחו הקבוצות הגדולות

NYMets Man

New member
אז מה?

דירוג היצרנים זה ביטוי של טיב היצרנים? ממש לא... אם אני הייתי נוהג בפרארי סביר שלא הייתי מסיים שום מירוץ. מה זה קשור? רנו מכונית לא רעה... פיסיקו פשוט לא "ה"נהג וקובליינן צריך להשתפשף ובנתיים עושה הרבה שטויות. המכונית של רנו טובה מאוד ובככל זו חברה שמאוד משקיעה מבכונית שלהם

man31

New member
אם היית נוהג בפרארי זה סימן שאתה נהג טוב

ואז כנראה שאתה היית אחרי המון אימונים ואתה כן היית מסיים מירוצים

lb22

New member
אני חושב שבניגוד להרבה קבוצות אחרות

לפרארי לא חשוב אם הנהג שלה מביא איתו כסף...כלומר זה חשוב להם אבל לא בקטע של אם אין לך אתה לא תנהג פה... נניח לספייקר זה חשוב כי מה לעשות אין להם הרבה כסף ואם יש נהג עם הרבה מאוד כסף אז למה לא? אז זה לא נחשב :)

man31

New member
הנהגים בפרארי לא מרוויחים כסף?

חשבתי שרק בקבוצות הקטנות את צריך להביא כסף כדי להתחרות

NYMets Man

New member
לא דיברתי על להתחרות

אני בטוח שאם בא לך לצאת לאזיה סיבוב במונזה אתה יכול להביא כמה מצלצלים ולקבל את הפרארי לאיזה 10 דקות

man31

New member
יש מסלולים באירופה

שאתה יכול לשלם ולנהוג בהם (אני לא יודע אם זה עם המכונית שלך או עם מכונית אחרת)

lb22

New member
נורדשלייפה בגרמניה

משלמים כמה עשרות יורו ועולים על המסלול עם הרכב שלה או שאתה יכול לשלם עוד כדי לקבל סיור מודרך נורדשלייפה למי שלא מכיר זה הנירבורגרינג הישן עשרים ומשהו ק"מ להקפה מסלול מדהייים! שאני מת להגיע אליו מתישהו בקרוב.

למעלה