רוברט קוביצה

NYMets Man

New member
רוברט קוביצה

אמנם עומד בצילו של המילטון, אך לדעתי אין להמעיט בכבודו של הנהג הפולני. מה שהוא עשה בקבוצת סאובר הוא מדהים. הבחור הזה סוחב על גבו קבוצה לשיא הסטורי של נקודות. אמנם הוא לא הנהג המוביל אבל לדעתי יש לו הרבה מאוד עם העובדה שניק היידפלד מתעוור לאחר כמה שנים רדומות. כשאני מסתכל על הגריד, ומנסה לראות אלופי עולם עתידיים, הוא הראשון שעולה. לדעתי מעבר שלו לקבוצה גדולה אחרי השנה הבאה יקדם אותו לשלישיה הבכירה בעתיד. מה אתם אומרים?

Thierry Henry

New member
באמת רציתי להעלות בקרוב

כתבה עם דעתי לגבי הגריד העתידי של הפורמולה, אבל התחלת איזה משהו וזה יפה :) גם אני חולק את אותה הדעה איתך. קוביצה נהג מעולה שחסר לו קצת שפשוף וקבוצה גדולה יותר. אני לא יודע מה התוכניות של מקלארן, אבל אם אולנסו ימשיך לדבר על מעבר לקבוצה אחרת אין ספק שהנהג שצריך להגיע במקומו הוא קוביצה. ככה מקלארן יבטיחו לעצמם שליטה בF1 לשנים הקרובות וזה בלי שיהיה את השם מיכאל שומאכר זרוק איפשהו.

NYMets Man

New member
כרגע יש לו חוזה לעונה הבאה

ולפי איך שזה נראה, אף אחת מהקבוצות הגדולות לא הולכת לעשות שינוי משמעותי. אבל אולי 2009 תהיה עונת השינוי. קוביצה הוא פנומן לדעתי, הראה שהוא בנוי מהחומר של האלופים בשנה וקצת שהוא במירוצים, ועכשיו נשאר רק להוכיח את עצמו

Thierry Henry

New member
חוזים נוצרו כדי שיהיה אפשר להתיר אותם.

2009...אני כבר יהיה אזרח, אין בעייה לחכות עוד קצת
אבל כן, קוביצה בהחלט פנומן ואני מחכה לראות איך הוא ישתלב בקבוצה גדולה יותר. או לחלופין, BMW יהפכו עצמם לגדולים יותר.

Suli

New member
קוביצה

כמו שאמרתי באחת מההודעות פה, פשוט הנהג הטוב ביותר בסבב לדעתי. למקלארן הוא לא מתאים. יש להם בשנים האחרונות (אני לא כזה ותיק בסבב) היסטוריה של נהג מוביל ונהג כביכול מוביל שהורס לו את האליפות (קולת'הארד והאקינן, קימי ואלונסו למרות שבסוף הוא לקח משהו, אלונסו והמילטון למרות שאחד מהם יקח את התואר). או שהוא יקח אליפות ויפסיד את הקבוצה, או שהוא יפסיד אליפות אבל ירוויח חבר מאושר. אצל פרארי (ואפילו בסאובר, הנוכחית שלו) יש היררכיה יותר ברורה. יש מועמד מוביל לאליפות והוינגמאן (מספר 2) מנסה לעזור לו כמה שאפשר. כמובן שאפשר להפוך את היוצרות במקרה של פתיחת עונה גרועה, אבל סה"כ זה מה שצריך כדי לקחת אליפות ושומי הוכיח את זה.

NYMets Man

New member
קימי ומונטויה אתה מתכוון

קימי ואלונזו לא נהגו ביחד... אבל האמת? אלונזו ומונטויה מאוד דומים האמת

man31

New member
אחלה נהג

דומה לשלום אסייג הייתי אומר אבל יש לו פוטנציאל רציני ואני מקווה שבעוד כמה שנים הוא ומאסה יהיו בפרארי ויתחרו אחד בשני לבד

lb22

New member
נהג סביר..

מבין שני הנהגים של סאובר אני מעדיף את היידפלד.... וכרגע הוא גם יותר טוב מהפולני החביב.... לבחור יש כשרון זה בטוח....רק שאני לא כ"כ יודע אם אני רוצה לראות אותו אצל האדומים...... ד"א ניתן להגיד על כל נהג שאם הוא יגיע לקבוצות המובילות אז הוא יהיה טוב .. ע"ע פילפה מאסה.... דשדש לו אי שם באמצע הגריד עם סאובר עד שעבר לפרארי ואז פתאום התחיל להגיע לפודיומים ולנצח שני מירוצים...

NYMets Man

New member
זה בדיוק הענין

מאסה כולה דשדש עם סאובר (ואגב, היה עם היידפילד) וזהו קוביצה, לא רק שהוא פנומן בפני עצמו, הוא לדעתי אחד האחראים למצב של היידפילד ולתוצאות המדהימות שהוא נותן בכך שהוא דוחף אותו. אם הוא יגיע לאדומים הוא צריך להיות הרבה יותר ממאסה... ומאסה מועמד לאליפות להזכירך

NYMets Man

New member
ואגב

זה ב.מ.וו סאובר... והם פירקו את השיא נקודות של כל הזמנים שלהם וכמעט הכפילו אותו. היידפלד היה שם הרבה זמן... נו, מה קרה פתאום? תחשוב על זה

lb22

New member
אתה צריך להפריד ...לא לערב שמחה בשמחה

לא בגלל קוביצה הם שברו , גם בגללו.. פעם היה : BMW וסאובר שתי קבוצות נפרדות , הן התאחדו לקבוצה אחת יותר נכון BMW עזבו את וויליאמס חברו לסאובר , וויליאמס חברו לקבוצה אחרת...וכן הלאה עכשיו הקבוצה החדשה עם מכונית הרבה יותר טובה משיגה תוצאות הרבה יותר טובות ... היידפלד לדעתי יותר טוב מקוביצה וסתם לצורך הידיעה , גם אם ניתן לסאטו מכונית פרארי הוא יהיה מועמד לאליפות.. :)

NYMets Man

New member
BMW זו לא קבוצה, זה מי שמייצר את המנועים

פעם הם היו בוויליאמס, היום הם בסאובר. החברות נשארו אותן חברות. נכון, סאובר נוהגים עם מכונית חזקה מבעבר ורואים את זה בעליונות שלה על וויליאמס (שעשיו טויוטה מייצרים לה את המנוע) אבל אני עדין חושב שלקוביצה יש הרבה חלק בכך שהיידפלד נוהג הרבה יותר טוב

lb22

New member
ואני לא :)

אני גם לא מחבב את היידפלד וחושב שהוא היה צריך להענש על זה שהוא העיף את ראלף לפני שני מירוצים אבל עדיין הוא נהג יותר טוב מקוביצה... הטבלה לא משקרת :)

NYMets Man

New member
לרגע לא אמרתי שלא

דיברתי על הפוטנציאל של קוביצה. ואם קוביצה בעונת הרוקי שלו עכשיו (בערך) היידפלד כבר הרבה אחרי השיא. היידפלד אלוף עולם כבר לא יהיה. לקוביצה יש מספיק פוטנציאל שלא היה להיידפלד בזמנו

lb22

New member
קובציה לא בשנת הרוקי שלו

הוא הוכיח שהוא נהג טוב. היידפלד מוכיח שהוא כרגע נהג יותר טוב..... יש בסבב כ"כ הרבה נהגים עם פוטנציאל הרבה יותר גדול מאשר של הפולני (ווטל , קובליינן , המילטון , מאסה , רוזברג) קוביצה נוהג כרגע בקבוצה ה3 בטיבה בסבב ולכן זוכה לחשיפה ... הייתי רוצה לראות מה הוא היה עושה עם מכונית כמו של רוזברג או קובליינן

Suli

New member
קובליינן

עושה כל כך הרבה שטויות והוא מתפקד יותר כמכסחת דשא או יוצר ערפילים מאשר נהג במכונית F1

lb22

New member
זה שקובי

עושה שטויות לא אומר שהוא לא נהג טוב.. אז בתחילת העונה הוא אכן היה על תקן מכסחת הדשא של המסלולים (בעיקר של אוסטרליה).... אבל הפוטנציאל שיש בו עצום ולרנו יש עוד נהג מבחן מצויין פיקה ג'וניור בקיצור יהיה מעניין שם בעונה הבאה.

man31

New member
מה רע במכונית של רנו?

שנה שעברה לקחו עם המכונית הזו אליפות

lb22

New member
לא בדיוק

שנה שעברה אלונזו הביא להם את האליפות...(פיסקו עזר פה ושם) העונה הם בקושי מגרדים את המקום הרביעי זה מה שרע במכונית שלהם , ממכונית של אליפות עולם למכונית של בקושי מקום 4 בטבלה ואיפשהו באמצע על הגריד.

man31

New member
אולי זה באשמת הנהגים?

או שזה בעצם המאסט באמפרים (אם אני לא טועה קוראים לזה ככה) שאסור להשתמש בו יותר

למעלה