רוברטו קולאוטי 2-1

Olympic Hero

New member
לא ראיתי את המשחק

ואני חייב להודות שדי רציתי שהנבחרת תפסיד אבל רק מכוונות טובות. הפסד של הנבחרת שולח את הצעירים לנבחרת הנוער, מה שמעלה את הסיכוים של גיא לוי והילדונים שלנו לעשות משהו רציני בטורניר. משהו שאני לא מאמין שקשטן יכול לעשות עם הבוגרת...

yarivlevi

New member
לצערי גם אני רציתי שהנבחרת תפסיד

קשטן הביא אותי למצב שאני רוצה שהנבחרת תפסיד רק כדיי שהוא ייכשל ,בנאדם גועלי ורע-לב כזה לא ראיתי בחיים ,כל החיים הוא רק סוגר חשבונות אישיים על חשבון הכדורגל !!!

lemmacantor

New member
איך אתה לא מתבייש להיות נגד הנבחרת

הכדורגל בארץ דפוק מהבסיס- זו הנבחרת הכי טובה שיש לנו להציע(כמובן באילוצים של פציעות/הרחקות). תבוא לטענות למאמנים במלקות הנוער בארץ, תבוא בטענות להתאחדות שלא רוצה להפעיל ליגת מילואים לשחקנים צעירים ובכלל לא רוצה להרחיב את הליגה, שיהיה קצץ צבע. אני בטוח שקשטן כעס מאוד על הצורה הלא מסודרת בה נבחרת שיחקה(וזה בניגוד למועדונים בהם קשטן אימן). תנו קצת כבוד למאמן לאומי. הוא לא סוגר אם אף אחד חשבונות, גם אני חושב שבאדיר ובלילי לא היו צריכים לפתוח, אך לדעתי קשטן הוא המאמן הישראלי הכי מקצועי בארץ. אין אצלו כוכבים, הוא מעיף ליציע כל אחד, אם צריך. העונה "פייבוריטים", ו"כוכבים" דווקא היו אצלינו במכבי חיפה

Cade Foster

New member
ולמה לעזאזל אני חייב לעודד את הנבחרת?!

לא מעניין אותי המשחקים של הנבחרת, לפחות לא כל עוד קשטן מאמן אותה ומשחקים בה שחקנים שלא מייצגים אותי. ואף אחד לא יוכל לבוא ולהכריח אותי להתעניין. די לדבר שטויות, יש כאלה שמוכנים למות בשביל הנבחרת ויש כאלה שזה לא מעניין אותם.

TheWiseGuy

New member
ובמקום הראשון בהודעה הכי לא קשורה של השנה

זוכה... מישהו ביקש ממך לעודד את הנבחרת?

TheWiseGuy

New member
יש הבדל בין לא להיות נגד לבין לעודד

אני כבר מזמן הפסקתי להתפלא. יש אנשים בתוך המדינה שהם נגד היהודים, נגד מדינת ישראל, נגד הצבא נגד כל דבר שמייצג אותם. אז זה שיש אנשים שהם נגד הנבחרת זה מזמן כבר לא מפליא.

Cade Foster

New member
זה על אותו עיקרון

כמו שיש אנשים שלא מעודדים את הנבחרת, בדיוק באותה מידה יש אנשים שהם נגד הנבחרת, וזו זכותם, וכמו שאף אחד לא חייב לשמור שבת ככה אף אחד לא חייב לעודד את הנבחרת.

R E k

New member
אתה יודע מה מצחיק?

שיש משחק מול אנדורה ביום רביעי..אי אפשר להסתדר בלי הצעירים במשחק הזה? אני מקווה מאוד שהם יועברו לצעירה

ישראל לא יותר טובה מאנגליה

שעד הדקה ה-66 לא הצליחה לכבוש שער מול אנדורה. אבל ללא ספק יש יחס גרוע לגיא לוי שעשה קפמיין גדול

R E k

New member
כל משחק לגופו

כל מי שמשחק מול אנגליה נותן ת'נשמה ואם אנגליה משחקת גם ככה גרוע (כמו בקמפיין הזה), אז אל תצפה שילך קל.. עכשיו בוא אני אשאל אותך שאלה יותר מעניינת..בכל מקרה, אל תנמק את התשובה שלך! ..רק תציין.. מהי הנבחרת האחרונה ששיחקה מול ישראל (במשחק שהוא לא ידידות) ושיחקה באמת משחק טוב ומשכנע?

אירלנד בדאבלין

שיחקה מצוין ובזכות התחת של אברם הראש של אוואר שהכדור פגע בו יצאנו בנס בתיקו

R E k

New member
לשחק 30 דקות טוב ו-60 דקות

כמו הפועל כרמיאל, זה נקרא מצוין? הם פתחו חזק, שמו שני שערים אם אני זוכר נכון ואז חושך

למעלה