רובכן בהדסה....

רובכן בהדסה....

אני במנור, נשאר עובר אחד והפרופסור אמר שלצערי ולצערו ייתכן מאוד שיפול גם יחד עם 6 העוברים שהיו...שכנראה משהו בתורמת גרם לזה וזה עושה לי ממש רע!
מכיוון שהם מוכנים לתת 10% הנחה. אולי שווה לי להמשיך איתם0זה משמעותי 3000 ש"ח!)
אני יותר ויותר שומעת על הדסה, האם כדאי לי לי לוותר על ההנחה? ולעבור להדסה?
האם אוכל לנסות לקבל עוד הנחה בעקבות עוברים לא תקינים, על פניו, שלא הוכח?( חבל לי לעשות ביופסיה לאחרון, על מנת להוכיח...הוא יכול גם ללכת...ואולי גם להיות הילד הראשון שלי...)למשהי זה קרה?
למעשה אני עובדת עיצות, כי אצטרך לקחת עוד תורמת...כנראה....
אשמח לתגובות, הצעות, טיפים

לאיזה שירשור את רוצה שאשרשר? יש פה גם די הרבה ממסלולים אחרים איילת

אשרת 1972

New member
אני בוגרת של מסלול מנור גם איילת

ככל שיש בעיה בעוברים על הרופא ליצור קשר עם החברה ולבדוק פיצוי ,בדקי מה איכות העוברים שקיבלת , אני לא הצלחתי עם העוברים של התרומה הראשונה בשתי החזרות עברתי לרומת אחרת והריתי בהחזרת הטריים , לכל חברה יש את היתרונות והחסרונות שלה , כמות העוברים המובטחת והגמישות של הרופאים וכמובן הצורך בטיסה לחו"ל , קחי בחשבון שבהדסה לא תוכלי להיות מלווה על ידי רופא לבחירה אלה רק רופא מהצוות שלהם , ההחלטה היא שלך שיהיה בצלחה

סה"כ אני מאוד מרוצה מהם,ומאורית,

קיבלתי שבעה עוברים מושלמים! הייתי בשוק ומאושרת עד לב שמיים.
כבר חשבתי לעצמי, איזה כיף יצא מפה עוד ילד,בעתיד, אח קטן...ככה הייתי אופטימית!
לצערי היו שלושה הריונות, כל פעם החזרתי שניים, כי כן איפה שהוא רציתי תאומים...
וכולם נפלו בשבועות מוקדמים.(4,5,6) עכשיו נותר עובר אחרון והפרופסור להפלות חוזרות, אמר שסביר להניח כי גם הוא יפול.
בכל זאת אני אופטימית וכן מחזירה אותו בקרוב ומתפללת...
הרי כל עובר בפני עצמו.
כבר קבעתי פגישה עם אורית לשבוע הבא ואוכל לדבר איתה פנים מול פנים...אולי יעזור....
תודה רבה בכל אופן איילת ואושרת

האם מעבר לכך הוא נתן עוד המלצות?
ממש מבאס ללכת לטיפול עם תחושה שסביר להניח שהעובר גם הוא ייפול....
אני מניחה שמאחר והיא לא תורמת בלעדית ניתן לדעת אם אחרות הרו ממנה.
במנור יש לך גם את אורית וגם את טלי שאחראיות על התרומת ביצית שווה לחשוב איתן יחד
ולגבי שאלתך לגבי החלפת מסלול, באמת שלא יודעת מה לענות לך. שווה לבדוק את המסלולים החדשים שניפתחו (אני לא יודעת עליהם הרבה), לעשות חושבים מה מתאים לך. אני למשל ידעתי שאני רוצה להחזיר עוברים בארץ וממש לא בא לי לטוס לחו"ל לשם כך...
שיהיה בהצלחה
איילת

אבן מבאס, אני כבר

מכינה את עצמי נפשית...(ואולי יקרה נס)
כמובן שאשאל לגבי הנתרמת השניה האם הרתה.
את טלי אני לא מכירה...
לגבי טיסה...לא בא בחשבון..אני עכשיו בודקת אפשרות ואיפה לקחת הלוואה נוספת של 30000 לסבב שני. ראיתי את הלינק ששלחת לגבי האגודה להישראלית להלוואות, מעניין כמה זמן לוקח האישור, לאחר הגשת הטפסים.
אבדוק מולם.
תודה רבה איילת
וכמובן שאתייעץ עם הרופא שלי..אולי באמת הוא יכול לדבר עם אורית. רעיון.

הייתה כאן צ'יקי שגם כתבה על הפלות חוזרות

בשבועות מוקדמים. מה שעזר היה טיפול שנקרא IVIG. תנסי להעלות את זה עם הרופא.

מאד מקומם לשמוע

את מה שאת מספרת. אם לדעת הרופא שלך משהו בתורמת גרם להפלה אז למה הם לא מוכנים לתת פיצוי רציני יותר. בנוסף, הייתי מבררת אם יש לתורמת הוכחת פוריות או לא. בעבר כתבת שסברו שהבעיה היא עם בן זוגך.. אם הפיצוי הוא כזה מינימלי אחרי עוגמת נפש כזאת, לא מרגיש לי נכון להשאר שם. הייתי פותחת דף חדש במסלול אחר.. בהצלחה ושנשמע בשורות טובות בקרוב!!

אני לא חושבת שזה מה שהרופא שלה אמר
אלא המומחה להפלות שהיתה אצלו וזה גם נשמע לי מוזר....
ממה שאני זוכרת היא במסלול שהתורמות חייבות להיות עם הוכחת פוריות

אכן המומחה להפלות, אך עדיין קיים סיכוי,

כי כל עובר הוא בפני עצמו.
בכל מקרה אעשה החזרה אחרונה ובמקביל הרצתי בדיקות של הכל להיות מוכנה.
שבוע הבא הפגישה ואני ממש מתרגשת, מתפללת ונישארת אופטימית, על כל מה שלא ,או כן, יבוא.אין ברירה אחרת, רק להשאר חזקה ,עד כמה שניתן , ולעשות כל מה שאפשר.לפחות מבחינתי ובן זוגי.
אין ברירה אחרת....עם כל הקושי....והוא רב מאוד!
תודה בנות ושבת שלום בינתיים.

אנה194

New member
לא קראתי הכל

אבל-
כדאי לך לנסות להחזיר עובר אחד בודד יכול להיות שלרחם שלך קשה לקלוט הריון של תאומים. ואולי לכן זה נופל.
תחשבי על זה.
בהצלחה מהירה!

למעלה