רובכם כאן לא מבינים

רובכם כאן לא מבינים

במשחקים לכו למכונות ותראו איך אנשים משחקים בתקן ובמשחקי מכות תלת מימידים הם רק מחרבשים בכפתורים ומנצחים אני יכול לחרבש חופשי בתקן ולנצח כמעט כל אחד לעומת זאת בסתריט פייתר ובנינגה מאסטר אם אני ילך נגד מקצוען ואני יחרבש לו בכפתורים הוא יקרע אותי ואני מקצוען במשחקים במיוחד במשחקי מכות ואני גם מספיק מבין במשחקים אני משחק מגיל 7 והספקתי להכיר את הכל היום אני בן 20 והבאתי כמעט כל משחק ומכשיר שתרצו חוץ ממשחקי מחשב כמובן דוחים כמו מקס פאין אני אוהב משחקים של נמקו סקוור סגה קונמי כאפקום SNK TAITO חברות כאלה אין כמו המשחקים היפנים לא המשחקים החולים כמו טומב ריידר ודיאבלו משחקים ברמה זה פיינל פנתסי זלדה בסופר נינתנדו מטל גיר שנמו אלה משחקים

דוד 2

New member
למה אתה חושב שאתה מקצוען?

כדי להיות "מקצוען" צריך שאחרים יכריזו עליך ככזה ולא שאתה תגיד. כל אחד יכול להגיד "אני מקצוען". למה אתה חושב שאתה יכול לחרבש ולנצח כמעט כל אחד בטקן, זה כל כך לא נכון. יש כל כך הרבה טריקים ללמוד ואין סיכוי שאתה עושה עשירית מהטריקים עם החירבוש שלך.

rock ninja

New member
היטמן צודק

אני מסכים עם היטמן (ועם כל עשרות האלפים האחרים שאומרים את זה)- טקן הוא משחק ממש לא על רמה- לא משנה כמה קשה תשקיע ללמוד את המהלכים והטכניקות השונות של המשחק, כל אחד יכול לבוא ולמחוץ את הכפתורים באופן ספונטני ולנצח. זה משחק קליל ביותר ומה שמעצבן שזה שבארץ מכירים רק אותו ולא מעריכים משחקים רציניים כמו וירטואה פייטר של סגה או סידרת סטריט פייטר של כאפכום, אותם אפשר לכבוש לאחר השקעה של זמן. אין לאף מוחץ-מקשים סיכוי כנגד האלופים של הסדרות האלה. ואל תשפוט את היטמן בגלל שהוא מכריז שהוא אלוף, בגלל שאף אחד אחר לא היה יכול להבין את זה בדרך אחרת. אם היינו באולם משחקי וידאו אז אנשים היו אומרים: "וואי, זה תותח זה" והוא לא היה צריך להגיד שהוא אלוף, אבל בפורום הזה הוא צריך כי אין דרך להוכיח את זה. אני לא אומר שטאקן הוא לא משחק טוב (למרות שאני לא ממש אוהב אותו), הוא פשוט לא מספק באותו מידה שמשחק כמו CACPOM VS. SNK2 מספק לאחר כיבוש מוצלח וארוך. אין כמו טורניר ארוך במשחקי וידאו במשחק של מכורים כמו קינג אוף פייטרס 98 שאתה הכנסת רק שקל אחד ואתה משחק איזה שעתיים נגד המון שחקנים שפשוט רוצים לזכות בתואר הכבוד "זה שניצח את התותח". פעם ראשונה ששיחקתי בקינג אוף פייטרס 97 זה קרה לי בדיוק ככה.. איזה כיף זה היה.

גיא טל

New member
כנראה...

שלא שיחקתם בטקן 4 שייצא עוד חצי שנה. שיחקתי בו בגרסה היפנית ואני רוצה להגיד שהוא משחק המכות הטוב ביותר ששיחקתי בו עד היום. גרפיקה מצוינת משחקיות מדהימה. פה כבר נמקו עשו שלא כל ילד קטן יכול לבחור את אדי וללחוץ סתם על הכפתורים. פה יש מילון סוגי תפיסות וזה די קשה לבצע אותם. יש פה גם קומבואים אדירים של איזה 10 מכות לפעמים. בקיצור, עד שלא תשחקו בטקן 4, פשוט אל תגידו כלום... גיא

yoo

New member
יהיה מה שיהיה...כל הטקן

יראו פשוט אותו הדבר... אין להם מקוריות לנמקו האלו,שיחזרו למשחקי פאקמן...

rock ninja

New member
באיזה משחק אתה מתמחה?

אתה נשמע לי כמו מעריץ הארד-קור אמיתי, באיזה משחק אתה מתמחה? אולי אם אנחנו גרים קרוב נוכל לשחק באיזשהו אולם משחקי וידאו כמו ג´ויסטיק שבעזריאלי. אני טוב ב- CAPCOM VS. SNK 2 STREET FIGHTER 2; THW WORLD WARRIOR SUPER STREET FIGHTER 2; THE NEW COMERS X-MEN VS. STREET FIGHTER MARVEL VS. CAPCOM MARVEL VS. CAPCOM 2 X-MEN; CHILDREN OF THE ATOM STREET FIGHTER ALPHA 2 אני אשמח לשקרוא עלייך תיגר. אני תמיד אוהב לשחק נגד אלופים מקומיים ולראות את הפרצוף שלהם אחרי הקרב, מנסים להסביר לחברים שלהם שהמקשים שלו לא תקינים... או לשחק "במקום שלי" נגד כאלה שלא יודעים למה הם נכנסו. אתה בטוח יודע על מה אני מדבר. אין כמו לרשום את השם שלך בטבלת השיאים בחופשה בחו"ל... אין כמו משחקי וידאו מתוצרת כאפכום....

yoo

New member
צודק במאה אחוזים...

קאפקום מספר 1 פלוס!!! תאמת לא שיחקתי מעולם בmarvel vs capcom 2 או ב snk vs capcom 2 בקניון עזריאלי יש אותם? (אני גר באזור דליל במשחקי וידאו...ראשון לציון! >_<!!) חוץ מזה במשחקים האחרים שיחקתי המווןן ואחרי שסגרו את האולם האחרון בראשון, הורדתי רומים והמשכתי לשחק במחשבי הקט. עכשיו פתחו עוד אולם חדש כאן, אבל הוא מלא במשחקים ישנים יחסית, וכל המשחקי מכות הם תלת מימדיים שם, >_< לעזעזל!!!

Akuma

New member
תענה לי רגע!!!

יש בעזריאלי במשחקי וידאו CAPCOM Vs. SNK 2 ו- Marvel Vs. Capcom 2? אם כן אז אני חייב ללכת לשם!!! אני מת לשחק בשצי אלה!!! אני חייה בסטריט פייטר!!! ואץה גם צודק אין כמו משחקי המכות של CAPCOM...

Piccolo

New member
הלוואי..

הסטריט פייטר היחיד שיש בעזריאלי זה Street Fighter 2:rain ball או משהו כזה.. זו מעין גירסה מופרעת לסטריט פייטר 2 הישן והמוכר... למשל כשבלאנקה עושה חשמל,אז סוניק בום (של גייל) יוצאים ממנו.. וכשאי הונדה משתמש בתרגיל עם הידים שלו,יוצאים ההדו קן של ריו... וגם אפשר להחליף שחקנים באמצע המשחק.... זה סטריט פייטר משוגע שכזה

rock ninja

New member
עזריאלי הוא לקהל הרחב...

קודם כל אני חייב לומר שאני מסכים איתכם!!! כאפכום היא ה-חברה. אין כמו משחקי המכות שלה. והיא גם מתמחה בתחומים אחרים כמו השירדות/אימה שהיא פיתחה עם רזידנט איוול. כאפכום תמיד הייתה נאמנה לנו המעריצים ושחררה משחקים עם גרפיקה מיושנת אבל משחקיות שאנחנו כל כך אוהבים למרות שהם פונים לקהל המעריצים שלה ולא לקהל הרחב. אני חולה על משחקי כאפכום, והייתי שמח לשחק בעזריאלי במשחקי סטריט פייטר-הייתי מנסה להפוף לאלוף המקומי.... יש שם אחד שהוא האלוף המקומי בטאקן טאג (כאילו שזה אומר משהו... כל אחד עם מזל יכול לנצח אותו ע"י מעיכת כל הפתורים) אז זה בטח היה כיף אם אני הייתי אלוף ההארד-קור. זה כבוד אמיתי. אבל לצערי ג´ויסטיק בעזריאלי פונה לקהל הרחב ולא להארד-קור כך שאין שם הרבה משחקים טובים כאלה כמו של כאפכום. אבל לאחרונה הם השתפרו- הם הוסיפו את- THE KING OF FIGHTER ´98 של אס.אן.קיי האדירה שהייתה המתחרה האגדית של כאפכום במשך כ-10 שנים, ולמרות שתמיד הפסידה במכירות, מגיע לה כבוד כי גם היא מאוד נאמנה למעריצים שלה (KING OF FIGHTERS 2001 יצא למרות כל הקשיים הכלכליים שלהם)וממשיכה לשחרר משחקים סיגנון הישן בעולם מודרני עלוב של משחקי תלת-מימד. המשחקים של אס.אן.קיי. טובים משל כאפכום בכמה אספקטים- אחד מהם הוא העומק. הם אפילו יותר עמוקים ממשחקי הסטריט פייטר. לא משנה... נחזור לנושא. על איזה משחק אתה מדבר בפעם האחרונה שהייתי בעזריאלי (די מזמן- לפני שגל הפיגועים חזר) לא ראיתי שום סטריט פייטר. אתה לא מדבר על- STREET FIGHTER 2; CHAMPION EDITION שהיה די משוגע?

rock ninja

New member
לא שיחקתם ב- MARVEL VS. CAPCOM2?

לא יצא לכם לשחק במשחק הענק של כאפכום- MARVEL VS. CAPCOM2 ? אם לא, אני לא מתפלא. מכונת הארקייד של המשחק לא הגיע לארץ ככל הנראה, והמשחק יצא רק לדרימקאסט של סגה בשוק הקונסולות. הקונסולה לא זכתה לתמיכה בארץ כך שלרוע המזל לא הרבה יודעים שהמשחק קיים בכלל. יש לי אותו לדרימקאסט שלי. המשחק פשוט פצצה. יותר טוב מקודמו (שהייתה פאר-היצירה של משחקי דו-מימד באותה תקופה) כמעט מכל בחינה. יש מבחר עצום של 56 דמויות למשחק, שבכולם ניתן לשחק- הליהוק המלא של X-MEN; CHILDREN OF THE ATOM, ורב הדמויות מהמשחקים האחרים בסידרה- X-MEN VS. STREET FIGHTER MARVELSUPER HEROS VS. STREET FIGHTER MARVEL VS. CAPCOM פלוס דמויות נוספות מעולם הקומיקס של מרוול ומעולם משחקי הוידאו של כאפכום, שעדיין לא הופיעו במשחקי מכות. יש גם דמויות חדשות לגמרי שלא הגיעו משום מקום- כאפכום פשוט יצרה אותם בשביל המשחק. שיטת המשחק השתנתה ל- 3-על-3 (במשחק הקודם היה רק 2-על-2 פלוס דמות עוזרת, פה שלושה דמויות פעילות). ניתן להחליף לכל דמות בכל רגע נתון וגם לקרוא לה לעזרה- ביצוע של 1 מתוך 3 מהלכים לכל דמות, ואז לצאת מהמסך. המשחק פשוט מטורף. יש כל-כך הרבה דברים דברים מגינבים בו שאין לי כוח לכתוב... חבל שהדרימקאסט שלי התקלקל... אני שוקל לקנות אחד חדש.... מישהו מוכר?

*גלעד*

New member
אתה כל כך אוהב את זה, תוריד

אמולטור! זה פועל די מושלם, וזה הרי ההעתק המקורי של מכונות הוידאו, ולא הפורט של הדרימקסט.

metal_slug

New member
הוא מדבר על המשחק השני

ואין אמולטור שמריץ את המשחק השני בסידרה. בעצם, אין אמולטור שמחקה את Naomi, שזה הארקייד בורד שעליו המשחק הזה עובד. המשחק הראשון כן עובד באמולטורים.

Piccolo

New member
שיצא כבר!!

לא ראיתי את זה עדיין! רק תמונות... אני חייב את זה! מעניין באיזה תוכנה זה ירוץ וכמה זה יתפוס והכל...

metal_slug

New member
המשחק הראשון :

תופס 22 מגה בקירוב, רץ על MAME, Nebula, Kawaks, ועוד כל מיני אמולטורים שאני לא זוכר את השם שלהם. בקשר לשני : תצטרך לחכות. ה-Naomi הוא ארקייד בורד שמבוסס על הדרימקאסט, ועד שהאמולציה של הדרימקאסט לא תתקדם לשום מקום, גם זאת של ה-Naomi לא תגיע.

Piccolo

New member
כן..הראשון כבר יש לי...

סבבה לשחק בזה ברשת... רק הלאגים מעצבנים...

yoo

New member
בטח ששמעתי עליו...

שמעתי עליו ישר שהוא יצא, אוףףףףף למה הוא לא יצא לפלייסטישן???

Piccolo

New member
זה דיי חדש שם...

זה משוגע מכל הבחינות.. וגה יכול להפיל אותך מהצד השני של המסך באויר... אפשר לירות באויר.. הירייה שיוצאת הולכת ביזגזגים ולא קו ישר.. הכל שם שונה ומוזר ולא רגילים לזה.... יש את זה גם בממדיון (פארק המים בת"א) במשחקי וידאו שם... זה מופרע לגמרי.. אפשר להחליף שחקנים באמצע כשאתה לוחץ על כפתור הסטארט.. הבעיה היחידה זה שהוא משנה את השחקנים לפי סדר מוזר כזה ואז עד שאתה מגיע לשחק שרצית,היריב הורג אותך.. אז עדיף לא להתעקב על החלפות והכל..אולי אני אוכל למצוא איזה תמונה של זה..

rock ninja

New member
STREET FIGHTE2 CHAMPION EDITION

אני משוכנע שהמשחק שאתה מדבר עליו הוא- STREET FIGHTER 2; SPECIAL CHAMPION EDITION שאתה יכול להחליף שחקנים ולירות ביזגזגים... משחק ממש מטורף... אף-פעם לא הצלחתי להבין אותו... בהתחלה חשבתי שזה מגניב- גירסה של סטריט פייטר2 שאתה יכול לשחק בבוסים... אבל עם כל האסטרטגיה והידע שהיה לי במשחק המקורי לא הגעתי רחוק עם הדבר המוזר הזה... יש אותו גם בלב-המפרץ בג´ויסטיק

rock ninja

New member
STREET FIGHTE2 CHAMPION EDITION

אני משוכנע שהמשחק שאתה מדבר עליו הוא- STREET FIGHTER 2; SPECIAL CHAMPION EDITION שאתה יכול להחליף שחקנים ולירות ביזגזגים... משחק ממש מטורף... אף-פעם לא הצלחתי להבין אותו... בהתחלה חשבתי שזה מגניב- גירסה של סטריט פייטר2 שאתה יכול לשחק בבוסים... אבל עם כל האסטרטגיה והידע שהיה לי במשחק המקורי לא הגעתי רחוק עם הדבר המוזר הזה... יש אותו גם בלב-המפרץ בג´ויסטיק

למעלה