רובי....

Hadas 87

New member
אריאנהההה

תשמרי קצת לספיישל סיום!

אל תדאגי חחח

לספיישל סיום יש הרבה תמונות מרובי חחחחחחחחחח בכוונה אני לא מעלה אותם לפה למרות שאני מתה לשים אותם כבר חחחחח

Hadas 87

New member
אבל אני לא רוצה רק מ"רובי"

אני רוצה תמונות שלה בכלל, גם בסדרות אחרות, גם בקטלוגים, גם בפרסומות, גם בסרטים... קצת מכל דבר. אל תשכחי שאני פותחת קטגוריה של תמונות שלה כלליות, לא מ"רובי". אז שיהיה מה לשים גם שם.

אין בעיה...

כל תמונה שלה יש לי פאפרצ'י מה שאת רוצה חחחחחחח..חוץ מהתמונה שיש להקטור במשרד חחחחחח את התמונה הזו לא הצלחתי להשיג

Hadas 87

New member
היא לא כזו נדירה

היא ממש מוכרת. ניסית לחפש באתר הרשמי של "רובי" במקסיקו? אני חושבת ראיתי אותה שם...

פרק חמוד....

ההליכה של אלחנדרו הרגה אותי מתי שהוא בא לבית של הקטור..איזה מן הליכה זו?? חחחחחחחחחח אני מרחמת על הקטור..הוא באמת יצא מסכן..הוא ורובי. אם אלחנדרו אוהב את מריבל..סליחה,מת עליה כמו שהוא אומר..אז איך הוא מתנשק עם רובי??.... אני לא מאמינה לו..לא יודעת למה..אני לא מאמינה שהוא באמת מאוהב במריבל כמו שהוא אומר. הלנה הסתומה פתאום לא רוצה להיות עם הקטור...מה קרה?...נכנסת לו למיטה 9479709790799 פעם ביום פתאום את לא רוצה..כדי לא להיפגע?...איזה אישה זולה חחחחח רובי....אני לא יודעת מה לומר עליה הפעם חחחחחח היתה יפה. חחחחח

Hadas 87

New member
"היתה יפה" ../images/Emo6.gif

איזה משפט מקורי לומר! חחח והקטור כ"כ לא מסכן בעיני. כל מה שקורה לו פשוט מגיע לו. זה יושב עליו כמו כפפה ליד. כי זה כ"כ עונש הולם לכל המעשים שלו שממש קשה לי לרחם עליו. איזה לרחם? אם כבר אני רק חשה כלפיו דחיה שהולכת וגוברת עם כל הצביעות שלו. לומר שהוא לא פגע בה ולא עשה לו כלום בעודו דוחף אותו ומטלטל אותה (שוב......). כאילו כמה ציני אפשר להיות?! זה כבר נהיה בדיחה. הוא אומר שהוא לא עושה דברים כשבאותו רגע שהוא אומר את זה הוא עושה אותם... חחחח כאילו מה אתה לא שם לב לעצמך?! מה נסגר איתו?! הנשיקה של רובי ואלחנדרו היתה כ"כ... במקום!!! כי מה לעשות אוהב את מריבל או לא אוהב אותה, רובי זו רובי ורובי היא אחת ויחידה. אי אפשר להפסיק נשיקה עם רובי! חחח עם כל הכבוד למריבל ה"מפתה" ה"מתמסרת ללא סייג"
ואלנה זולה בכל מובן המילה. אם נחפש את המילה "זולה" במילון קרוב לוודאי שנמצא תמונה שלה שם ליד.

חחחח

הקטור מסכן בעיניי..אחרי הכל הוא אוהב את רובי..הוא לא שולט בעצמו..ירש את הגנים של אבא שלו..הוא לא אשם בזה. למרות שהוא פגע ברובי המון..אני מרחמת עליו..כי הוא מסכן. ובקשר למילון עם הלנה..אז.....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי חחחחחחחחח

Hadas 87

New member
בלה בלה בלה

עזבי אל תנסי לתרץ את ההתנהגות שלו אפילו. הוא לא שווה את זה. מסכנה רובי שנאלצה לסבול אותו 3 שנים, מסכן אלחנדרו שהחשיב את המפלצת הזו לחבר הכי טוב שלו כ"כ הרבה זמן ונאלץ להתאכזב ממנו בדרך כזו מכוערת, מסכנה מריבל שעמדה להתחתן עם הדבר הזה וננטשה בצורה כ"כ גועלית ומבזה, אפילו אל(זו)נה מסכנה שהתאהבה בו. הקטור ממש לא מסכן. להפך, הוא יוצא בזול מדי מכל הסיפור. אגב, הסיבה שאת שונאת את אלחנדרו גם בזה הקטור אשם. כי אלחנדרו הפסיק לאהוב את רובי רק בגלל שהקטור מילא לו את המוח בשטויות שלא קרו ולא נבראו ומנע מרובי ללכת לאלחנדרו ולספר לו ת'אמת. אז כן, כמה שזה כואב לומר, הקטור ורק הקטור אשם בפרידה השניה של רובי ואלחנדרו.

תעשי לי טובה חחח

לא משנה מה יקרה..את תמיד תלכי לטובת אלחנדרו... הקטור לא אשם בכלל בפרידה השניה של רובי ואלחנדרו..מי שאשם זה אלחנדרו....המפגר לא נתן לה לדבר..זה משגע אותי חחחחחח והקטור לא המציא כלום לאלחנדרו..הוא רק אמר לאלחנדרו מה שהוא מאמין..לפי מה שרובי אמרה לו..כל הקטע עם העובר..של מי הילד וכל הבלה בלה בלה בלה.. ובקשר לאהבה של אלחנדרו כלפי רובי...אני יודעת שהוא היה מת עליה... אבל שאוהבים מישהו..מקבלים אותו כמו שהוא..אי אפשר לשנות בן-אדם..אי אפשר להגיד לו להשתנות כי זה לא יקרה.. וחבל שהוא 'התאכזב' מרובי..כי אהבה כמו שהיתה להם..בחיים לא תיהיה לו אהבה כזו עם מריבל הקוחה...

Hadas 87

New member
ברור שאני אלך לטובתו

אני מזכירה לך שאלחנדרו הוא הדמות הטובה בסדרה. הקטור הוא זה שמרביץ, כולא ומאיים ברצח על אנשים. לא אלחנדרו. אז כן מן הסתם אני אהיה לטובת אלחנדרו קצת. במיוחד לאור העובדה שהקטור לקח לאלחנדרו את רובי ולא הפוך, אז אממ כן אלחנדרו בן אדם *קצת* יותר טוב. ואת עושה צחוק? מאמי יש לך חורים ענקיים בהשתלשלות האירועים. הקטור הסיבה שאלחנדרו ורובי נפרדו! הוא החזיק את רובי בהסגר ולא נתן לה ללכת לאלחנדרו ולומר לו שהתינוק שלה ממנו. אז מה אלחנדרו הבין מזה אם היא לא באה לדבר איתו? שהתינוק מהקטור. הקטור גם קרעעעע את התמונת אולטרסאונד שמוכיחה שהתינוק שלה הוא מאלחנדרו והראה לאלחנדרו תמונה מזויפתתתת שהתינוק של רובי הוא מהקטור. אז ברור שהקטור אשם. הקטור אשם בהכל. במה אלחנדרו אשם? אז הוא לא נתן לה לדבר פעם אחת על החוף וואוווו אפשר לחשוב, היה לה מיליון הזדמנויות אחרות וחוץ מזה לא זה הסיבה שהם לא יחד, על זה היא היתה מוכנה אחר כך לסלוח לו אחרי שהיא גילה שההריון שלה ממנו. קיצרררר הקטור, הקטור ושוב פעם הקטור. חחח ודיי דייי דיייי חלאס להגן פה על אנסים. חח זה מוגזם, את גם בחורה אם אני לא טועה, זה ממש לא לענין שתתחילי לסנגר פה על כאלו חיות.

אני לא עושה צחוקקקק

אלחנדרו עוד לפני שהקטור כלא את רובי כבר התחיל לפתח רגשות כלפי מריבל. אפשר לחשוב..אז הוא קרע תמונת אולטראסאונד..אפשר ללכת שוב להשיג תמונה...והקטור הראה לאלחנדרו את הטופס לפני שהוא קרע את הטופס האמיתי..מתי שהוא חשב שהילד כן מימנו רובי היתה מוכנה לסלוח נכון..אבל בדיוק בגלל שהוא לא נתן לה לדבר..היא נכנסה לכלא..ואז כל הבלה בלה בלה היה והוא התאכזב חחח..איזה מילה מעצבנת זו אני לא מנסה להגן על הקטור..אני רק אומרת מה שאני חושבת...הקטור מסכן..זו עובדה.מה שהוא מרגיש כלפי רובי גרם לו להרבה דברים...לאבד את החבר הכי טוב שלו...להרוס את התדמית שלו..להשתגע!... אלחנדרו מעצבן אותי וזהו.

Hadas 87

New member
את רואה הכל בצורה די עיוורת

אם את באמת באמת מאמינה שהקטור בחור יותר טוב מאלחנדרו ועושה את הדברים יותר נכון. את יכולה לחפש בכח מפה ועד מחר איפה אלחנדרו היה לא בסדר. תמיד אפשר למצוא אם רוצים. אבל זה יהיה דיי מאולץ כי ברור לכולם שאלחנדרו הוא הגיבור של הסדרה והוא הדמות החיובית כאן. בגלל זה הסוף שלו חיובי והסוף של הקטור לא. ואת שוב קצת מעוותת את סדר השתלשלות הענינים. כשרובי היתה בכלא זה היה בתקופה שאלחנדרו עדין אהב אותה, אחר כך שהיא השתחררה ולא היתה מוכנה לסלוח לו היא בדיוק התעלפה ואז הגיע הסיפור עם ההריון ואלחנדרו היה מ-א-ו-ש-ר בהתחלה כשגילה שיש לרובי ילד ממנו ומאוד רצה לדבר איתה שתסלח לו ושהם סוף סוף התחתנו. אבל אז קרתה שרשרת שלמה של אי הבנות. הקטור התעקש ללוות את רובי לבי"ח לקחת את תוצאות הבדיקה, שם הם שמעו שניהם יחד שהיא בהריון והאידיוט היה בטוח שזה ממנו וחיבק אותה. מרקו ראה אותם ורץ לדווח לאלחנדרו. אחר כך אלחנדרו הלך לחפש אותה בדירה שלה וראה אותם יוצאים מהמכונית מאושרים עם מלא דברים חדשים לכבוד התינוק. מה הוא יכול לחשוב כבר? לאט לאט הוא הבין שהתינוק לא ממנו. בנוסף- הקטור ש-י-ק-ר לו ואמר לו שרובי רוצה להגיש נגדו תביעת נגד (וזה שקר וכזב בשום רגע רובי לא אמרה שהיא תעשה כזה דבר. להפך היא אמרה בפירוש להקטור שהיא לא רוצה לעשות כזה דבר!) אז שוב אלחנדרו הבין שכנראה התינוק לא ממנו כי למה שרובי תתבע את אב תינוקה? לא כ"כ הגיוני. ולסיום סיומת כדי לאשר לאלחנדרו סופית במוח שהתינוק מהקטור הקטור עוד הראה לו אולטרסאונד מזויף. ובזמן הזה כבר רובי הוחזקה בהסגר ולא ניתנה לה האפשרות ללכת לאלחנדרו ולהגיד לו את האמת. בנוסף הקטור קרע את התמונה שמאשרת שהתינוק של רובי מאלחנדרו ככה שהיא נשארה ללא הוכחות. ובדיוק בזמן הזה אלחנדרו התאהב במריבל. לא שניה לפני! אני זוכרת שאלחנדרו בא יחד עם מריבל למסיבה של ארתורו ואליסה ובאותה תקופה רובי היתה בהסגר בגלל זה היא לא באה למסיבה. אז אלחנדרו לא אשם בכלום, הוא סה"כ הוטעה ברשעות ע"י הקטור והתאכזב אט אט (שלא בצדק) מרובי והתאהב במריבל. ואחרי שהוא התאהב במריבל אין כבר מה לעשות. זהו הוא התאהב כבר. הוא לא יחזור שוב לאהוב את רובי כשהוא יגלה שהיא דיברה אמת.זה לא עובד ככה.

לא אמרתי שהקטור יותר טוב מאלחנדרו..

אני אומרת שבסוף אלחנדרו אשם..ככה אני חושבת..חחחחחחחח ומרוב שכתבת מגילה חחח לא הבנתי כלום...חחחחחחחחח אחר כך אני יקרא

ועוד משהו..

אני שונאת את אלחנדרו לא בגלל הקטור..אני שונאת אותו בגלל שטוב לו עם מישהי אז הוא אוהב אותה..שלא..הוא גומר את כל העניין..וזה מעצבן...זה ממש מגעיל..זה דוחה אותי..שגבר שטוב לו עם אישה מסויימת אז הוא הולך עם זה עד הסוף..שמתחיל ליהיות רע..שהוא מתחיל לסבול...הוא 'מתאכזב'..אז הוא סוגר את הבסטה.. עד כמה שאלחנדרו בחור טוב..הוא יצא זבל בכל העניין הזה..

Hadas 87

New member
כל אחד ככה חחחח

למה הקטור עכשיו לא "סוגר את הבסטה" כשהוא מבין מי זו באמת רובי? תעשי לי טובה, כל אחד שמגלה כאלו דברים על האשה שהוא אוהב הוא יתאכב ממנה... ההבדל הוא שהקטור אידיוט לקח לו 100 פרקים לגלות משהו שאלחנדרו הבין כבר בפרק העשירי. חוץ מזה זה בכלל לא דבר שאפשר לשלוט בו. כשמפסיקים לאהוב אז מפסיקים לאהוב! נו באמת את מאשימה את אלחנדרו על זה שהוא הפסיק לאהוב את רובי? זה לא כזה בעיה אחרי כל מה שהיא עשתה...

אפשר לחשוב מה היא עשתה חחח

הטעות היחידה שלה היתה להתחתן עם הקטור..רק זה.. מאז אנשים רק חודרים לה לחיים..אומרים לה 'את ככה ואת ככה'...מה את רוצה?..שהיא תשתוק?... היא ניסתה לשכוח את אלחנדרו..שאני לא מבינה למה היה לה כל כך קשה אם אלחנדרו גילה איך היא בפרק ה-10אז למה לעזאזל הוא המשיך לנסות ליהיות איתה..שיתאכזב מימנה כבר בהתחלה וזהו. והקטור לא מסיים את כל העניין כי יש לו אובססיה כלפי רובי..כמו שלרובי יש כלפי אלחנדרו..אהבה חולנית. ואיך הוא אמור לגלות את האמת על רובי..אם היא רק שיקרה לו?...ועוד המציאה הוכחות?... טוב דיייייי את גורמת לי לדבר רעות על רובי חחחח

Hadas 87

New member
הטעות היחידה?

הטעות העיקרית. אבל ממש לא היחידה. מה עם הלעג שלה כלפי מריבל? מה עם מה שהיא עשתה לקייטאנו? מה עם מה שהיא גרמה לאמא שלה? כל הסכסוכים שלה בין אלחנדרו לסוניה? העובדה שהיא הסתירה כ"כ הרבה זמן שהיא היתה עם סוניה בזמן המוות שלה? והיה עוד, אני בטוחה, לרובי לא חסר. כפרה עליה
חח וגם אם כל אלו לא קרו אז לעזוב מישהו בשביל להתחתן עם החבר הכי טוב שלו זו סיבה מספקת להתאכזב ממנו! חחח ונכון הוא היה אמור אז להפסיק לאהוב אותה, אבל אז מריבל לא היתה בתמונה וכנראה שההתאהבות של מריבל באלחנדרו זה מה שנתן לו את ה"פוש" הסופי להפסיק לאהוב את רובי. אבל סיבות היו לו די והותר. והקטור לא היה צריך לגלות כלום, הוא היה אמור להבין כבר מההתחלה שרובי רוצה אותו בשביל הכסף. זה היה כ"כ שקוף! כל העולם ואשתו ניסו להזהיר אותו והאידיוט בשלו. "רובי אוהבת אותי רובי אוהבת אותי" ב-ס-ד-ר. תמשיך לחיות בסרט. אין עיוור יותר גרוע מכזה שלא רוצה לראות.

למעלה