רובי....

סיכום דמויות

לא ראיתי את הפרק של היום,אני ישלים מחר בצהריים או ביום שבתת..הכנתי סיכום מה אני חושבת על כל דמות ראשית-משנית מרובי תגיבוו:
רובי-רובי היא בחורה שכל מה שעניין אותה זה כסף.כשהיא ראתה את אלחנדרו בפעם הראשונה,היא הרגישה מה זאת אהבה
.כשהיא גילתה שהוא עני,היא התעצבנה והסכימה לוותר על אהבתה הגדולה.זה מלמד על רובי שאהבתה לכסף קודמת על הכל.רובי היא בחורה שאפתנית,אנוכית,משקרת לאחרים ללא בושה.רובי חושבת שבגלל שהיא יפה אז מגיע לה הכל.היא שיחקה אותה חברה טובה של מריבל שבעצם תקעה לה סכין בגב והתחתנה עם הקטור וגרמה למריבל כאב גדול.עכשיו,כשרובי רואה שאלחנדרו מאוהב במריבל,היא לא מקבלת זאת.היא מנסה לעשות הכל כדי להפריד ביניהם.רובי בסוף תשלם על כל מה שעשתה.
למרות זאת,רובי היא הדמות האהובה עליי בסידרה מכיוון שהיא דמות שתעשה הכל כדי להשיג את רצונה והיא לא פחדנית-פוחדים ממנה.
אלחנדרו-אלחנדרו התחיל בדמות של בחור עני וחבר טוב של הקטור.הוא גם כן התאהב ברובי ממבט ראשון והיא בו.אני הכי אוהבת באלחנדרו את טוב הלב שלו,הוא סלח לרובי הרבה פעמים ונתן לה הרבה הזדמנויות למרות כל מה שעשתה לו.זה מלמד שהוא אהב אותה באמת אך עכשיו הוא מאוהב במריבל
מצד אחד מגיע לאלחנדרו להיות מאושר עם בחורה טובה כמו מריבל אך מצד שני מה עם רובי
היא הסטארית הראשית ולמרות שהיא רעה,מגיע לה להיות מאושרת איכשהו(לרובי).
מריבל-מריבל הייתה מאז ומתמיד בחורה טובת לב.מאז שהיא גילתה את פרצופה האמיתי של רובי היא נהפכה לבחורה קשוחה יותר,ויצאה מהבועה שחיה בה תמיד.לדעתי למריבל מגיע להיות מאושרת אחרי כל מה שסבלה.אבל הייתי שמחה שאלחנדרו יהיה עם רובי אבל אם אלחנדרו ומריבל מאוהבים אז מה אפשר לעשות
הקטור-הקטור תמיד היה בחור רגוע וטוב לב אך מאז שהתחתן עם רובי הוא השתנה.בפרקים של היום ניתן לראות איך ההתנהגות שלו השתנתה,הוא ממש לא דומה להקטור של פעם.לדעתי הקטור היה צריך להתחתן עם מריבל ורובי הייתה צריכה להיות עם אלחנדרו.אבל פתאום דחסו את הלנה בלי שום קשר לעולם אז סבביישן-שהקטור יהיה עם הלנה,יתגרש מרובי והלוואי שרובי תשתנה כבר(למרות שאין סיכוי שזה יקרה כי רובי זאת רובי)רובי הרסה את הקטור לחלוטין. זהוו..עשיתי סיכום על:רובי(ברברה),אלחנדרו(אדוארדו),מריבל(ז'קלין) והקטור(סבסטיאן) פליז תגיבו ותגידו את דעתכם אם בא לכם

Hadas 87

New member
לא עכשיוווו

תשמרי את זה לספיישל סיום, זה ממש לא קשור הסיכום הזה עכשיו.

../images/Emo27.gif

לא ידעתי שחייבים לשים פה רק תמונות של רובי\תגובות על הפרק..וחוץ מזה כבר שלחתי ואין מה לעשות..מצטערת..אם המנהלים רוצים אז שימחקו את ההודעה אם זה מציק לכמה אנשים.

מריבל מרוב שהיא טובה...

והגונה וקדושה עם אופי מושלם שלא מאחלת רע לאחרים..זה כבר נראה מזוייף...אי אפשר להזדהות עם דמות 'מלאך'...זה מזה דפוק..אין אנשים מושלמים בעולם

../images/Emo45.gif

זה בסדר להיות טובה אבל עד כמהה?!מילא טובה כמו לורנה או אינגריד אבל מריבל יותר מדי טובה ותמימה שזה משגע כבר!אם היא רואה את אלחנדרו מתנשק אם רובי אז היא מסוגלת ללכת בלי לעשות כלום ואם רובי הייתה במקומה אז היא היתה מסוגלת לירות באחד משניהם חחחח

גם אני..הייי עושה דרמה חחחח

מריבל מאוד מעצבנת..דמות 'מלאך' היא דמות מאוד מזוייפת בעיניי..

../images/Emo45.gifזה לא אמיתי כזה../images/Emo33.gif

אני אוהבת דמויות טובות עם פלפל חחח היחידה שאהבתי עם דמות מלאך כזאת זאת גבי ספניק בהמתחזה.. ורק בגלל שהיתה לה כפילה שהייתה בדיוק ההפך, ממש רעה[גבי שיחקה תפקיד כפול]

למעלה