רובי, תעשה לי ילד... או אולי כמה.
S sarah New member 30/4/03 #2 כמה נחמד וליברלי מצידו../images/Emo3.gif../images/Emo45.gif זה דיי משעשע ונחמד לדעת את זה, אני בטוחה שמעכשיו הוא יוצף בהצעות אבל אוה, אולי זה רק ממחיש כמה הוא מכור מדיי לסקס שרה |סביון"
כמה נחמד וליברלי מצידו../images/Emo3.gif../images/Emo45.gif זה דיי משעשע ונחמד לדעת את זה, אני בטוחה שמעכשיו הוא יוצף בהצעות אבל אוה, אולי זה רק ממחיש כמה הוא מכור מדיי לסקס שרה |סביון"
S Sonata Of Tears New member 30/4/03 #3 יש לו קעקוע של צלב מאד נחמדד הייתי מעוניין לראות את הקעקוע מקרוב יותר..בטח מאד אומנותי..
B Bobbin Threadbare New member 30/4/03 #4 אמן ואמן! אוי רובי... מתי כבר יחליט מה איתו? הומו, לא הומו? שיפסיק כבר לשחק עם לב של גבר, ויחליט!
F FreakOnALeash New member 30/4/03 #5 כן כן D-: תמיד הוא זורק הערות כאלה, מי שיש לו את הדיסקים של רובי בבית בטח יודע... הוא שיחק עם הרעיון עוד בתקופה של אחרי טייק ד'אט *יודע יותר מדי על בוי בנדס* *שותק*
כן כן D-: תמיד הוא זורק הערות כאלה, מי שיש לו את הדיסקים של רובי בבית בטח יודע... הוא שיחק עם הרעיון עוד בתקופה של אחרי טייק ד'אט *יודע יותר מדי על בוי בנדס* *שותק*
T TwelveEyes New member 30/4/03 #6 ../images/Emo6.gif אני לא יודעת מה משעשע יותר... התמונה ששמת, או הכתבה בכל אופן, לדעתי זה סתם ניסיון למשוך אליו עוד מעריצים. אבל אם הוא אכן בעניין... טוב, שיבושם לו, כנאמר.
../images/Emo6.gif אני לא יודעת מה משעשע יותר... התמונה ששמת, או הכתבה בכל אופן, לדעתי זה סתם ניסיון למשוך אליו עוד מעריצים. אבל אם הוא אכן בעניין... טוב, שיבושם לו, כנאמר.