רובי רוצה להתשקע...

la bella dama

New member
רובי רוצה להתשקע...

רובי אומר שהוא משנה את הסגנון חיים שלו...הוא מפסיק לחיות את החיים של הפליבוי ושל סטוצים,ובגלל זה הוא לא אוהב את החיים בלוס אנג'לס כי החיים שם סובבים סביב הסקס, הוא גם אומר שהוא רוצה למצוא את האישה הנכונה ואיתה לחיות.רובי אומר שהוא רוצה שני ילדים...ושלילד הראשון יקראו סאני(נראה לי)ושלא אכפת לו אם זה יהיו לו בנים או בנות. בקיצור בנות....זאת ההזדמנות שלכן...הוא מחפש את האישה שלו..והוא בנתיים לא מצא אותי...אז תנסו את מזלכן...!חחחח

escaping

New member
אכן אכן....:)

מה שכן הוא כל הזמן אומר את זה....
רובי! לילד הראשון שלנו לא יקראו סאני!!! sunny
אוך... רובי, למה?

סאני זה שם יפה

יש שיר כזה שאני אוהבת "סאני" של הלהקה השחורה הזו רובילה כפרה עליך יש ך טעם. אגב, שכחתי איך קוראים ללהקה הזו?

בוני אם

זהו שם הלהקה. אגב, יש מישהו מכפר סבא ואוהב חתולים? אני מראשון לציון אבל בכפר סבא יש כוונה להמשיד את חתולי הרחוב ומי שרוצה לעצור את זה שיפנה לפורום החתולים בתפוז.

la bella dama

New member
../images/Emo32.gifשאלה לי אליך שרונה..

זאת השאלה הכי לא קשורה בעולם...אבל לא משנה... את עורכת דין,נכון? אז תגידי...בתור מישהי שלמדה אזרחות....זה נכון שמה שמלמדים אותנו זה"מיני פקולטה למשפטי"אם אני מצטתת את המורה שלי כי היא אומרת לנו את זה בערך של שניה...אז רציתי לדעת אם מה שאנחנו לומדים באמת לומדים גם בלימודי משפטים..וכן...זה שיגעון של דנה...אני פשוט אוהבת אזרחות...זה פשוט מעניין...אל תשאלו אותי למה... חחחחחח

יש בזה משהו

אבל זה חלק פצפון מלימודי משפטים זה קצת דומה ל"משפט חוקתי" אבל זה לא הכל.. יש גם פלילי, מקרקעין, אזרחי והרשימה היא עוד ארוכה. אז תגידי למורה שלך שזה לא הכל במשפטים ואפילו לא חלק קטן. ואם היא רוצה שתפנה לכל מכללה או אוניברסיטה למשפטים ותקבל את תקציר הקורסים, את יכולה לחפש גם באינטרנט...

la bella dama

New member
תודה...

ועזבי אותה...היא סתם פטמה הערביה משכם.....ואני אומרת את זה בגלל שהיא כמעט כל שיעור עושה דוגמאות ואומרת אני עכשיו פטמה הערביה משכם... ובאזרחות אני מגלה איזה אנשים מגעילים עם גישות ליברליות מגעילות יש לי בכיתה...זה פשוט נורא לשמוע מה שהם מדברים!ועוד שמדברים עם זכויות יסוד...אוי...

למעלה