רובי עזב את הסידרה? לא ראיתי אותו בפרק של אתמול.
N noabethr New member 13/7/05 #3 רובי עזב לצערנו... רובי הוא חבר לשעבר של מרי (שגם לא נמצאת העונה) והוא גר עם הקמדנים שנתיים 3....והוא עזב...=[
רובי עזב לצערנו... רובי הוא חבר לשעבר של מרי (שגם לא נמצאת העונה) והוא גר עם הקמדנים שנתיים 3....והוא עזב...=[
N noabethr New member 13/7/05 #5 לא...קצר זה עם הארוך זה ווילסון..חחח למרי היו הרבה חברים אבל רק רובי היה גר עם הקמדנים=] ווילסון גר בבפאלו.....
לא...קצר זה עם הארוך זה ווילסון..חחח למרי היו הרבה חברים אבל רק רובי היה גר עם הקמדנים=] ווילסון גר בבפאלו.....
K k a r i n 1 7 New member 13/7/05 #6 אה אוקי.. אני לא מבינה הרבה.. רק עכשיו התחלתי לראות את הסידרה אז אני מנסה להבין מה קרה בעונות הראשונות. בין מרי לבן היה משהו?
אה אוקי.. אני לא מבינה הרבה.. רק עכשיו התחלתי לראות את הסידרה אז אני מנסה להבין מה קרה בעונות הראשונות. בין מרי לבן היה משהו?
N noabethr New member 13/7/05 #7 לא סתם משו...חח=] הם היו ביחד ואז חברה שלו חזרה מלונדון...ומרי החליטה שהוא רוצה להיות איתה (עם החברה מלונדון)....אבל הוא אוהב אותה...(את מרי)....זהו...כל הקמדנים אוהבים אותו הוא כמו משפחה אז רואים אותו הרבה אפילו יותר ממרי!!!
לא סתם משו...חח=] הם היו ביחד ואז חברה שלו חזרה מלונדון...ומרי החליטה שהוא רוצה להיות איתה (עם החברה מלונדון)....אבל הוא אוהב אותה...(את מרי)....זהו...כל הקמדנים אוהבים אותו הוא כמו משפחה אז רואים אותו הרבה אפילו יותר ממרי!!!
N noabethr New member 13/7/05 #9 כהה היא הייתה ממש מעצבנת העונה כמה שכבר הראו אותה... בעיה שלה היא הפסידה חמוד...אבל חבל....בספטמבר מתחילה עונה 6 (שידורים חוזרים) את תראי ותביני....
כהה היא הייתה ממש מעצבנת העונה כמה שכבר הראו אותה... בעיה שלה היא הפסידה חמוד...אבל חבל....בספטמבר מתחילה עונה 6 (שידורים חוזרים) את תראי ותביני....
N noabethr New member 13/7/05 #10 ה-6 ומיד אח"כ ה-7 .. ששם הוא מסביר למה היא נפרדה ממנו! או שהיא מסבירה לא זוכרת...
R rockistit666 New member 15/7/05 #12 אמרו שהוא עזב כי הוא הולך ללמוד באיזה אוניברסיטה באיזה מקום אחד... לא??
N noabethr New member 13/7/05 #11 בקשר למרי ובן.. כשאמרו היום בפרק שהתאומים יודעים מי יתאים לבן חשבתי שהם יגידו מרי אבל הם אמרו אמא של פיטר...חחח=]
בקשר למרי ובן.. כשאמרו היום בפרק שהתאומים יודעים מי יתאים לבן חשבתי שהם יגידו מרי אבל הם אמרו אמא של פיטר...חחח=]
B Beautiful Nightmare New member 16/7/05 #13 אם כבר מדברים על זה אז איך[?] הוא עזב כאילו.. לפני העלילה מה קרה לו? ;[ כי פרק אחד ראיתי אותו ואז לא ראיתי כמה פרקים והוא נעלם
אם כבר מדברים על זה אז איך[?] הוא עזב כאילו.. לפני העלילה מה קרה לו? ;[ כי פרק אחד ראיתי אותו ואז לא ראיתי כמה פרקים והוא נעלם