רובי לשלטון האם למישהו יש מושג מה הכתובת של הבית של רובי? זה באמת חשוב לי תודה רבה דרקולה
ד דרקולה90 New member 1/10/06 #1 רובי לשלטון../images/Emo99.gif האם למישהו יש מושג מה הכתובת של הבית של רובי? זה באמת חשוב לי תודה רבה דרקולה
רובי לשלטון../images/Emo99.gif האם למישהו יש מושג מה הכתובת של הבית של רובי? זה באמת חשוב לי תודה רבה דרקולה
A a Warming Sign New member 1/10/06 #2 אממ לא.../images/Emo3.gif בLA זה לא בעיה למצוא את הבית שלו,זאת בטח כתובת ידועה,אבל הוא גם ככה לא יהיה שם בזמן הקרוב.
אממ לא.../images/Emo3.gif בLA זה לא בעיה למצוא את הבית שלו,זאת בטח כתובת ידועה,אבל הוא גם ככה לא יהיה שם בזמן הקרוב.
ד דרקולה90 New member 1/10/06 #3 אוףףף אבל למה שהוא לא יהיה שם בזמן הקרוב אם הוא ביטל את כל ההופעות שלו באסיה? איפה הוא יהיה?
מ מאיה ברלינר New member 1/10/06 #4 אממ.. בשער ההופעות שלו?. חחחחח הוא עוד לא סיים את סיבוב ההופעות שלו.. יש עוד זמן. למה את מתכננת לפרוץ לו הביתה או משהו כזה? חחחחח
אממ.. בשער ההופעות שלו?. חחחחח הוא עוד לא סיים את סיבוב ההופעות שלו.. יש עוד זמן. למה את מתכננת לפרוץ לו הביתה או משהו כזה? חחחחח
ד דרקולה90 New member 1/10/06 #5 לאאאא מה פתאום? יש לו מיטה כיפית אני רוצה לשלוח לו מכתב... אולי הוא ייענה(כאילו ברור שלא) סתם חשבתי שלמישהו יש
לאאאא מה פתאום? יש לו מיטה כיפית אני רוצה לשלוח לו מכתב... אולי הוא ייענה(כאילו ברור שלא) סתם חשבתי שלמישהו יש
V Velma Kelly New member 1/10/06 #6 גם אם למישהו יש.. אני חושבת שעדיף שזה יישאר פרטי כדי שבנות לא רצויות לא יכנסו וייגנבו לו תחתונים..במיוחד את אלו עם הנמר עליהם..
גם אם למישהו יש.. אני חושבת שעדיף שזה יישאר פרטי כדי שבנות לא רצויות לא יכנסו וייגנבו לו תחתונים..במיוחד את אלו עם הנמר עליהם..
ד דרקולה90 New member 1/10/06 #7 חחחחחחחחחח גדול אבל אני לא אגנוב לו כלום אני אתחבא לו במקלחת ואקפוץ ברגע המתאים!
מ מאיה ברלינר New member 1/10/06 #8 חחחחח אני מבינה אותך.. =]] מה לעשות יש מעריצות שהן... קצת מטורפות.. =] (קצת יותר מקצת )