רובי\טאק-טאט

dor307

New member
רובי\טאק-טאט

אז שירים חדשים של רובי ולהקתו לשעבר דלפו היום. לרובי דלפו עוד שנים(ששחר כפרעליך) THE 80's –החלש The actor-הקישור לא טוב ולא משעתי והקאמבק של -Take that Patience שאני שומע כרגע ומאד בא לי לא להמשיך לשמוע.

Dana Mi

New member
מה?!?!?!?

איך אתה לא אוהב את patience של טייק ד'את?? היום שמעתי את זה וכ"כ התרגשתי - אני לא מאמינה שהם חוזרים!! שיר מעולה, אהבתי כל שניה ממנו.. אני אישית לא אוהבת להקשיב לשירים לפני שהם יוצאים (את השיר של טייק ד'את שמעתי בתכנית של כריס מוילס ולא בפיראטיות כלשהי), אז אני אגיב על השירים של רובי (המלך!) אחרי שהאלבום ייצא ואני אשמע אותם.. אבל אני בטוחה שהם טובים!

dor307

New member
אני ממש לא אוהב אותו

זה נשמע כמו משהו שהם היו עושים בשנים האחרונות שלהם...אני יותר ואהב אותם לפני שרובי עזב...PRAY

DesertRose7

New member
איזה מציק זה

יש לי את כל השיריםה אלה.. אבל אין לי רמקולים במחשב! ובטח שאין לי כוח להעביר לאייפוד

DesertRose7

New member
גם של ווסטלייף דלף ../images/Emo3.gif

הדבר היחיד שמעניין אותי באלבום הזה זה הדואט עם דלתה

dor307

New member
היא כבר לא יוצאת עם

בריאן? ודלף הסינגל הראשון מאלבום החדש,לא?

dor307

New member
ועוד חדשים

האלבומים של פידי די וג'ון לג'נד(וגי'בס אבל הוא אפילו פחות מענין מהם). ושיר מהאלוב החדש של מיה(MIA)

dor307

New member
שיר חדש לביונסה

מהסאונדטרק של דרימס גירלס,מאד לא ביונסה טיפוסי....אולי בגלל זהוא בסגנון מחזמר. אמ..נחמד אבל הוא דלף לפני שלושה ימים,למה רק עכשיו שמעתי עליו?? http://rapidshare.de/files/36258137/Beyonce_-_One_Night_Only__Extended_Version_-Lem.mp3.html *שחר מותר להביא קישור זה מאלבום שעוד לא יצא ולא יוצא כסינל*

Upgrade U

New member
זה דלף כבר ממזמן

עוד מהתקופה שרק DV יצא. מזל שזה גם לא יצא כסינגל.

DesertRose7

New member
השיר של רובי ולילי אלן כבר "הודלף"

לא ממש דליפה, זה רק הקלטה מהרדיו אבל זה הכי טוב שיש כרגע. לא שמעתי עדין, אבל אומרים שהוא מעולה

למעלה