רובי ווקס מארחת...

Rוית

New member
רובי ווקס מארחת...

מישהו מכיר את הסידרה הזו מערוץ 8? רובי ווקס היא מראיינת שמראיינת כוכבים, והיא פשוט מצחיקה, כי היא שואלת ואומרת ה-כ-ל, וזה כזה מצחיק! ועכשיו, למה זה קשור, כי אתמול היתה התוכנית ואת מי ראיינו בסוף התוכנית? את ג´וליאנה מרגוליס! זו מן הסתם היתה תוכנית מאוד ישנה כי דיברו איתה על אי.אר, ובהתחלה בלימוזינה הן דיברו על אי.אר ועל הקשר בין הדמויות (מסתבר שהת´אווי פשוט שכבה שם עם כולם
)ובסוף הן שיחקו באולינג תוך כדי הראיון, אין, זה היה גדול.. אם אני לא טועה אותה תוכנית משודרת במשך שבוע שלם משהו כמו 2-3 פעמים בשבוע בסביבות 11 וחצי בלילה, אבל אני ממממממש לא בטוחה, אז תשימו לב, כי זה מומלץ בטירוף!, זה בסוף התוכנית משהו כמו 10 דקות רק.. מישהו אולי ראה אתמול?

~*~gaL

New member
אתם יודעים מה אני עומדת לכתוב,נכון?

שוב פספסתי משהו שקשור באי. אר.! דיי! מה יהיה איתי? בכל מקרה - נשמע גדול
ותודה שהודעת! ראיתי שיש תוכנית כזו מחר (או שזה היה ביום שבת?) אז אני מקווה שזה יהיה שידור חוזר :))

סולסיטה

New member
): לי יש YES

ואין לי ערוץ 8... ): ואני דווקא נורא אוהבת את ג´וליאנה מרגוליס (אגב, בלי קשר- ולא שזה בכלל משנה לי- אבל אתם יודעים שהיא יהודייה מ-2 הכיוונים וההורים שלה התנצרו כשהיא נולדה???). רוויתי, את מוכנה בבקשה לכתוב פה ממש מה היה? (בפירוט) תודה בכל מקרה, סול.

Rוית

New member
אממ בפירוט? בשבילכם הכל! ../images/Emo8.gif

טוב, ממה שאני זוכרת בכל אופן (זה לא הרבה
) אוקי אז הראיון התחיל בתוך לימוזינה, ג´ולינה ישבה בצד (שמאל של המצלמה אם אתם מתעקשים), רובי באמצע, ובצד ימין ישב המפיק שלה שתמיד רואים אותו שם ורובי תמיד יורדת עליו וכו´. בכל מקרה, רובי החזיקה מין דף מלא תמונות של כל המשתתפים באי.אר (זה נראה כמו ספר מחזור כזה, רואים תמונה קטנה והשם של הדמות), הרופאים, אחיות, בעלים, נשים, חברים וכו´. בכל מקרה, רובי שאלה על הזוגות, אז ג´ולינה ענתה שמארק וסוזן זוג (למרות שהם לא ממש זוג), והיא ודאג זוג, ובנתיים לרובי היה לורד שחור, אז היא מסמנת על הצילום הזה עיגולים ותמונות, מקשקשת בקיצר. ואז רובי שאלה מי שכב עם מי, וג´וליאנה ענתה על הדמות שלה ששכבה עם זה וזה וזה וזה, אז רובי אמרה שדי פרוצה הדמות שלה, וג´ולינה די גילתה שרובי צודקת
ו..אממ.. אההה היא שאלה על אם הם מתעללים בבובות שהם כאילו "מרפאים", אז היא אמרה שבטח שבגלל שזה רק בובה הם נותנים לה מכות על הראש, ומרביצים לה חופשי..
וסורי, לא זוכרת איזה עוד שאלות היו..
אחרי זה לרובי היה רעיון להמשיך את הראיון בבאולינג-אבל תוך כדי המשחק כלומר רובי זרקה את הכדור ותוך כדי שאלה את השאלה וג´וליאנה אותו דבר-זורקת ועונה.(זה היה כזה מצחיק!
) ואז ראו כאילו הצלם החליק (כי הוא צילם כאילו על המסלול), ורובי רצה לעזור לו (וגם החליקה), והיא אמרה לג´וליאנה לעשות משהו, והיא אמרה שהיא לא יודעת מה לעשות (היא לא באמת אחות הרי), אז היא כאילו הלכה לקרוא לעזרה ובנתיים רואים שהמצלמה מצלמת מטושטשת יותר (נפגעה מהנפילה כאילו), וככה נגמר.. וואו *אנחה*, זכרתי יותר ממה שחשבתי
בכל מקרה, גל, אם ראית שיש שידור חוזר, אני מניחה שזה זה, אבל מצד שני יכול להיות שמה שאני ראיתי זה השידור החוזר ומחר או היום יהיה שידור אחר, אז כל מה שנותר זה פשוט לראות ולחכות.. אם זה יעזור-בהתחלה היא ראיינה איזה כוכבת מבוגרת (ששיחקה בגוסטווד פארק או איך שלא קוראים לזה), הן הלכו ברחוב בשיא הקור (קריסמס היה אז), וצילמו אותן נכנסות לאיזה דיפרטמנט סטור עם 20 דולר ויוצאות עם איזה בובה.. בכל מקרה, ה10 דקות אחרונות ככה, זה עם ג´וליאנה.. מקווה שעזרתי.

סולסיטה

New member
תודה רוויתי!

לאב יו!!!!!! עשית לי שמח!... אבל משהו אחד לא הבנתי! תגידי, עם מי קרול שכבה חוץ מדאג??? איך היא יצאה שר***ה מכל העניין?!?!

~*~gaL

New member
יו!! נראה לי שזה זה!

כי ראיתי במדריך שידורים שיש מישהי מהסרט שהזכרת הערב! ייפי! אני חייבת למצוא קלטת! יססססססססססס!! איי לאב יו סווו סו מאץ´! אין לך מושג עד כמה! :))
אז למי שיש כבלים, היום, ערוץ 8, 23:00.

~*~gaL

New member
וכמו שכבר אמרתי לך ;)

ראיתי, ואפילו הקלטתי, וזה היה ע-נ-ק! תודה תודה תודהההההההה על זה שהודעת על זה! זה היה כזה נחמד! היא כזאת מקסימה.

למעלה