רובי וויליאמס לשלטון

דרקולה90

New member
רובי וויליאמס לשלטון

היי לכולם אני נגה, אני חדשה בפורום אני בת 17 וחצי ואני חולה על רובי וויליאמס השירים שלו שאני במיוחד אוהבת הם: no regrets let me entertain you trippin radio come undone וכמובן, איך אפשר בלי: rock dj וrudebox למרות שאני חולה עליו אין לי את האפשרות לנסוע לראות את ההופעות שלו אז אני קונה אותן(זה דיי מבאס) אז אני מקווה שאני אשתלב בפורום יאללה ביי

דרקולה90

New member
הופעות של רובי

רציתי לדעת אם יש לך מושג כלשהו לגבי הופעה של רובי בארץ זה לא הוגן שהוא נוסע עד ליפן וכל המקומות ובדרך הוא לא יכול לעצור פה גם, זו דעתי ודרך אגב, באיזה קליפ לדעתך הוא הכי שווה? לדעתי בקליפ של let me entertain you

אממ...

לא ניראה לי שרובי יבוא לכאן.. לפחות לא בסיבוב הופעות הזה.. (זה מה שאני יודעת..) ואגב הוא היה פה קרוב.. באיזה שהיא מדינה ערבית.. אז אני לא ניראה לי שהוא יבוא בסיבוב הופעות הזה אבל אני מאמינה שמתי שהוא הוא יבוא לכאן =] באיזה קליפ רובי הכי שווה.. ממ..אההההה!! איך לא חשבתי על זה ישר!!! - Rock dj.. אלא מה =]] ולא בגלל שהוא מוריד שם את הבגדים עד הסוף.. לפי דעתי מתאים לו גופיה לבנה וג'ינס =]

דרקולה90

New member
סרטונים קורעים מצחוק

אם בא תיכנסי לקישור הזה, זה קורע מצחוק, זה סרטון של רובי כשהוא עושה משהו במטוס הפרטי שלו: http://www.youtube.com/watch?v=1vQAUNtgI0o תהני

וולקאם../images/Emo24.gif

נעים להכיר, אני הילה! לדעתי הוא עשוי להגיע לארץ ביום מן הימים... גם לדעתי זה ממש לא הוגן שהוא לא מגיע לכאן- שיזרוק לנו עצם לפחות..! הקליפ שבו לדעתי הוא הכי חתיך.... החלטה קשה, הוא תמיד חתיך.! הייתי אומרת שFeel יכול להפיל אותי מהרגליים

דרקולה90

New member
רובי לשלטון

אם את רואה האלופה אז רובי וויליאמס הוא סער פדידה הבריטי הוא פשוט מפיל אותי מהרגליים גם כמובן בrock dj רק חבל שצנזרו את איבריו המונצעים :( אני שמחה שאני מתקבלת בשמחה

לא חשוב מה

חייבת להודות שיש דמיון מסויים. למרות שליהודה חסרים האופי והכריזמה של רוב.

shahar615

New member
קצת באיחור- ברוכה הבאה

אני שחר בת 14 מעמק הירדן. השתלבות מהנה

למעלה