רובי והמשפחה

a Warming Sign

New member
רובי והמשפחה../images/Emo6.gif

טוב,אני בטוחה שיש לכם את חוויות משעשעות משלכם שקשורות ב איך המשפחה שלי מקבלת את רובי
מי מאיתנו שמתלהב מכל שיר שלו שמתנגן ברדיו,רואה את הDVD'S בסלון המשפחתי, או פשוט סתם אובססיבי עד כדי כך שכל המשפחה כבר מודעת לעניין
אז יאללה,אני רוצה לשמוע על התמיכה,החלחלה,או הצחוקים שהולכים אצלכם..
אבא מכיר את השירים? אמא חולה על הקעקועים? האח מכחיש שאתם חלק מהמשפחה? שתפו

a Warming Sign

New member
אצלי..../images/Emo3.gif

טוב,אני מניחה שביום שהכרזתי "אבא,אמא,אני טסה להופעה של רובי ולא תוכלו לעשות דבר בעניין" כולם הבינו פחות או יותר את חומרת המצב
עם השנים כולם למדו לקבל ולאהוב את רובי,הכל בעזרת המילים הנכונות כמובן והשליטה המלאה על התכנים
[בכל זאת,יש כמה קליפים שאסור שהם יראו,אתם יודעים]. אז אפשר להגיד שחוץ מצחוקים על חשבוני מדי פעם,כולם בסדר עם האובבסיה
אה,ואמא ממש אבל ממש לא סובלת את הקעקועים. אבל תמיד מראה נחישות לזהות את השירים שלו כשהם בוקעים מן הרדיו[לפעמים היא מתבלבלת עם ג'יימס בלאנט או בונו
, אבל עם קצת אימון הכל יסתדר
]

1Shir

New member
מה שמעניין לדעת זה כמובן

איזה קליפים אסור שהם יראו?

sasha22222

New member
../images/Emo9.gif אצלי...

במשפחה זה די בסדר כי אני מנסה להראות כמה שפחות אובססיביות אבל אמא שלי כבר התחילה לשים לב. נורא מעצבן שכל הזמן שואלים :"מי זה?" על התמונה במסך המחשב, או "מי שר את זה?" על שיר שמתנגן אצלי כבר חצי שנה
לפני כמה זמ גיליתי שאמא שלי מכירה כמה מהשירים, אבל לא נראה לי שהיא ראתה את הקעקועים, אז אני אחסוך את זה ממנה (לטובתי)
למרות שזה כ"כ מאגניב , רק שנראה לי שאני אוכל לעשות רק בעוד 6 שנים, אם יהיה לי אומץ.... עוד מעט אמא שלי תצטרך להתמודד עם הדיוידי, אבל יש לה זמן לעכל עד ה-10 בינואר מוהאהאהא... בקשר לחברים זה כבר יותר עצוב
, רוב הכתה שלי שומעת רוק (לינקין פארק וכאלה) שאני ממש לא אוהבת, וכל השאר שומעים את מה שהרוב שומעים, והם לא אוהבים את רובי
בלשון המעטה. לא מוכנים להשמיע במערכת בכתה. אני לא אוהבת את היחס הזה, כי לא אכפת לשמוע את מה שהם אוהבים. למרות הכל לחזור לנימה אופטימית יותר: כשמדברים על המוסיקה שאני שומעת זה תמיד "אתם יודעים מי"
, אז כולם יודעים. שילכו ל.... (נשאיר את זה לדמיונכם הפרוע)
, אני כבר מזמן לא שמה לב אליהם. אז זהו, נראה לי שמיציתי, וסליחה מראש למי שנרדם באמצע
....מקווה שחלמת חלום טוב
ערב מצויין לכווולם

דרקולה90

New member
אצלי

נמאס להורים שלי מהאובססיה אליו, הם חושבים שאני מקדישה יותר מדי זמן בהערצה... :( אבל לא כ"כ אכפת לי :p הלוואי ויום אחד אני אוכל לנסוע לפגוש אותו או סתם להופעה

Berliner star

New member
אצלי=]

במשפחה שלי יש כל מיני רמות של התיחסות לרובי... אבא שלי אכן מכיר את השירים וכל פעם ששומעים איזה בלדה של רובי, אז או שהוא מתחיל לשרוק ולהרוס לי את השיר או מקשיר ואומר שהוא שר יפה מאוד ולפעמים אומר שהוא מזכיר בקול את אלטון ג'ן (?). אני משתדלת כמה שפחות לדבר עם אבא שלי עליו כי הוא חושב שאני עושה הכללל חוץ מללמוד.. אבל בעיקרון אבא שלי בסדר עם רובי =] (כן, ממש בסדר עם רובי.. מדברים כל יום.. לא ידעתם? =] ) האח התאום שלי כבר מתעצבן מכל דבר שקשור לרובי.. אם זה שירים, קליפים, סרטונים של רובי או אפילו טייק דאת'... אבל בסתר אני שומעת אותו ל]עמים מזמזן איזה שיר שלו =]] חברים זה כבר דבר אחר לגמריי... לא רק שהם לא אוהבים אותו.. הם לא סובלים אותו! (חלקם) חלקם שומעים שירים שלו אבל מתעצבנים שאני כל הזמן מדברת עליו.. (מה לעשות.. הוא חלק ממני..
) בעיקרון כל ]עם שמוזכר רובי.. חושבים מאיה. בקיצרו... רובי מקובל בברכה עד שאני מתחילה לדבר עליו (שוב)

Lilush93

New member
גם לי אמרו שיש ל...

רובי קול של אלטון ג'ון
, בעיקר ב"אנג'לס"... אבל: למשפחה שלי לא מפריעה ההערצה לרובי (חוץ מאח שלי...
) הוא מתעצבן כול פעם שהוא רואה את רובי ב: דסקטופ, את הצלצול בפלא' , הפוסטרים על הדלת, השירים במחשב, הקליפים מההופעות ב-יוטיוב, השירים באם פי... הדיסקים בחדר וכול שאר הדברים, שאני בטוחה שגם לכן יש... -החברים: כולם אצלנו שומעים גם: רוק, או אם טי וי = מוזיקה שכולם מכירים.... והם אפילו לא יודעים מי זה רובי!
החברות שלי אומרות
שהוא סתם מגעיל שמראה ת'טוסיק כול הזמן.... (לא שזה לא נכון...
, הערה: אני לא התייחסתי למילה מגעיל.., רק לטוסיק
) רק צדיק אחד בסדום
שעוד איכשהו מכיר את השירים של רובי... ואנחנו שרים בייחד בהפסקה (רק כשמשעמם
)

a Warming Sign

New member
החברים..אממ

לפעמים צוחקים עליי פה ושם אבל תכלס יש להם קצת הערכה לרובי כזמר אז לא עושים לי חיים קשים. פעם אחת חזרנו בלילה וברדיו היה את רודבוקס,ובשנייה הראשונה שהוא התנגן אני וחברות של הרמנו כזאת צעקה
,חח הן פשוט הקצינו בכוונה את ההתלהבות כדי לצחוק עליי ואני הצטרפתי במלוא המרץ

1Shir

New member
אצלי השאלה הזאת לא רלוונטית ../images/Emo4.gif

אני לא עד כדי כך אוהבת אותו שכולם יודעים על זה... מה שכן, כשהיתה ההופעה שלו בערוץ 24 חברה שלי התקשרה במיוחד להגיד לי (למרות שכבר ידעתי.. בזכות ירדן נראה לי) וזה היה ממש נחמד שאני מוכרת לה בתור אחת שאוהבת אותו

Dana Mi

New member
אני ורובי..

טוב, אז כל הקטע עם רובי צמח מהאהבה שלי לטייק ד'את!! תמיד הכרתי ואהבתי את רובי אבל הטירוף תפס אותי רק בחצי שנה האחרונה.. בתור אחת שידועה באהה שלה ללהקות שאף אחד לא מכיר, הקטע עם רובי היה קצת יותר הקלה.. אבא שלי לא יודע מה ומי אני שומעת.. הוא בכלל חושב שאני מבזבזת יותר מדי כסף על דיסקים (מה שנכון נכון :)) אמא שלי כבר יודעת מי זה.. היא לא תוכל להצביע עליו אם הוא יופיע בטלוויזיה, אבל אם אני אומרת לה את השם והיא יודעת! אפילו כשאמרתי לה שיש הופעה לרובי בדיוק ביום הולדת שלי באוסטרליה היא סננה - "אז למה לא נסעת?" (כן בטח..) האחים שלי שניהם בוגרי ניינטיז.. ולכן אין להם בעיה.. לגדול יותר פחות אכפת.. אבל עם הקטן (שעדיין יותר גדול ממני) יש לי הרבה יותר תחומים משותפים.. יש לו את אסקפולוג'י בטענה (ואני מצטטת) "שזה האלבום הכי טוב שלו אי פעם" (אפילו פעם נסענו איזה שעה וחצי הבייתה עם הדיסק הזה וצרחנו כל שיר.. דרך אגב, היה לנו ויכוח מה יותר טוב - קאם אנדן או סקסד אפ? אני יש אמרתי קאם אנדן, אבל הוא התלבט הרבה ובסוף החליט סקסד אפ).. יצא לנו כבר לדבר על רובי כמה פעמים והוא מ-מ-ש התלהב מההופעה בנבוורת' ובמיוחד מבק פור גוד עם מארקי! אתם צריכים לראות ותו מחקה את רובי כשהוא רוקד בקטע הזה.. כמה צחקתי.. אבל פעם אחת הוא כבר נשבר ממני, אחרי שסיפרתי לו על הסיבוב איחוד של טייק ד'את והוא שאל "מה עם רובי", אז אמרתי לו שהוא לא מצטרף ואז הוא אמר "כבר לא סופר אותם".. כמובן שלא יכולתי לעבור על זה בשתיקה והבאתי לו הרצאה של איזה עשר דקות (ויש לציין שהמקום היה ציבורי) על למה רובי לא יכל להצטרף.. כסיימתי הוא פשוט הסתכל עליי ואמר "דנה, יום אחד תצטרכי לתעל את הידע הזה למשהו יותר טוב".. אבל הוא גם אמר לי "מה????? אם טייק ד'את באים לארץ אני בא איתך!!", מזה הסקתי שגם להופעה של רובי הוא יבוא איתי! בקשר לחברים.. את כל מי שאני אוהבת לא מכירים (כולל טייק ד'את), אבל את רובי כן.. החברות הקרובות שלי לא מתלהבות ממנו במיוחד.. אבל עכשיו הכרתי אנשים חדשים מהפרוייקט בצבא שלא רק מכירים אותו אלא גם אוהבים אותו!! אחת אמרה לי שהוא אחד האנשים הכי מוכשרים אבל בן אדם לא משהו (ולא רציתי להיכנס איתה לויכוח הזה).. אבל אתם חייבים להבין שממש התלהבתי מזה שהן מכירות אותו!! אני באה מחברה שלא ממש שמה עליו.. השיא היה שהן הכירו את סקסד אפ.. תודו שזה לא מהסינגלים המוכרים! הם גם התחילו לתאר לי את הקליפ.. היה מצחיק.. בעיקרון, אם הכרתי אותי יותר משעה אתה כבר יודע: דנה = אס קלאב 7 (שקט!) + טייק ד'את (וכל היוצא ממנה)

1Shir

New member
לגבי הויכוח עם אח שלך אכן ויכוח קשה

ונראה לי שבסופו של דבר אני בדעתו... מעדיפה קצת את סקסד אפ... דווקא אני אוהבת אותו לא רק בגלל המוזיקה אלא גם בגלל הבנאדם שהוא... אס קלאב 7?! באתי לשאול אותך מי האמנים שאת אוהבת שאף אחד לא מכיר, אני עדיין רוצה לדעת?...

Dana Mi

New member
חחחחחחחחחח

טוב, מכירים אותם.. אבל עוד לא יצא לי להכיר מישהו שגם אוהב אותם.. מה לעשות.. הלהקה הראשונה שתאהב תמיד תישאר אצלך מקום ראשון וככה זה איתם.. כיתה ו' עד כיתה ט' היו שנים יפות.. בכל מקרה, לגבי להקות אחרות.. התחלתי לאהוב את כולם בגלל MTV היטס.. אם אתם רואים את הערוץ אתם תכירו אותן.. פשוט אני היחידה (ממני והחברים שלי) שרואה את הערוץ.. דוגמאות? באסטד, מקפליי, סאן אוף דורק, אבל יש עוד מלא שלא הייתי קונה את האלובמים שלהם, אבל אני כן אוהבת אותם.. אולי הגזמתי, אני בטוחה שיש אנשים שמכירים אותם.. אבל האהבות הכי גדולות - אס קלאב וטייק ד'את.. לא יעזור כלום..

Velma Kelly

New member
אז ככה..

- לפני הכל, אתם בכלל לא מבינים מה זה דורש ממני לשבת ולכתוב את זה עכשיו - ממ נתחיל עם חברים - להם די נמאס. ז"א היו כאלו שאפילו אהבו אותו אפילו קצת קצת (את השירים יותר נכון) ולרובם הוצאתי את החשק ממנו.. כל דבר זה רובי פה ורובי שם ותראו את זה ותשמעו את זה וכאלו
חוצמזה שזה נהיה נחמד שכל פעם שחברים אומרים לי שמעו שיר של רובי וחשבנו עלייך
מי ששומע גלגל"צ מסתבר חושב עליי הרבה
אה וגם היו כל מיני מקרים שחברות התקשרו אליי והעירו אותי בצעקה של "מהר תפתחי MTV!" וגם בטיול השנתי פתאום כולם צעקו דפקו לי על הדלת להגיד לי לפתוח MTV אבל אז הם נכנסו וראו שאני כבר שרה ורוקדת את lovelight גם בלי העזרה שלהם
והמשפחה - אממ אבא די בסדר עם רובי, הוא אפילו ישב איתי וראה את ההופעה בלידס, אלברט הול, נבוורת' וקצת מהDVD החדש.. בפעם הראשונה שהוא ראה אותו מופיע הוא אמר שרואים שהוא שר ומופיע מהלב, שהוא ממש מכניס את כל כולו לזה.. אבל אם אני לא טועה הוא גם אמר מתישהו שהוא פחות אוהב לשמוע אותו ברדיו כמו שהוא אוהב לראות אותו מופיע ושזה מדהים איך הוא מהפנט וכובש כל כך הרבה קהל ושרק זה דורש מאמן הרבה והוא מאוד מעריך אותו על כל ההופעות שלו. אמא ראתה רק את אלברט הול ונהנתה מאוד, היא התרגשה מmy way והיא חושבת שהוא חמוד. ולא יותר מזה. אה וכל דבר שהיא רוצה לשחד אותי בו היא מכניסה את רובי "תעשי זריקה - תקבלי דיסק של רובי" הקיצור היא מצאה כבר את הנקודה החלשה
והצד השלישי שזה בת דודה שלי שמטורפת עליו קצת פחות ממני.. אז היא מקבלת הכל

hilonet14

New member
אצלי מבחינת חברים זה שונה...

רובם מקבלים את זה.. ואפילו יש לי חברה אחת שהיא אומרת שהוא חמוד ואם יש קליפ שלו בטלויזה היא מתקשרת אליי לראות XD האחרים אומרים שהוא נחמד... ומעט מאוד אומרים שהו מכוער.. הילדים מהכיתה שלי { אלא שאני לא ממש חברה שלהם} הם אוהבים את השיר ANGELS שלו דרך הפירסומת.. ושרים את זה בלי הפסקה XD זה דיי נחמד... מהמשפחה.. אמא שלי אוהבת אותו.. מאז ההופעה שהייתה בטלויזיה היא אומרת שהוא חמוד, ושי לו שירים יפים... לאבא שלי לא איכפת XD אמרתי להם שיגיע היום שאני יטוס להופעות רק בשבילו.. והם הסכימו לי יאייי לפחות אצלי לא הרבהה יותרדים עליו מבחינת חברים.. אוהבים אותו..

ליקושש1

New member
טוב אז ככה...

אצלי זה כבר טירוף... טוב אז תמיד הייתי שומעת את רובי ברדיו ובטלויזה אני מדברת אל לפני המון המון שנים שהייתי יותר קטנה ולא הייתי הכי מתלהבת בכלל מימנו, והדבר האמיתי קרה לפני שנה ומשהו בלייב 8 שראיתי אותו איך הוא מופיע פשוט התאהבתי בו ומאז השיגעון הכי מטורף שבחיים לא חשבתי שיקרה לי קרה לי.... כבר אמא שלי יודעת שאני מאוהבת בו ומתכננת עליו ומודעת לכול השיגעון הקשה שלי כמה שאני אוהבת אותו,אני ממש מפתחת איתה שיחות ארוכות עליו כמה הוא מדהים חתיך יפה פשוט מושלם... וכבר היא מכול הדיבורים עליו מתחילה בעצמה להתאהב בו, אז אם האמא שלי אין בעיה מודעת חזק לענין, כנ''ל אותו דבר לגבי אבא שלי האח הקטן שיש לי וכול המשפחה אני ממש מתכוונת למשפחה לסבא לסבתא כול הבני דודים דודים ממש כולם... אבל אח שלי הקטן כבר מתעצבן מכול הענין הזה הוא לא יכול לשמוע אותו יותר לא בבית ולא באוטו, לא לראות אותו לא יכול שאני מדברת עליו יותר לא יכול לשמוע שאני מפנטזת על גוי, אבל הכול שטויות מי שואל אותו בכלל. כשתכננתי 8 חודשים לפני ההופעה של רובי לנסוע כולם חשבו שאני מדברת איתם בצחוק ובכלל שאמרתי שקניתי כרטיסים והכול עוד יותר חשבו שהשתגעתי אבל שהתאריך של ההופעה החל להתקרב כולם באמת התרגשו בשבילי שאני הולכת לראות את האדם שאני כול כך אוהבת.. ובת דודה שלי אמרה לי לפני שטסתי שאם אני יכולה כאילו לצלם את ההבעות של הפנים שלי והצרחות שלי שהיו בהופעה.. אבל כמובן שלא יכולתי ונהנתי בטירוף שם בהופעה , זה חיזק לי כול כך את ההאבה כלפיו. לגבי החברות שלי הן כבר לא יכולות לשמוע אותי מדברת אליו, שלא נדבר שבכלל לא אוהבות אותו ואומרות שהוא מכוער אני אפילו בצחוק לא יכולה לחשוב ככה איך שהן חושבות. וזהו גמרתי לחפור אבל לסיכום אי אפשר לתעד בכתב כמה שאני מעריצה גדולה של הבן אדם וכמה אוהבת אותו בטירוף... ואני יודעת יום אחד יש לי הרגשה ממש חזקה אני אפגוש אותו פנים מול פנים ואולי אלוהים יודע יקרה משהו.

למעלה