רובי בkenbworth

escaping

New member
רובי בkenbworth

יותר מ- 350,000 מעריצים ימלאו בסוף השבוע את הפארק נבוורת' בו הולך להופיע הזמר הגדול ביותר של בריטניה באירוע הגדול ביותר שתעשיית המוסיקה של בריטניה אי פעם ראתה. הפארק מפורסם בזכות כל הכוכבים הגדולים שהופיעו בו, ורובי שהולך להופיע שם שלוש לילות ברצף ממשיך את הסבב ומעלה אותו ברמה אחת. לפניו הופיעו שם- פינק פלויד, לד זפלין, הרולינג סטונס וקווין האגדיים. רובי גם הולך לעקוף את השיא של אואזיס שהוא 250,000 מעריצים בלבד. חוץ מהמעריצים הרבים שיבואו להופעות שלו, יצפו בהופעה דרך האינטרנט יותר מ- 700,000 מעריצים מסביב לכל העולם. זה החלום של כל מוסיקאי להופיע כאן, וההופעה של רובי בסוף השבוע הזה תהיה הדבר הכי גדול בהיסטוריה של המוסיקה בבריטניה- אומר האדם שלו שייך הפארק. רובי מאוד מתרגש ומפחד לעשות פאשלות בהופעה, אבל שמח ועדיין לא מאמין שהוא כל כך מפורסם.

leyoga58

New member
ווווווווויייייי כמה אנשים........

שיצליח לו .... הלואי והיתי יכולה ללכת להופעה שלו.. תגידו אתם יודעים כמה עולה הופעה שלו בלונדון????

מרילנצח

New member
הוא פשוט חמוד!!!

אין עליו הוא חמוד!!! להתרגש עדיין לפני הופעות גדולות זה חמוד!!!!!!!!!!

Drorrrrrr

New member
100 פאונד?! מי הדפוק שישלם את זה?

עם כל אהבתי הרבה לרובי- כאילו הלו! זה 700 ומשהו שקל! כאילו אין מצב!

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifמסכימה בהחלט עם מרורי...

תחשבו שהקהל של רובי מורכב בעיקר מנוער... מאיפה להם כסף לשלם סכומים כאלה?!?!? איפה ההתחשבות המפורסמת של רובי במעריצים... הוא לא היחיד שמשלמים סכומים כאלה כדי לראות אותו בהופעה וחבל...

yaelm4

New member
אהה לא מדויק...

לא מצאתי בטיקט מאסטר אבל ב-pollstar.com יש כרטיסים ב-35 פאונד, שזה יותר שפוי... קצת פחות מ-250 שקל או משהו. וול, לא מעט, אבל לא 100 פאונד...

yaelm4

New member
בחישוב מהיר..

..זה יותר מ-12 מיליון פאונד הכנסות... יוו... שיזמין אותי לשוקו..

Drorrrrrr

New member
להזכירכם.... עוד חמש דקות מתחיל

TOTP.... רובי היום מופיע שם..... ערוץ BBC PRIME למנויי יס ערוץ 16
בהצלחה!

Drorrrrrr

New member
עכשףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

אני מגמרתתתתת עכשףףףףףףףףףףף

Kettercat

New member
חחחח אהבתי! ../images/Emo6.gif

שיר יפה (פעם ראשונה ששמעתי אותו
כן, כן...) ואהבתי איך שהוא תקע את Millennium משום מקום. *מחכה ל-Stereophonics*

Kettercat

New member
*לוקחת נשימה עמוקה*

הייתי חייבת להוסיף משהו על ה-Stereophonics: GOD BLESS KELLY JONES.

escaping

New member
שידור חוזר, ו-MSN

להזכירכם, תיכף מתחילה ההופעה החיה של רובי ב-MSN (טוב, לא בדיוק ממש עוד מעט, אבל קרוב...). שידור חוזר של טופ אוף דה פופס יש מחר בבוקר בשעה עשר וחצי(לאלה שמתעוררים מוקדם) (:) . תיהנו!

jenngirl

New member
רגע אני רוצה לראות ת'הופעה!אבל לפני

אני צריכה עזרה! איך דרך ה- msn אפשר לראות את ההופעה???

escaping

New member
אז ככה...

תיכנסי ל- www.msn.co.il ושם בשער תראי תמונה של רובי. תלחצי עליה, ושם כבר יש לך הוראות.:) תיהני!

למעלה