רובי בטלוויזיה!

escaping

New member
רובי בטלוויזיה!

מחר (שבת) רובי יופיע בטופ אוף זה פופס עם קטעים שמעולם לא ראו בשום מקום אחר, ביניהם- רובי מתרגש לפני שהוא עולה להופעה, רובי בהופעה, רובי מאחורי הקלעים.. בקיצור פרק שלם של טופ אוף זה פופס עם רובי. הוא גם יופיע שם עם מה שנחשד להיות הסינגל הבא- sexed up. אסור להפסיד! מופיע ב-שש בערב בשבת ובשידור חוזר (למי שלא יראה את רובי דרך הMSN ) באחת עשרה חמישים בלילה. אסור להפסיד! :)

מרילנצח

New member
וואו קוללללללל

sexed up איזה ענקי שהוא מוציא אותו בתור סינגל אני כל כך אוהבת את השיר הזה..

Queen From Mars

New member
ולמי שיש yes....

זאת נטע אגב, פשוט אצל חברה
רובי ב yes+ בהופעה חיה ומאחורי הקלעים ולא הבנתי בדיוק מה....ביום שבת ב11 (מה שעולה על הmsn אבל יש שידור חוזר ב3 ויש קלטות וידיאו
)

Kettercat

New member
זה בטוח? ../images/Emo10.gif

לא שאני נוטרת טינה לרובי או משהו, אבל קיוויתי לראות את Stereophonics השבוע

escaping

New member
אכן...ובקשר ליס+ - משהו חשוב.

בהדגש:) -לא מדובר באותה הופעה שתשודר ב-MSN, אלא בהופעה שכבר שודרה בערוץ- starworld לפני חודשיים ושאפשר להשיג אותה ב- DVD ובקלטת וידאו מהאתר הרשמי. בכל אופן מדובר ב- the robbie williams show . כלומר, ההופעה הראשונה שלו ברגע שהוא חזר מהחופשה הגדולה בארצות הברית. בהופעה יש בעיקר שירים מ- escapology , וכמובן את אנג'לס, סטרונג וכמה שירים מאלבום הסווניג. בקשר לשעה, אני כבר לא זוכרת מה אמרת, אבל היא אחת עשרה וחמישה בשבת. באסה שאין לי יס.. תודה על ההמלצה!:)

Queen From Mars

New member
ייאיי../images/Emo70.gif

איזה כיף, כי פשוט אין לי סטאר וורלד ועכשיו אני אראה את זה ^-^

Drorrrrrr

New member
|אייקון של דרור מסמן לעצמו שזה

יודיע לו כשזה יתחיל
|

Kettercat

New member
בדקתי אבל באתר של BBC Prime...

...ורשום שיש רק את Sexed Up מרובי ויש גם את הסטריאופוניקס. אז חבר'ה, תקוו בשבילי

לימבו

New member
להלן רשימת השידור של ה- TOTP

מחר... רובי מופיע ברשימה! לפי ה- Line Up הוא הולך לשיר את Something Beautful

Drorrrrrr

New member
מכירה את Handbags & Gladrags ../images/Emo35.gif

אני לא חושב שזה שלהם במקור אבל יש להם ביצוע של זה מ ה מ ם בהופעה בדאבלין, תורידי ותיווכחי לדעת
.

Kettercat

New member
בטח שאני מכירה! ../images/Emo9.gif

זה אחד השירים הכי טובים שלהם... מביא לי צמרמורת כל פעם. זה במקור של רוד סטיורט, אבל למי איכפת?
הביצוע שלהם הרבה יותר טוב (לא שמעתי את המקור אבל אני משוחדת
) אני אחפש את ההופעה של זה עכשיו, למרות שהגירסא המוקלטת פשוט מושלמת. So what becomes of you my love? When they find and strip you off The handbags and the gladrags That your poor old grandad had to sweat To buy you... *רצה לשמוע את השיר*

למעלה