רובין VS מיקה

dor307

New member
רובין VS מיקה

חוץ מששניהם הצליחו שנה שעברה,ושהסינגל הראשון של שניהם נכשל בבריטניה (בסיבוב הנוכחי של רובין) והשני היה מקום 1,לא מצאתי עוד במשותף בינהם,אבל זה לא מונע משניהם לעמוד אחד מול השניה בקרב. Konichiwa Bitches VS Relax, Take It Easy With Every Heartbeat VS Grace Kelly Handle Me VS Love Today Be Mine! VS Happy Ending Who's That Girl VS Big Girl (You Are Beautiful) Crash and Burn Girl VS Lollipop *הסינגלים מסודירם עפ"י סדר ההוצאה שלהם בבריטניה *CABG היה היסנגל האחרון של רובין בשוודיה ונלקח כדי להשוות את מספר השירים. *השירים מהגילגול הקודם של רובין לא משתתפים כי...ככה

ofirshai

New member
לא אוהב את שניהם

כאילו WEH של רובין חמוד, ןLT של מיקה היה נחמד לפני שעבר טחינה מאסיבית. ניסיתי לשמוע שירים של רובין קצת ביוטיוב מהאלבום האחרון, ולא הכי אהבתי, ולגבי מיקה השירים שלו פשוט מאוסים שאני כבר לא מסוגל לשמוע...

איכס אני שונאת את רובין

גם את המוזיקה שלה ואת איך שהיא ניראת..(בת כמה היא?) השיר היחידי שאהבתי של מיקה זה Grace Kelly

dor307

New member
בשנות ה30

ניראה לי שבגלל שבשנות ה90 (הגלגול הראשון שלה) היא היתה נסיכת פופ שנוהלה ע"י חברת התקליטים שלה,היא מגיעה עכשיו במראה שהוא לא מלוקק,למרות שיש משהו מאד מלוקק בלא להיות מלוקקת הזה שלה (מאד לילי אלן)

dor307

New member
GIMME A REASON

Konichiwa Bitches VS Relax, Take It Easy אני ממש אוהב את שני השירים,אבל אני ממשיך לאוהב את רילקס למרות שאני שומע אותו כבר שנתיים וממשיך לאוהב אותו למרות החרישה,שקיוצ'ה לא עבר אף פעם With Every Heartbeat VS Grace Kelly שוב קשה,אבל גרייס קלי זה קלאסיקת פופ כבר Handle Me VS Love Today וזה נהיה כבר קל,אני לא מת על הנדל מי בעיקר כי היא מפחידה אותי בקליפ,אבל הוא עדיף בכמה וכמה רמות על לאב המעצבן הזה Be Mine! VS Happy Ending BE MINE
ועוד בגסאת הבלאדה.. Who's That Girl VS Big Girl (You Are Beautiful) אין דבר יותר מעצבן מהומו שאומר לשמנות שהן יפות,כם פה רובין לוקחת Crash and Burn Girl VS Lollipop מאז שגיליתי את המילים האמתיות של לוליפופ אני לא אוהב אותו,ועוד נגד השיר שאני הכי אוהב של רובין,שוב ניצחון של רובין סיכום: מיקה פתח בנוקאוט אבל אז רובין עשתה קאמבק וניצחה 3:2

למעלה