רובוטית יקרה שלי !!

שרון-ב-

New member
רובוטית יקרה שלי !!

מכל מצבי הצבירה שלך - (ואמנם בטבע ישנם שלושה מצבי צבירה, אבל אצלך הפסקתי כבר לספור תמיד ידעתי שאת תופעת טבע אחרת שאף מעבדה כימית לא תצליח לפענח) - ומכולם אני הכי אוהבת את הרובוט... איך שבלחיצה קלה על כרית הדמעות,את יוצרת מפל גדול של מים מתוקים שמרטיב את כולך, גופך רועד... וכל מי שעומד מולך, בדרך פלא הופך נחמד וחביב.... איך שאת מסובבת את הידית הגדולה, ובשניה אחת עושה פונה אחורה והולכת תוך שאת שוכחת מה השארת שם מאחור.. לפעמים את מרימה ומנופפת את זרועותייך לכל הכיוונים, צורחת בקולי קולות, כן, אני יודעת, מישהו לחץ לך על הכפתור שמנתק לך את חוט השלווה, ואז את מווסתת את עצמך שוב ונרגעת. אבל הכי חשוב לי שתזהרי עם כפתור קטן אחד... זה שנמצא מאחורי האוזן.. קצת קשה למצוא אותו, הוא מאד קטן, אבל אם את לוחצת עליו היטב, את מצליחה למחוק את הזכרון, כן, כן, למחוק את הזכרון, אבל חשוב מאד להזהר עם זה, אסור ולא מומלץ להשתמש בו לעיתים קרובות, לא רק בגלל שהוא מתבלה מהר ואז עלול לעיתים לפעול גם מבלי שתלחצי עליו, אלא גם בשל כך שבצמוד אליו , ישנו כפתור ההדחקה ואם לא תבחיני בינהם את עלולה להזיק לעצמך.... רק חבל יקירתי, שלעיתים.... כפתור הסוויץ`, זה שמעביר אותך לפאזה אחרת...תקוע.... וכשאת מנסה לסובב אותו במהירות ובכח....הוא קצת חורק... וזה כואב לך... אוהבת אותך שרון :)

שר-קן

New member
בתור איש מקצוע

לא הייתי סומך על הכפתורים הנסתרים את אלה אף פעם לא בודקים כמו שצריך ולכי תדעי איזה השפעה יש להם לטווח ארוך ואם שה חורק ונתקע תתיזי קצת אחר כך זה יזוז ועוד איך

מראה מרושעת שליי!

דווקא הכפתור הזה הייחודי הוא היה הנשק הסודי שלי בכח מחשבה בלבד אותו הפעלתי נעשה בו שימוש רב עד שהפך אוטומטי.. אף אחד לא הכיר את הנשק שלי אף אחד לא הצליח לקרוא אותי עד שהגיעה המראה שלי לקחה את הכפתור שמאחורי אוזני ושמה אותו מול פרצופי.... ואני-נשארתי נטולת הגנות ואני צריכה להתמודד עם מציאות נטולת הדחקות ואני מסתכלת סביבי בבהלה אך מודה לחברה על היותה בסביבה _מיעלה בלי יכולת התאפקות קלה.....)

שרון-ב-

New member
זה היה הכפתור....

``כפתור ההתאפקות`` אותו החלטנו בשלב מסויים להוציא מכלל שימוש במערכת בברכת ``מה שטוב לנו`` שרון אשר צחצחה וצחצחה למען בבואה שמחה

softy

New member
אין ולא היה כפתור

היו הרבה מאוד כפתורים לא מסומנים, והייתה ידית אחד של טייס אוטומטי. הידית הזו הורדה למצב ידני, באמצע טיסה בגובה רב, מכאן ואילך נתבקשו כישורים, כישורי ניווט, כישורי יציבה, כישורי המראה וכישורי נחיתה. וברגע המעבר לטייס ידני, כבר לא ניתן היה לחזור לטייס אוטומטי, לחיצה על כל הכפתורים הלא מסומנים רק הרעה את המצב, ההתרסקות הפכה להיות רק שאלה של זמן. עד שיגמר הדלק, או עד שיגמר המרחב האוירי? המרחב האוירי, הוא הראשון שנגמר! סופטי.

שרון-ב-

New member
יש המון כפתורים....

שרובם מנוונים מעלים אבק הם ועובש קל כשהמנוע בטח מקולקל עזבי אותם אל תתעסקי יבוא היום, רק חכי אין ספק שהוא יגיע את כל המערכות שלך ירגיע ללא חוברת הפעלה ידע לקרוא בך כל מילה ומו נגן פסנתר ותיק את כל חושייך הוא ידליק

למעלה