רואי עם א´

Vn Rule

New member
רואי עם א´

אני מקווה שזה לא מאוחר מידיי אבל.... גיוס קל ונעים!!!!!!!!!!! תחסר לנו מאוד..... לי לפחות... ואני אתגעגע... תשמור על קשר כמה שתוכל ובזאת אתה מפסיק להגן על הגלקסיה, ומתחיל להגן על ארצינו אז תהנה בצבא כמה שתוכל אוהבת אותך מאוד מאוד מאוד!!! rule

G-Ruff

New member
וואי אני רציתי להיות הראשון...

לאח שלי רואי, בי סייד, מגן הגלקסיה, באז שנות אור, בולי ים (או כל שם אחר שאתה מוכר בו
) שיהיה לך גיוס קל נעים חלק ואוורירי, תגן בכבוד על ארצינו( ואל תשכח להתבדח בין שמירה ליריה). אחי אתה אחד האנשים הכי מוערכים עלי, השתפרת במוזיקה שלך המון(אתם עוד תשמעו רבות וטובות!) ואני גאה להכיר אותך! מחכה לראות במדים יא גרגמל!
נ.ב. פאק דה סחם!

G MaN aka Satla

New member
../images/Emo6.gifרואי אחי!!!

אחד הראשונים מפה שהכרתי בחישגוזים בבארבי... אז אחי שיהיה לך גיוס קל ונעים , אתה אחלה של בן אדם וראפר תותח ביותר (עדיין הבית הקטן ששלחת לי עושה צמרמורות :) ונסיים בציטוט קל.. "תגיד אחי יש לך משו של חלוצי החללל?" :) הבלהלבהלבל

Super - Girl

New member
אני יודעת שכבר מאוחר מדיי...

אבל לא הספקתי להגיד לו את מה שרציתי...
רואי הוא האיש הראשון מהפורום הזה שהתחלתי לדבר איתו לפני יותר משנה והוא עדיין אחד האנשים שהכי כיף לדבר איתם. אני אתגעגע אליך מאוד מאוד!!! אז רואי מותק שיהיה לך גיוס קל , תשמור על עצמך ותחזור מהר כי אין לי למי להציק
Love You

Agent G

New member
רואי נשמה......

שיהיה לך גיוס קל ונעים תהנה לירות בערבים ולזרוק פריסטיילים עם ג´ורג´ במדבר
ותקפיד להשמיד כל שאהיד(אפילו אילתרתי לך פריסטייל על המקום
) עומרי

David Ochayon

New member
גיוס קל ונעים לרועי!!

שבטח כבר אי שם במחנה טירונות בדרום.... אחי אתה בסרט אם אתה חושב שתשתחרר עוד השבוע....

למעלה