רואים פורנו ?

Zion moshe

New member
רואים פורנו ?

האם סרט פורנו תורם לחיי מין סוערים או לחוסר חשק מיני מיצד האישה ? לראות לבד או במשותף ?

חופ שיה

New member
רואה פורנו

זה לא מה שתורם לחיי מין סוערים עבורי, יש עוד מיליון דברים אחרים שעושים לי את זה יותר, העיקרי מבינהם זה להסתכל על הפרטנר שלי עושה איתי סקס.:) רואה לבד כשמאוננת או כשמורידה אי מיילים. בעד לראות פורנו עם בן זוג, זה יוצר שיחה טיבעית על סקס ועל דברים שאוהבים ושונאים, ועל הדרך- מעלה את החרמנות עוד כמה רמות (למי שזה עושה לו את זה כמובן). יש המלצות ?

Darkslide

New member
אני חושב ש...

לבנים זה משפר ולבנות לא. בנות האם אני צודק?

א פרח

New member
לא אתה לא צודק

זה עניין של טעם אישי, אני מאוד בעד לצפות עם בן זוג זה מעורר ומגרה.

Darkslide

New member
אני חושב ש...

לבנים זה משפר ולבנות לא. בנות האם אני צודק?

לפעמים סרט

בחושך , יד ביד , או מול הטלויזיה , במיוחד אם הוא משעמם , אצלי עושה פלאות ....

רחל666

New member
פורנו

אם יש לך פרטנרית טובה אז יחד איתה ואים לא אז תראה ותלך אליה מוכן. ביחד זה יותר כיף

2sTyLeBiTcH2

New member
אני חושבת ש..

לראות סרטים כחולים ביחד זה יכול רק להוסיף.. אבל שוב כמו שנכנתב פה הנ"ל זה קשור בטעם אישי לדעתי זה יכול לפתח השתחררות מינית יותר ואולי אפשרי גם ללמוד כל מני אפקטים או תנוחות שמגרות אפשר גם לעשות את אותם תנוחות/מעשים/משחקים שבסרט..
זה מעשיר את הסקס.. אבל הכל בגדר של
:) שיהיה בכיף..

לדעתי זה מפגר

לצפות בפורנו ביחד, לבד כשאין בנזוג/יזיז אז רואים, בעיניי סרטי פורנו זה למיואשים שלא קיבלו מלא זמן והם חרמנים בטירוף. ובכלאופן לצפות ביחד בפורנו ממש לא נראה לי מחרמן

מיכל9000

New member
פורנו

למה לא לראות פורנו אם זה מדליק אותך תראה אם מדליק אותך לראות איתה תראה איתה אם מדליק אותך לצלם את שניכם ולראות בכלל מצוין יאלה בלאגן

למעלה