רואים משהו?

tara1704

New member
נראה שקצת מיהרתי להסיק מסקנות...

אחרי כמה דקות נוספות הופיע פס די ברור...

בעוד שעה-שעתיים יהיו תוצאות בטא שעשיתי בבוקר......

פיץ25

New member
אני דווקא רואה משהו

וגם לי היה פס קצת דמיוני ואס עשיתי שוב ולא היה כלום הכפ קשור לריכוז הפיפי! וגם אני עשיתי בטא יום לפני הזמן וזה בסדר! מחזיקה לך אצבעות שזה זה!

tara1704

New member
תודה, פיץ!

ברור שאני מבינה למה לא אוהבות בדיקות ביתיות, אבל בעיניי זאת דרך מצויינת להעביר את הזמן

ובנימה יותר אישית, אני עכשיו באמת במקום אחר לגמרי ממה שהייתי בשנה וחצי האחרונות ועד לפני חודש בערך, בכלל בחיים ובהקשר שלשמו התכנסנו כאן בפרט
אני פשוט באמת שלמה עם זה שיכול להיות שזה לא יצליח בדרך הזאת, וזה בסדר גמור. יש אלטרנטיבות שנפתחו בפניי (ואולי אפילו יותר מתאימות *לי* מאשר הדרך הזאת...
)

טוב, השתפכתי קצת...

בכל מקרה, שוב תודה לך, פיץ, על התגובה והאיחולים!

tara1704

New member
קטן מ7...

באסה. לא נורא

תודה למי שהגיבה ואיחלה ובהצלחה לכולן!

לילי 1979

New member
אוףףף מצטערת לשמוע

להבנתי זה אמור לתת אינדיקציה של קטן מ 5.
עשית בטא לפני הזמן?
יש סיכוי שזה יצליח להעלות?

מבאס ממש....

חיבוק

tara1704

New member
תודה!

לא, אין מצב שיישתנה. ה"פחות מ7" זה הסטנדרט של המעבדה שלי לשלילי...

תודה על הניחום

היא321

New member
בבית חולים כרמל לא עושים החזרה כפולה... וגם הנצה בקושי רב

היי, אחרי 2 שאיבות ו 4 החזרות כושלות,
בדקתי היסטרוסקופיה-תקים
בדקתי נוגדנים לבלוטת התריס-תקין
בדקתי קרישיות-התוצאות רק בעוד כמה שבועות
היום הגעתי לרופאה לקבל פרוטוקול חדש. נתנה לי פיורגון+אורגלוטרן+אוטרוגסטן. יש לי תגובה טובה לזה אז בעצם לא שינינו כלום, רק הורדנו מינון כי בפעם הקודמת הגעתי ל27 ביציות.
הציעה לי פיפל, אותו עושיפ ביום ה 21 למחזור שלפני הטיפול . הבעיה שאני כבר ביום 23 ולסבב הקרוב זה מאוחר מדי. קצת התלבטתי אם לדחות את הסבב בשביל פיפל, אבל בסוף החלטתי ללכת על הסבב כי לא רואה את עצמי ממתינה עוד חודש...
הרופאה הציעה לגדל לבלסטוציסטים ואמרה שבשביל זה צריך לפחות 5 עוברים טובים. כששאלתי אותה לגבי אפשרות של החזרה כפולה היא אמרה לי שלא עושים את זה אצלהם. שאלתי אותה גם לגבי הנצה, אמרה שזה לא נהוג אצלהם ובשביל זה צריך לברר או לתאם במעבדה ואולי יאשרו (לא כל כך הבנתי מה בדיוק הבעיה עם זה)
ואני תוהה , איך זה שלא עושים אצלהם החזרה כפולה? מישהי נתקלה ביחידה זו או יחידה אחרת בה לא עושים את זה?
למישהי יש רעיון למה הם לא תומכים בהנצה?
&nbsp

tara1704

New member
חחח כן, זה*ממש* מעאפן

התפיסה שלי היתה שבבדיקות ביתיות יש תמיד "סכנה" של false negative, הייתי בטוחה שאין מצב ל-false positive...

היא321

New member
יש גם יש

היה לי והייתי בטוחה שזהו זה, הצלחתי.
ואז בטא קטן מ 2. הייתי בהלם איך זה ייתכן.
ואז קראתי באינטרנט שלא כל פס זה פס.
יאללה אולי בפעם הבאה!

אמרו לך לחזור לבדוק שוב ביום רביעי?

שזה המועד המקורי לבדיקה שלך? (אם אני לא מתבלבלת...)

למעלה