רואה שחור-לבן

gilwygas

New member
רואה שחור-לבן

חיברתי את המחשב לטלויזיה דרך S-VIDEO (שמחובר לטלויזיה דרך סקארט) ויש תמונה אבל בשחור לבן. גם הטלויזיה וגם המחשב משדרים PAL למרות שניסיתי לשנות במחשב אבל ללא הועיל. הכרטיס הגראפי שלי הוא של RADEON. למישהו פיתרון (מעבר ללצפות בסרטים של צ'רלי צ'פלין או השמן והרזה בלבד)? דרך אגב יש לי DRIVER עדכני של הכרטיס הגראפי

Ncoder

New member
אתה בטוח שהגדרת הכל כמו שצריך?...

אני לא מכיר את הכרטיס שלך, אם אתה יכול לספק תמונות מסך של ההגדרות שהגדרת אז אולי זה יעזור לנו לעזור לך .

gilwygas

New member
תודה

אבל ה WINDOWS שלי כולל כל התפריטים זה בשבדית (אני לא גר בארץ)

Ven0m

New member
שאול, תביא שיר

עזוב אותך, בחייך נו תביא, תביא שיר.. משעמם פה פיתה ! יאללה זרוק נושא תעשה לי שיר על ... שבדיות !!!

Ncoder

New member
גם הגדרות של הכרטיס הם בשוודית? ...

יש לשכן שלי ווינדוס בעברית מלאה וההגדרות של הכרטיס מסך שלו (או כל כרטיס אחר) הם באנגלית .

gilwygas

New member
לצערי כן

אבל אני מאמין שההגדרות נכונות. הבנתי שאני צריך לנסות משהו עם הטלויזיה

Ncoder

New member
אם אתה משדר ב-PAL ...

והטלויזיה שלך מוגדרת על PAL אז הדבר היחיד שעולה לי בראש זה איכות הכבל שבו אתה משתמש, אני מבין שאין לך כניסת Svideo בטלוויזיה אבל אולי יש לך כניסת RCA צהובה ככה שתוכל לחבר באופן ישיר מהכרטיס לטלוויזיה באותו חיבור (אני מניח שיש לך בכרטיס גם יציאת RCA) ולבדוק אם גם בחיבור הזה אתה רואה שחור לבן.

Reborn1

New member
האם זה מופיע דומה לכך

צריל לבדוק תאימות בין הטלויזיה לבין הגדרות המחשב כמו כן אולי תנסה לשם בדיקה כבל rca בכל זאת בהצלחה

gilwygas

New member
מופיע בדיוק כך

שכחתי פרט חשוב - בדקתי את המחשב אצל חבר לפני כמה ימים והתמונה הייתה מצויינת עם צבע, מה שאומר שזה משהו עם הטלויזיה ננסה מה שהצעת

למעלה