רואה רחוק-רואה שקוף....

רואה רחוק-רואה שקוף....

אני חושבת שאתה האדם עם הכי הרבה שמות שהכרתי... (רואה רחוק-רואה שקוף,באתי פתאום,ועתה בחרת להקרא ההאדס..סחתיין). המוות... איך אפשר ללמוד על נושא זה כשגם גדולים רבים מאיתנו לא יודעים? איך אפשר לדעת עליו? הרי הכל זה רק השערות..כל אחד וההשערה שלו.. כל דת והניתוח שלה..ומי בעצם צודק? אנחנו יהודים אז דתינו נראית הכי צודקת..אבל כך חושבים הנוצרים לגביי דתם,האיסלמים שמחרפים נפשם על קדושת דתם.ועוד כהנה וכהנה דתות. למוות יש אינספור ציורים ושמות ואפילו דמויות ותחושות כתבו עליו.. אתה כותב לי שתשמח לענות לי על כל שאלה שתעלה לי בנושא זה ואני מעריכה מאוד את זה...אבל מה בעצם תאמר לי? מלבד את השקפת עולמך...שהיא מעניינת בפני עצמה,אוהבת לשמוע על השקפות עולם של אנשים... הרי לא תוכל להבטיח לי שזה מה שהמוות טומן בחובו...לא תוכל להבטיח ולדעת בבטחה שאכן דברייך נכונים,לא חווית את המוות.. ומאחלת לך שתחווה אותו בעוד המון שנים.. אני חושבת שאומנם המוות מעסיק אותנו..אותי פחות כי הוא נמצא אצלי חבוי בפנים..הרבה מתוך הפחד מהלא נודע שבו.. ועדיף שכך! כי אני לא נותנת לזה להעסיק אותי ביום יום וחווה את החיים במקום להתעסק במוות..שבלאו הכי יגיע מתישהו מבלי שארצה או אבקש... אז אני מעדיפה כעת לחייך,לחוות ולחיות. אין ספק שעניינת אותי..וסיקרנת אותי, ואשמח לשמוע את תגובתך, שלך, אלת האהבה.

אלה

אלות לא מתות . היתחברתי אלייך בתחושת המוות . אצלי זה גם כך . מגיל 4 יש לי פחד מהמוות . מהלא נודע שבו . מהפחד שיום יגיע , לא משנה מתי . אבל הוא יגיע , וכל זה יגמר . רוצה לחיות לנצח . מאז אותה טראומת ילדות קשה , אני בורח מהמוות . כל הזמן פוחד ... יש לי שיר עכשיו , אני שומע שיר שגרם לי אתמול בבוקר ליבכות . והשיר מיתקשר לנושא . אולי אפרסם אותו עכשיו .. ...

למעלה