רואה עיזים

zooom360

New member
../images/Emo15.gif

תקפת אותי בשירשור שרעות הציעה לפתוח חשבון בנק משותף, והבעתי דיעה נגד (לא נגד כל התוכנית.) אבל עזבי את זה נתחיל מחדש, אוקיי? לא עבר חודש מההזדווגות, מה שקרה (לצערי, ולצערי הרב מאוד מאוד, אבל אין מה לעשות עכשיו) היו 2 פאשלות ושתיהן שלא הייתי בבית, פעם הבאה אני לא אסמוך על אח שלי ואמא שלי כי כנראה אי אפשר בנושא הזה. והיא הזדווגה פעמיים, מההזדווגות השנייה עברו בערך שבועיים אולי פחות, אני לא ממש זוכרת, אבל הדימום נפסק בערך יומיים לאחר מכן, ממה שהבנתי סופרים ימי הריון מההזדווגות הראשונה (לא שזה משנה למצב) אבל היא לא השמינה (זה אומר משהו? אני לא יודעת...) לא משנה, מה שלמדתי, שחייבים לעקר לפני ייחום ראשון כי אם זה לא תלוי רק בך עלולה להיות פאשלה... קבעתי לה תור לשבוע הבא, בעזרת ה' הניתוח יעבור בשלום.....

toomuchdogs

New member
בהצלחה, ואין לי מושג על איזה שרשור את מדברת..

סחתיין על הזיכרון, אני אינני נוטרת טינה כ"כ הרבה זמן לאנשים וירטואלים....אולי לאנשים שאני כבר מכירה כן...

zooom360

New member
אני לא נוטרת טינה

פשוט הייתי בהלם, כי כשאת בפורום את חושבת על גולשים אם הם נחמדים או לא, והייתי בהלם כי את היית אצלי בצד של הנחמדים וממש לא הבנתי מאיפה זה בא. אבל חפיף

הי בנות

כולה נעלמתי לכמה שיות, וזה מה שאני צריך למצוא כשאני חוזר? אני שמח שיישרתם את ההדורים, מלכתחילה נראה היה שהיתה בינכם איזה אי הבנה קטנה. מקוה שהניתוח יעבור חלק, ויבוא לציון גואל.

zooom360

New member
../images/Emo9.gif

בעזרת ה', היא תצא בריאה וחזקה התבשרתי שבצב"ח י-ם ההרדמה גם בגז, כך שאני חוששת פחות.

למעלה