רואה עיזים

zooom360

New member
רואה עיזים

לפי מה שכתבת בשירשור שפתחתי, (הוא כבר לא קופץ) אתה אומר שבארצות הברית לא מעקרים כלבות בהריון? משום שהריון של כלבה הוא חודשיים, ואמרת שהם מעקרים רק כעבור שלושה חודשים מסיום הייחום.

toomuchdogs

New member
את חיה בארה"ב?

אם הכלבה שלך הזדווגה למה את לא טסה איתה לעיקור? אם אינני טועה כלבתך איננה גיזעית, אז למה צריך עוד גורים בעולם הזה? איפה את במבצע העיקור/סירוס?

למה את יורדת עליה?

היא אמרה שהיא אינה רוצה לעקר? היא כן רוצה לער והיא אף תעקר,שאלה שאלה כלשהי ותו לא. אגב אם כבר ניק נכון אין דבר כזה TOOMUCHDOGS אלא TOMANYDOGS

toomuchdogs

New member
לדעתי זה טומאצ'.....ואני לא מדברת

על הגיה נכונה אלא על תחושותיי אגב, שחוסר עיקור וסירוס מוסיפים...

zooom360

New member
אווו מותחת את הגבול?

למה מי את בכלל?! את אל תגידי לי מה לעשות עם הכלבות שלי ואל תתערבי כשאת לא יודעת אל מה את מדברת, ואיך שאת מדברת את באמת לא מבינה.

zooom360

New member
האמת שלך מגיע ראשונה

אבל אני ממש לא מתכוונת להתווכח ואפילו לא מתחשק לי להתווכח עם מישהי שתוקפת ללא סיבה, ואני לא מתכוונת רק להודעות שלך פה. חבל על הפורום.

toomuchdogs

New member
אין לי מושג לאן את חותרת

אני מגיבה לך פה...על הלבטים שלך מתי לעקר את כלבתך שהזדווגה כבר... מה מגיע לי ראשונה? ועל מה את מדברת בשאר ההדעות שלי ועל איזה פורום חבל זה כבר עניינך .... אני מגיבה להודעה באשר היא, ללא רגשות טינה וללא עירוב של דברים אחרים "כל מקרה לגופו" ויש דברים שאני דווקא כן יודעת, תתפלאי לשמוע... הכי חשוב בעצם, לקחת את הכלבה לבדוק למה עכוזה אדמומי ומגרד?

zooom360

New member
על מה את מדברת?

היה לה גירוי ולא בעכוז, ולאחר מקלחת הוא נעלם.

toomuchdogs

New member
מותחת את הגבול - הכוונה היא לגבול הזמן...

אני מבינה שאת נעולה על כך שאת מותקפת בד"כ אבל לא לזה חתרתי - יש לך פרק זמן מאוד מוגבל ללכת לעקר את כלבתך ולכך התכוונתי...כדאי באמת שתרגיעי עצמך לפני שתגיעי למצבים שלא תוכלי לצאת מהם לנוכח הרגשות שהבעת כאן

zooom360

New member
טוב כנראה שאת יודעת יותר טוב

מהוטרינר שפה, שהוא אמר לי מתי מותר לעקר אותה.

toomuchdogs

New member
ו....? קבעת תור לעיקור?

אני שמחה שירדת מהניסיון לפגוע בי אישית ואת מתייחסת למקרה שהעלית בפורום זה (כידוע עצם זה שהעלית נושא לפורום - פרשת אותו לתגובותיהם של המשתתפים בו....וכל אחד רשאי להביע דעתו - תהיה אשר תהיה - בהתייחסו לנושא, מה שכן, רצוי להימנע מפגיעה באדם שמגיב לעניין בעתיד, מכיוון שאינך מכירה את האדם) תודה ויום טוב בריאות ואריכות חיים להולכים על ארבע...

toomuchdogs

New member
אני אחת מאלה שאח"כ מתמודדים

עם התוצאות!!!! עם הגורים והעזובים שמשוטטים ברחובות!!! מה יש פה להבין, אני יודעת שאני הייתי טסה לעקר את הכלבה. זה למה מי אני - בשפה של שוק שאליה ניכנסת....

toomuchdogs

New member
אני מבינה שאת מעדיפה את הפן האישי

מאשר לעשות דברים תכלס - שיהיה לך כל טוב....

zooom360

New member
ממש לא,

את זאת שבאה ומתחילה לכתוב תגובות ממש לא נעימות, במקום ההודעה שכתבת יכלת לכתוב אותה יותר יפה. איזה גבול את מותחת? הוטרינר המליץ לי לעקר שבועיים לאחר תום הדימום (או הזיווג המאוחר מבינהם) הדימום פסק אחרון, מה שאומר ששבוע הבא היא צריכה לעבור עיקור, אני ממש לא מתכוונת לסכן את בילי, לכן אני פועלת לפי הוראת הוטרינר, לאחר ששאלתי רואה עיזים אמר שבחו"ל מעקרים אך ורק שלושה חודשים לאחר הייחום, ורציתי להבין אם הם נותנים לכלבות בהריון להמליט, ראית שהתייחסתי לעצמי? שאלתי באופן כללי, כי זה מעניין אותי, אף פעם לא שמעתי על דבר כזה, כל פעם שמשתתפים בדיון הוא אומר משהו על עצמך? לא. מצטערת אם תקפתי, אבל התגובה הראשונה שלך לא הייתה נעימה, והייתה סוג של תקיפה, ואם לא היית תוקפת אותי קודם(בפורום כלבים), לא הייתי מגיבה כך עכשיו.

toomuchdogs

New member
הבאת תגובה לתגובה מפורום כלבים חחחח

שיחקת אותה....זה עוד לא קרה לי.....לקבל תגובה לתגובה מפורום אחר..... איפה תקפתי אותך??? במה בדיוק? ניראה כאילו כל תגובה את מפרשת כראות עינייך... תביני, אינני מכירה את האנשים להם אני מגיבה, לכן אני מגיבה לנושאים המדוברים ולא לאדם שמאחורי התגובות... לקרוא לי קדושה או לא זה עניינך - מקבלת את התנצלותך... אינני יודעת מהיכן רואה עיזים לקח את מה שאמר לך על 3 חודשים לאחר הייחום, שכן אם נקבה הזדווגה במהלך הייחום תוך חודשיים כבר יהיו גורים - אז אולי זה לא המקרה שלך. מעבר לזה אני יודעת, שאם הם מקבלים נקבה מיוחמת או לא אך בהריון - הם מעקרים ולא שואלים שאלות, פיצוץ אוכלוסין והרבעות לא מבוקרות לא קיימות רק בישראל - מה שאנו נוהגים לחשוב... לכן, עכשיו משהבהרת את העניין ואמרת שקבעת תור לעיקור כבר בשבוע הבא, אני שמחה מאוד... אם עבר חודש מהזיווג אני ממליצה לרוץ לעקר...למרות שגם ימים ספורים לפני ההמלטה עדיין אפשר לעקר/להפיל.. אני מקווה גם שאת מתייעצת עם הווטרינר האישי של כלבתך ולא מסתמכת אך ורק על הווטרינרים המכובדים בפורום זה או אחר, כיוון שאין טוב ממראה עיניים....אני לא הייתי מסתמכת רק על הפורום אלא גם מתייעצת עם הווטרינר האישי.. עם כל הכבוד לפורום ויש המון כבוד לפורום במיוחד לרופאים שעושים זאת בהתנדבות ועל זמנם הפנוי - תמיד תמיד להתייעץ עם הווטרינר האישי בנוסף לאחר שבדק וראה את הכלבה..

למעלה