רואה זוהרים

makarel37

New member
רואה זוהרים

היי לכולם, אני מבקרת בפורום לראשונה.... ומאוד מתחברת עד כה.... בכל מקרה לא יודעת אם זה המקום לשאול את שאלתי המוזרה, אבל אחרי שרופאי עיניים לא מצאו פתרון, הגעתי למסקנה שלא לשם אני צריכה להפנות את השאלה... ולענייננו - מאז שאני זוכרת את עצמי, אני רואה "זוהרים"... באמת שאין לי מושג איך לקרוא להם, ולכן זה השם שאימצתי. מהעיניים שלי - על כל דבר שאני מביטה בו יש זוהר העוטף אותו, למעשה זה נמצא על הכל ובהכל... אין צבע ברור, זה כמו המון נקודות המכסות את הכל.... בחושך אני רואה אותם הרבה יותר חזק... ולמה בכל זאת אני מעלה את השאלה פה... כמה מיסטיקנים שפגשתי טענו שמדובר באנרגייה, הילות... וכו' וכו'. תהיתי עם מישהו חווה, מכיר, יודע...? תודות... ושנה טובה!!!

gwizard

New member
welcome

אכן נשמע כאילו מדובר בהילה, אלא אם כן רופא העיינים מצא בעיה כלשהיא. האמת, עוד לא הכרתי מישהו שזה התעורר אצלו ספונטנית כמו אצליך, אבל כמובן שאני לא שולל כי כל דבר אפשרי. אם זה מעניין אותך ואת רוצה לפתח את הכישרון, אז אני ממליץ לך לקרוא יותר על נושא של ראיית הילה. יש ספרון חביב בעברית הנקרא "כיצד לראות את ההילה" או משהו דומה לזה. הנה לינק: http://www.natalie-shop.com/nooei/nooei-aoaoeu/eeoea-ioaau-ai-oaa-au-aeaeeiae/prod_141.html

ההגמון

New member
שמע,

עד גיל 11 חשבתי שכולם רואים צבעים. יש אנשים שנולדים עם זה.

makarel37

New member
תודה על התגובה...

אבל.... אני לא בטוחה שהבנת לגמריי למה אני מתכוונת... זה לא משהו זוהר מסביב לעצמים... זה על הכל.. אם עכשיו אני מסתכלת על המסך, זה כאן, ועל חברי שיושב משמאלי, ועל הקיר, והרצפה.... ה-כ-ל.... הכל... ותמיד... לפעמים קצת יותר דינאמי, אבל זה תמיד שם. ועכשיו, יש לך כיוון מה זה? :) ...

gwizard

New member
על לא דבר

הילה, לעומת מה שרוב האנשים חושבים, היא לא רק מסביב לאנשים. הילה יש להכל, בין אם זה חיות, צמחים, אבנים או מסכי מחשב. כל דבר חי ולכל דבר חי יש הילה.

gwizard

New member
כן

לבנה, לפי מה שהבנתי. עוד לא יצא לי לראות הילה מסביב לחפצים דוממים, אך מסביבם של אנשים כן ראיתי.

neophile

New member
זה מזכיר לי משהו

אני זוכר שבתור ילד הייתי מצמיד את העיניים שלי חזק לכרית ואז הייתי מתחיל לראות כל מני צורות גיאומטריות ויוצא למעין מסעות פראקטליים . לגבי ה"זוהרים" גם אני נתקל בתופעה דומה למרות שלא באותה שכיחות כמו אצלך , לדוגמא בחוף הים כשיש שמש מאוד קל לראות אותם. יכול להיות שהראייה העל חושית שלך מאוד מפותחת תבדקי את העניין אבל אם את מרגישה מוטרדת מזה תלכי לניורולוג .

T i a

New member
התופעה שאתה מדבר עליה

פשוט קשורה לעין שלנו ולאופטיקה שום דבר מיסטי. אנסה לחפש מאמרים בנשא באינטרנט.

T i a

New member
מאמר על עין ב-YNET

אומנם זה לא קשור לגמרי לדיון הזה אבל בכל מקרה מעניין לקרוא: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3259341,00.html כמובן אם מישהו מכיר מאמר על הראייה כגון נאופיל מדבר עליה, בבקשה הוסיפו.

MetalSinagouge

New member
נדמה לי שזה פשוט גירוי מכני שנוצר

על עצבי העין. לכן גם "רואים" ניצוצות" כשמישהו תוקע לנו מחבט בייסבול בעורף.

makarel37

New member
לא בעיה בעין...

אין לי מושג מה זה. אבל פגשתי אנשים שרואים את זה גם... והם ראו את אותם הדברים שאני רואה. אז זה לא משהו שרק אני רואה... אבל אין לי מושג מה זה... ואיך לשפר את הראייה הזו....

למעלה