רהיט מ"עולם יפה מעץ"

vered43

New member
רהיט מ"עולם יפה מעץ"

שלום לכולם, רציתי לדעת אם מישהו מכיר את החנות "עולם יפה מעץ" בתל אביב. האם שמעתם על האיכות? השירות?

../images/Emo9.gif

רכשתי לבתי ארון בעל 3 דלתות והייתי מאוד מרוצה. יש לדאוג לאחר ההתקנה לתקינות הדלתות והמגירות (נסגרות באופן חלק), תקינות הצבע (הצבעית איריס מראשל"צ הגיעה אלי הביתה לתיקונים אחרונים בצבע). רוב האנשים לא היו מבחינים בבעיות הקטנות של הצבע, אבל יש לי ראייה חדה. קחי בחשבון שמדובר בעץ מלא ש'משחק'(ישנן תזוזות קלות) עם הזמן. בסה"כ יש להם מוצרים טובים ושירות טוב וזולים יחסית. בהצלחה

vered43

New member
עולם יפה מעץ

תודה רבה על התשובה, אנחנו שמחים לשמוע שאתם מרוצים. (כמעט רכשנו ארון במקום מסויים ועקב תלונות רבות מצד המשתתפים בפורום, החלטנו שלא לרכוש מהמקום הספציפי ההוא). כמה זמן הארון ברשותכם? יש לך תמונות? היות וניתן לעצב את הארון איך שרוצים, זה ממש פרוייקט לתכנן אותו... ושוב תודה...

../images/Emo50.gif

הארון ברשותנו כחצי שנה. אשלח לך תמונות בימים הקרובים. תכננו אותו עפ"י הצרכים שלכם ושל החדר, ציבעו בצבע בהיר וניטרלי שישתלב עם הריהוט בחדר. לדעתי הכי נכון לצבוע בצבע של הקיר (אם צבעתם בצבע שונה מלבן)או בדיוק בצבע של המיטה ו/ או שידה. חישבו היכן אתם מעונינים שיהיה ממוקם ונצלו את המקום עד התיקרה אם בעזרת גובה הארון או בעזרת מגבהת מעל הארון שתוכלו לאחסן בהם דברים (שלא נראים למתבונן על הארון) בהצלחה!

taliku2

New member
שלום

תוכלי לומר לי את כתובת החנות, והאם המחירים שלהם סבירים??? גם אני מחפשת ארון לבנותי לחדר. תודה

vered43

New member
עולם יפה מעץ

החנות נמצאת ברח' קיבוץ גלויות 47, תל אביב (גישה מאד נוחה מאיילון- מחלף "קיבוץ גלויות"). לגבי מחירים- זה מאד אינדבדואלי, בהתאם למידות הארון שאתם צריכים, הם נותנים הצעות מחיר בהאם לסוגי העץ השונים.

למעלה