רד רד אלינו דה אושר

עומר כץ

New member
רד רד אלינו דה אושר

זה לא רק אני זה כבר תופעה שפושה בעם 5נדב ו√ מבחינת הוויכוחים בין הדמויות, ואי התאימויות של הדברים. אין לנו מאסטר. ברגע שיהיה אחד הוא יוכל לוודאות שאנשים משחקים בצורה הגיונית, שאנשים לא ימציאו דברים באותו רגע כי זה נוח להם, וכד´. לכן אני קורא לשני דברים: שליץ, בוא תתאחד איתנו באזור אחד, כך שיהיה לנו מאסטר משותף וחוקי אזור משותפים ונוחים. נוכל לסגור על קטנות אם תחליט שהרעיון מוצא חן בעיניך. ואני קורא למישהו שחושב שהוא מתאים, אחראי, ובעל ניסיון רב במשחקי תפקידים (לא חייבים חיים) להציע את עצמו כמאסטר אזורי. יש מישהו מהאיזור של אמור שמתנגד? אם כן דבר עכשיו, לפני שיבחר המאסטר. מן הסתם הבחירה היא לא שלי אלא של כל ראשי הקבוצות באיזור הזה. שסאון יגן עליכם, אדאניר מלך אמור. [email protected] אריק נסיס ו√ עקב העובדה שהרב רוצים לעשות אזור אחד במשחק, אז חשבנו להקים (דיי מזמן) מועצה של האזור שתהיה נציגות מכל קבוצה וביחד יכליטו על החוקים. אני מתכוון להתחיל לעבוד על מועצה כזו מחר ביום שישי. 5נדב ו√ שאני ואריק עובדים על זה שיהיה אזור אחד, כבר כמה שבועות? אנחנו עדיין יוצרים את העולם של עצמנו (אם אוויל מי, אריק ואני נצליח סוף סוף לשתף פעולה), ככה שזה עדיין כיף. הכי גרוע, יתווספו עוד אזורים במשחקים הבאים. שסאון יגן עליכם, אדאניר מלך אמור. [email protected] 5נדב ו√ תודה על הניסוח. בוא נגיד שהשתפרת. לדעתי הוא צודק, יהיה בלבול ובארדק במעבר בין איזורים. אתה לא יכול לצפות מדמויות נודדות לזכור את כל החוקים של כל האיזורים, אפילו אם יש רק שתיים. חוקים זה דבר ארוך ומייגע, שבדרך כלל לא כיף ללמוד. זה יעשה שאנשים לא ירצו לעבור בין אזורים, ויגרום שהשחקנים בעצם ישחקו אחד ליד השני במשחקים שונים במקום אחד עם השני באותו משחק. בנוסף, מה אם ממלכה באיזור אחד רוצה לתקוף ממלכה באיזור שני? הם צריכים לתכנן מראש שיהיה להם נשקים מתאימים לממלכה, שכל השחקנים מודעים לשינוי בחוקים... שסאון יגן עליכם, אדאניר מלך אמור. [email protected] אריק נסיס ו√ האם חשבת שהסיבה לכך שהסיבה לכך שהעץ לא עולה היא העובדה שהוא לא כל כך מעניין אף אחד? אבל אני כן מסכים איתך לגבי דעתך בנוגע לאזורים ולכן אני שוב קורה לכל מקימי הקבוצות (דבר שכבר עובדים עליו הרבה זמן) לעבוד איתנו למען יצירה של אזור, וברגע שהוא יקום רשמית פשוט נשכנע את כולם להצטרף אליו.. זה במסגרת החוקים שאושר הציב ויהיה קל לביצוע. מה אתה אומר? אושר העם נקעה רגלו השיטה שלך מתה עוד לפני המשחק הראשון

5נדב

New member
יש בזה משהו אבל

"אנחנו עדיין יוצרים את העולם של עצמנו (אם אוויל מי, אריק ואני נצליח סוף סוף לשתף פעולה), ככה שזה עדיין כיף." היית צריך להדגיש את החלק הזה. אל תכריז על מות השיטה עדיין. כמו שאתה פועל כדי שהדברים יהיו כפי שאתה מעדיף, אריק ואני פועלים כדי שהדברים יהיו כמו שאנחנו מעדיפים (כרגע יש הרבה דימיון בין איך שאתה ואיך שאנחנו מעדיפים שהדברים יהיו). ההבדל הוא שאתה מנסה לבטל את המערכת מבחוץ, ואנחנו מנסים לפעול מבפנים.

עומר כץ

New member
אבל מה

אתה במו ידייך הורג את השיטה מעצם העובדה שאתה מנסה לארגן את כולם לאזור אחד הלא כן ? אתה רוצה ליצור את העולם שלך אין בעיה תארגן משחק משל עצמך אני בטוח שתקבל עזרה מהאחווה אם תפנה אליהם הם עצמם מצהירים על כך אני מנסה להסביר לאושר את הטעויות ונקודות התורפה בשיטה שלו אתה לעומת זאת מנצל אותו בכדי שיארגן לך משחק

5נדב

New member
אתה כל כך צודק

חוץ מדבר אחד. אני מנצל אותו בשביל שיארגן ל"כל מי שמוכן ליצור" משחק. לשליץ, לאריק, לאות´יאן (דת ספירה), לדרואיד וגם לי.

5נדב

New member
סליחה!

שכחתי את שרי, ואני בטוח ששכחתי עוד אנשים. אני מצטער!

I feel honoured ../images/Emo6.gif

BTW, you forgot The Sisterhood as well. and there are many groups which will be published about in a week or so.

evil me

New member
סליחה פעמיים

אני לא מנסה לנצל אתהחוקים לשימושי (לםחות לא בקרה הזה ובטח שלא בגלוי) אני רוצה שאושר יבין שהחסרונות בשיטה עולים על יתרונותיה ואז יסב את המשחק להיות הגיוני למרות שאם יתמודד עם מספר בעיות אקרוניות יוכל אולי להעמיד משחק מדהים כרגע הוא לא עומד לדעתי

evil me

New member
ושוב סליחה

שכחתי הנקודה הייתה שלא תייצג אותי אני לא חלק מהניצול נא הזכר את שמי כתומך לדברים בהם הבעתי תמיכה ברורה או ששאלת אותי קודם זו לא תקיפה אישית פשוט הזכרת אותי בהקשר ממש לא הולם.

5נדב

New member
פשוט לא הובנתי

ואין לי מושג ירוק איך לנסח את זה יותר בפשטות.

עומר כץ

New member
אמרתי לך כבר

אני לא חושב שאתה יכול לייצג אותו בעיקר לו שאתה וחברך קראתם לו אידיוט אמרתי לך כבר לשים לב מה אתה אומר

5נדב

New member
אני לא

אני לא קראתי לו אדיוט. אני לא מתיימר לייצג אף אחד חוץ מאמור. אני פועל בשביל לעשות משחק כזה וכזה. אני לא אומר שהוא פועל בשביל לעשות את זה ככה. אני לא מבין למה אני צריך להיות דובר של מישהו אחר בשביל לדבר על פעולות שלי...

raistlin majere

New member
מצטער

אני לא רוצה להתערב בענינים שלא ממש קשורים אלי ושאני לא הכי מבין בהם אבל ניראה שהתבלבלתם קצת לגמרי... אני מציא שתשכחו את כל מה שנאמר ומה שהיה ותתחילו מחדש תסבירו את הצמכם טוב יותר שכל אחד איך הוא חושב שהמשחק צריך להיות או איך המשחק יכול להיות טוב יותר ולמה הוא חושב ככה תסבירו על הקבוצות שלכם טוב יותר וכו וכו בקיצור תתחילו מחדש אבל מסודר וכמה שיותר מפורט (כמה שאפשר בלי לפגוע במשחק אצמו) כי לבנתיים מה שאני רואה זה בלגן ענק ווחיכוחים מיותר ואישיים מידיי תסלחו על ההודעה הזאת פשוט הייתי חייב להוציא את זה מתישהו:}}

raistlin majere

New member
ועומר...

אני מצטער עם פגעתי בך או משהו בהודעות הקודמות שלי אבל אני פשוט חושב שהקקלות זה ממש מיותר בפורום הזה ובכלל... אפשר להעביר את המסר גם בלי מילים לא יפות באמצע אז אני מצטער ותהנה במשחק מקווה שנפשג כידידים ולא כאויבים:}

No, no, no!

I don´t think osher´s system is dead, just as I don´t think that somebody is trying to "Kill" it- weather it is from the inside or from the outside. Osher did not claim that there would be many regions- he claimed that if the major of players would want it, only THEN there would be a number of regions Many arguments here don´t get to any point because everybody is against everybody, and almost everybody says the exact same thing Besides that, you can´t expect problems not to occur at any point of the creation of "The Next Thing"´s world. Problems have an annoying tendency to occur almost everywhere, specially in problematic places. Osher wanted that in this game, all the players would work TOGETHER on those problems, thus creating the world together It´s more then logical that some people would be against other people´s ideas, and would even attempt in creating a big mess in simply showing that But did his system truly fail? The only thing here which i think was not expected would be the extreme that people are beginning to go to.

5נדב

New member
אוקיי

מכל הדיון הזה יצא גם שאני מנצל את אושר. זה ממש לא מה שהתכוונתי להגיד. יצא גם שאני אומר שאנשים אחרים מנצלים את אושר, וגם את זה לא התכוונתי להגיד. כל הדיון הזה (כמו הרבה דיונים פה שקשורים אליי) הוא אי הבנה אחת גדולה. אני אנסה להביר יותר שהמוח שלי יהיה יותר צלול. אני מתנצל אם פגעתי במישהו בוויכוח הזה, בפירוש לא התכוונתי.

5נדב

New member
אני אנסה להסביר

טוב, אני אנסה להסביר את מה שניסיתי להגיד קודם. המטרה של השיטה של אושר היא שהעולם יצא מהשחקנים. שהשחקנים יבנו ויצרו, וככה יצא העולם שהם רוצים, ולא שאיזה מאסטר רוצה. כמו ששליץ פועל להקים את האופל, שרי פועלת להקים את הפירית´ (וכד´), אני פועל להקים את אמור, ושיהיה אזור אחד. למה? כי ככה אני מאמין שיהיה הכי כיף, ככה אני מאמין שהאנשים יהנו יותר. וככה אני רואה את העולם. ברור שאם אני טעיתי, ואנשים לא רוצים רק איזור אחד, זה לא יצליח. לכן כל מה שאני עושה זה מנסה ליצור עולם שהשחקנים רוצים. הרי אם הם לא רוצים עולם כזה, אני אצליח (וגם לא ארצה) ליצור אותו. אני מקווה שהפעם זה יצא נכון...

למעלה